שבת שלום לכולם

SHANILIROY

New member
שבת שלום לכולם

שיהיה לכם אחלה סוף שבוע. יש לי בשורות טובות, אני... בהריון ...

glitter8

New member
../images/Emo24.gifמזלטוב!!!

ילד חדש לפורום!! שהכל יעבור בשלום!! כיף לך!!

שניייייייייייייייי יוווו מזל טובבבב

אח או אחות ללירוי היפיוף
נ.ב - מה שלום היפפוף הקטן? אולי תעלי תמונה שלו.לא התעדכנתי בשלומו זמן רב

shanshan4

New member
מזל טוב גם ממני....

יאאאא....איך הזמן עובר...רק אתמול היינו ילדות בהופעה של דיויד ועכשיו כבר ילד שני....שיהיה הריון קל מותק...

SHANILIROY

New member
תודה לכולם על הברכות

שני , זה בדיוק מה שדויד אמר שסיפרתי לו בהופעה בסוזן דלל הייתי עם אמא שלי ואחותי והוא אומר רק אתמול אני זוכר את הילדה שלך בהופעות וכבר ילד שני - איזה כיף. ואור בקשר לתמונה של לירוי , כל פעם שאני מנסה להעלות תמונה זה נכשל , אז תשאירי לי את הפרטים של המייל שלך ואני אשלח לך.

sarita4

New member
לא קשור אבל...

אני מבינה שאף אחד לא מתכוון להגיע למפגש...

alti26

New member
שמח בשמחת הפורום

מאחל לך הריון קל וכייפי הרבה בריאות אושר וחיוכים שיהיה בריא ושיחייך כל חייו דודי נתראה בהופעות

YulaShpil

New member
מזל טוב, שני!

אלו באמת חדשות נפלאות! שמחים בשמחתך, ומאושרים לשמוע על התוספת למשפחה. נ.ב. לגבי התמונות: אולי הן גדולות מדי? ודאי שהן 250KB ומטה... אם זה לא הולך, נסי, אולי, להעלותן לגלריות. (מה את אומרת? שנפתח ללירוי בוק בגלריות שלנו?
)

keren arbel

New member
מזל טוב לכולם!!!

שני יקרה - מזל טוב על הריון!!! מקווה שהכל יעבור בשלום ושיהיה לך קל. יעל - מזל טוב על היותך מנהלת הפורום! ולצערי למפגש הפורום אני לא אוכל להגיע היום ( יש לי מבחן מחר
...). אני מקווה שנתכנן עוד מפגש לחנוכה , אולי אז יהיה לי קצת זמן

keren arbel

New member
מזל טוב לכולם!!!

שני יקרה - מזל טוב על הריון!!! מקווה שהכל יעבור בשלום ושיהיה לך קל. יעל - מזל טוב על היותך מנהלת הפורום! ולצערי למפגש הפורום אני לא אוכל להגיע היום ( יש לי מבחן מחר
...). אני מקווה שנתכנן עוד מפגש לחנוכה , אולי אז יהיה לי קצת זמן
. בכל אופן מזל טוב לכולם ושיהיה יום מקסים.

YulaShpil

New member
תודה, קרן

ושיהיה לך בהצלחה במבחן. מקווה לראותך בהופעה ביום שישי.

למעלה