שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם

התכנסנו בפורום חגיגי זה ע"מ לחגוג את הסופ"ש הזה, שלפחות אני חיכיתי לו לא מעט. אז מה עשיתם השבוע? חוויות, המלצות, דקויות ושאר קטנות, שרשרו לכאן. המלצה שלי: Kid Loco - Another Late Night. אלבום אלקטרו-אמביאנט במסגרת הגל הצרפתי החדש (Air ודומיהן). אלבום נהדר. סופ"ש נעים ומוסיקלי לכולנו

kittycatbone

New member
מה עשיתי השבוע?../images/Emo3.gif

וול... בתחילת השבוע הייתי מאוד לחוצה, מבחן במוזיקה ביום שני, מבחן באנגלית ביום שלישי כשביום שני לא היה לי בגרוש להתכונן כי חזרתי מהמגמה ב9.. אבל שרדתי. נראה כמה קיבלתי בשני המבחנים
ביום שלישי הייתה לי "מנוחה".. רק שהייתי צריכה להתכונן לזה שהיה לי ביום רביעי קונצרט של התזמורת.. וביום חמישי, היום העמוס ביותר.. התחיל בזה שלקחתי יום בחירה (יום שאפשר פשוט לבחור שלא ללכת לבית ספר אם אין לי שום חיסורים לא מוצדקים).. אז קמתי מאוחר והיה כיף (חוץ מהעובדה שאני מצוננת לגמרי..
) ואז באיזה שלוש וחצי יצאתי מהבית, הלכתי לשיעור כינור, לחזרה ואז קונצרט.. ואיכשהו בשיא המהירות, הצלחתי להגיע בסביבות 8 וחצי בערב לטכניון בחיפה לראות את המחזמר של באפי בעברית- שידיד שלי השתתף שם בתור רקדן אחד... היה מדהים, וכיף ביותר
בהחלט הדרך הטובה לסיים שבוע שהתחיל מחורבן
שיר שאני ממליצה, where is my mind של או placebo או pexies, לא הבנתי ממש למי זה שייך השיר

Latisia

New member
מוות לפיקסיז חח../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

להקה מעולה. יאללה מי פותח להם פה בתפוז פורום?!

kittycatbone

New member
חחחחחXDD

לא הבנתי אז למה מוות להם?? XDDDDDDDDDDDD ואני מכירה רק תשיר הזה שלהם.. רוצה להמליץ לי על עוד?

Latisia

New member
חחחחח כי...

יש להם אוסף או משהו שקוראים לו death to the pixies או בתרגום חופשי "מוות לפיקסיז" חחחח זה הצחיק אותי נורא (= הם אחלה!

השבוע-

היה לי זמן חופשי מבצפר, אז נסעתי דרומה לבקר חבר שלומד בפנימייה- בית-ספר שדה במדרשת שדה בוקר. היה נהדר. חוץ מזה- שמעתי הרבה אוקיי קומפיוטר ודה בנדס.

kittycatbone

New member
הו!../images/Emo2.gif

יש לי חברה שלומדת שם!
היא בכיתה י' אני חושבת
ויש שני ילדים שהיו פעם בשכבה שלי שלומדים שם.. או יותר נכון אחד שלומד שם עדיין אם אני לא טועה, ואחד שחזר ללמוד אצלינו השנה

senior dingdong

New member
שבוע רגיל

כל יום עבודה... יום שלישי הבוס שלי הזמין את כל הסוכנים לארוחה שהיתה לא רעה בכלל... היום הלכתי לשחק כדורגל אחרי משהו כמו שנתיים שלא שיחקתי... אחרי חצי שעה החלטתי שעדיף ללכת לשחק סנוקר (שם לפחות לא מזיעים) ומאז אני פה שומע towering above the rest ומקווה שיום ראשון לא יגיע... למי יש כח לשבוע חדש כל שבוע????

eorion

New member
רוב השבוע היה משעמם ורגיל

חוץ מאתמול. נסעתי למורה שלי לבאס, היה שיעור, ואז הלכתי עם חבר שלי שהוא לומד אצל המורה גיטרה, והסתובבנו באיזור של הדר. אכלנו שווארמה, היה טעים, ואז החלטתי שהמצלמה בתיק זה לא סתם ונמאס לי כבר להיות תקוע עם אותו הפילים איזה חודש. אז החלטתי לצלם אנשים שנראים מעניינים ברחוב. התביישתי, חשבתי שזה לא מנומס לצלם סתם ככה, ולא העזתי לגשת ולבקש. בסוף השתכנעתי ופניתי לאדם מבוגר בסמטה חשוכה, שאלתי אם אפשר יהיה לצלם אותו, והוא נענה בשמחה. הוא שאל אם אנחנו חובבים בצילום, אמרתי לו שבערך. אז הוא אמר ששנתיים הוא גר ברחוב, אבל עכשיו כבר יש לו בית שהוא קיבל, לא בדיוק הבנתי איך, הוא סיפר שהוא הפסיד הרבה כסף במשחקים, ואז הוא התרגש לספר שהוא גילה את השיטה איך להרוויח, הוא שם את הקלפים הפוך או משהו כזה, הוא הוסיף שצריך עוד לחשוב ולעבוד על זה. הוא אמר שהוא הולך לטפל בחתולים עכשיו, וסידר את הצוארון ברשמיות, זה היה מעניין ונחמד. כשחזרנו הביתה נגנו באותו הבית קפה והיה כמו שבוע שעבר והיה כיף. המלצה? penderecki-threnody for the victims of hiroshima המלצה.

Latisia

New member
ממ.. לי היה שבוע הזוי במיוחד

(אני עדין כאן) יום ראשון היה סתם עוד יום רגיל שלא למדתי בו בכלל סתם הלכתי לבצפר בשביל החברים. אין טעם שאני אכנס לשיעורים כי אני במילא עוזבת בעוד כמה ימים. ביום שני יצאנו לטיול שנתי 4 ימים באילת, זה היה טיול הזוי במיוחד. היהי מצחיק נורא ועצוב גם כי אנחנו י"ב וזה הטיול האחרון שלנו יחד. כול הטיול שמעתי את paranoid android וgreen eyes של קולדפליי, הם שירי הטיול שלי ולא יעזור כלום. וחוץ מזה מאז יום חמישי שחזרתי הביתה אין שום דבר חדש וזה אל רע (= השבוע גיליתי קצת את iron maiden.

Gigantic Boots

New member
המשפט האחרון הכי הזוי...

נמצא הבן אדם ששומע איירון מיידן וגם רדיוהד...

kittycatbone

New member
../images/Emo2.gif

מה רע באיירון מיידן???
ואעעע, אני כל כך מחכה לטיול השנתי (עוד שבועיים
) שאני אוכל להתחיל לשמוע את כל הדיסקים שלייייייייייי
וגם ביום שני כשאני טסה אני הולכת לקנות בדיוטי פרי את קיד א וx&y של קולדפליי... רק שקיד א יהיה שם
אני חייבת אותו כבר

למעלה