שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם

בנוהל הרגיל, אתם מוזמנים להעלות המלצות על מוסיקה/סרטים/הופעות/מה שעולה על דעתכם. שיהיה סופ"ש נחמד לכולנו...

Her Circulation

New member
.

Philip Larkin - Sad Steps Groping back to bed after a piss I part the thick curtains, and am startled by The rapid clouds, the moon's cleanliness. Four o'clock: wedge-shaped gardens lie Under a cavernous, a wind-pierced sky. There's something laughable about this, The way the moon dashes through the clouds that blow Loosely as cannon-smoke to stand apart (Stone-coloured light sharpening the roofs below) High and preposterous and separate-- Lozenge of love! Medallion of art! O wolves of memory! Immensements! No, One shivers slightly, looking up there. The hardness and the brightness and the plain far-reaching singleness of that wide stare Is a reminder of the strength and pain Of being young; that it can't come again, But is for others undiminished somewhere.

dresner

New member
ארוחת ערב

אצל הדודה של אמא שלי...נו מה יש? גם זה סוג של בילוי הלא כן? ועם זאת חשבתי לאחרונה לצפות בסרט שנקרא "גן עדן עכשיו" של במאי פלשתיני, אולם לצערי הרב לא מצאתי מועדי הקרנה בשום בית קולנוע...מה מוזר הדבר...

kittycatbone

New member
הממ,

אני רציתי ללכת לראות מחר את הארי פוטר הרביעי בקולנוע
אבל אני לא חושבת שזה יצא כי אין לי איך להגיע..
והיום בערב רציתי ללכת להפגש עם חברה, אבל אני חושבת שגם לזה לא יהיה איך להגיע..
בלעע.
אהה, וגם אני צריכה לעשות עבודה במחשבים, אבל התוכנה של הTC LITE במחשב שלי פשוט מסרבת לעבוד... האם יש פה מישהו שעובד עם C שיכול אולי לשלוח לי את הגירסא שפועלת?

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

נו, זאת התוכנה שאיתה אנחנו משתמשים בשיעורי מחשבים
למרות שגם אני יודעת שיש TC TURBO הקיצר לא אכפת לי אם טורבו או לייט או מה שלא יהיה, אני צריכה תתכנה הזאת כי אין לי איך לעשות את העבודה להגשה וזה מעצבן.. ><

Mode Designer

New member
דיווח מניו יורק: ההופעה של דפש מוד

אז כמו שהבטחתי לכם שבוע שעבר, ואפילו שזה בכלל הפורום של רדיוהד.. דפש מוד הופיעו השבוע במדיסון סקוור גארדן, מנהטן. זו היתה ההופעה הטובה ביותר שראיתי ב - 5 השנים האחרונות!!!! קודם כל ההפקה היתה מושקעת בטירוף. הבמה, התאורה, המסכים והתפאורה חברו יחד לעיצוב מושלם של קונספט החלל חיצון (הקלידנים, למשל, ניגנו על סינטיסייזרים בצורת ספינות חלל). הסאונד של הלהקה היה מ ד ה י ם!! בניגוד להרבה סולנים שהתחילו את דרכם בשנות ה - 80 והקול שלהם הצטרד או פשוט לא מה שהיה פעם (לדוגמא, בונו).. הסולן, דייויד גהן, כנראה פשוט השתבח עם השנים. הוא פרפורמר ענק, ביצע את השירים בקולו החם, העמוק והיפיפה ללא זיופים ובשיא הרגש! ניכר עליו שהוא ממש טיפח את קולו, ואגב, גם את גופו - הוא רקדן מעולה, סקסי מאוד, ונראה חצי מכפי גילו... הלהקה היתה מאוד כריזמטית ומחוברת לקהל.מרטין גור (הקלידן, הגיטריסט והמלחין בחסד) ודיויד גהן תקשרו עם הקהל בצורה מאוד אקטיבית ואנרגטית. זה היה פשוט עוצמתי להסתכל על רבבות אנשים משתלהבים בתנועות ובמילים של השירים. באיזה שהוא שלב דייויד גהן פשוט נתן לקהל לשיר וניצח על האולם כולו - הקהל שיתף פעולה באופן מעורר הערצה.. למרבה ההפתעה וההתרגשות הלהקה שרה אפילו להיטים שחשבתי שכבר נמאס להם לבצע (just can't get enough, personal jesus). כמובן ש - enjoy the silence נוגן ובביצוע ייחודי, ועשיר בהרמוניה שעלה ממש לדרגת תזמורת סימפונית.ההופעה נמשכה שעתיים והלהקה עלתה ל - 3 הדרנים, מיותר לציין שהקהל רקע ברגליו... מקווה מאוד שהם יגיעו לארץ כדי שתוכלו כולכם להנות מהחוויה הקסומה הזאת. לא כדאי לפספס אנשים, גם אם זו לא להקה מספר אחד עבורכם. כרטיס בניו יורק עלה $100 והיה שווה כל סנט!! אגב, נראה לי שתחכה ללהקה הפתעה מקורית מהקהל הישראלי עם ביצוע השיר "just can't get enough"... :)

Mode Designer

New member
בעניין ההפתעה...

בכל פעם שמנגנים את השיר במועדונים בארץ, הקהל הישראלי צועק אחרי השורה "i just can't get enough" ב"פה" או איברים אחרים שכדי לשמור על ציביון "אי ניבול הפה" בפורום לא אזכיר ואשאיר לדימיון...

הממ אוקי :)

מי שרוצה מוזיקה ממש כאילו קצב לפנים, מוזיקה טובה, גרובי כזה. שיילך על Audioslave-Audioslave פשוט וטוב! מומלץ במיוחד משם Show me how to live (ה-שיר מהאלבום הזה לפי דעתי, פשוט עושה מצב רוח טוב) הממ וסרט, שראיתי בדיוק עכשיו עם חברים. קליל נחמד משעשע למדיי, ישנם קטעים מצחיקים:) היץ'. אהה ולכו לשחק כדורגל, זה כיף! לא משנה בני כמה אתם... :) זהו!

kittycatbone

New member
מדברים על אודיוסלייב,

באמת רציתי אולי להתחיל להקשיב להם, אפשר איזה המלצות או משו?

danshem

New member
אודיוסלייב..

הדיסק הראשון שלהם audioslave מצויין אחד מאלבומי הגראנג' היותר טובים.. השני והאחרון שהוא דיי חדש Out_Of_Exile מאכזב (בטח ראית את הקליפ BE YOURSELF הוא רץ הרבה באמ טי וי 2 בעיקר)

avki

New member
../images/Emo45.gif אודיוסלייב אחת הפוסט-נירוונה

היותר טובות שקמו, למרות שהם נפלו בגדול אחרי שניים שלושה אלבומים.

יצאו להם רק שני אלבומים לדעתי.

וכן, הם לא רעים. מה עוד יכול היה לצאת משילוב של רייג' וסאונדרגן אם לא משהו טוב ?

kittycatbone

New member
חח מסכימה../images/Emo6.gif

הסולן כזה יאמי
(אם מבחינת זה התכוונת
) נו, אז.. תמליצו לי על שירים או משו.. :$

למעלה