שבת שלום לכולם שבת שלום לכולם וזו תהיה שבת מקסימה כי מי שלא ראה הופעה במצדה לא ראה הופעה מימיו
G glitter8 New member 21/10/05 #1 שבת שלום לכולם שבת שלום לכולם וזו תהיה שבת מקסימה כי מי שלא ראה הופעה במצדה לא ראה הופעה מימיו
S sarita4 New member 21/10/05 #2 שבת שלום../images/Emo24.gif שבת מבורכת לכולם חבל שלא הגיעו יותר אנשים מהפורום להופעה במצדה אני וענבל נסענו ביחד והיה נפלא כן ירבו חברויות מסוג זה.... ענבל
שבת שלום../images/Emo24.gif שבת מבורכת לכולם חבל שלא הגיעו יותר אנשים מהפורום להופעה במצדה אני וענבל נסענו ביחד והיה נפלא כן ירבו חברויות מסוג זה.... ענבל
נ נשמה הפצועה New member 21/10/05 #4 ../images/Emo51.gifמקסימות התמונות שבת שלום שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "
../images/Emo51.gifמקסימות התמונות שבת שלום שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "
L lile0 New member 21/10/05 #5 איזה יופי! עושה רושם שהיה קריר...אבל בטח היה שווה את זה השנה פיספסתי, אבל בשנה הבאה-אני שם! שבת שלום
S sarita4 New member 21/10/05 #7 איך בהחלט היה שווה...../images/Emo8.gif יש עוד המון תמונות הם יועלו בהמשך