שבת שלום לכולם

in rock

New member
שבת שלום לכולם

בעבר כתבתי כאן ולא היה לי כ"כ זמן אז הפסקתי,לא שמרתי על תזונה נכונה הרבה זמן ועכשיו אני מנסה לחזור לתלם,גם נרשמתי מחדש לחדר כושר,יש לי שאלה:נאמר לי בעבר בחדר הכושר כי כדי להגיע לשריפת שומנים אופטימילית אני צריך לשלב אימונים אירובים ואנאירובים,הבעיה היא שלפעמים אני לא נהנה מזה,אני רוצה לדוגמא להתחיל ספינינג והמדריך אמר לי שזה לא יהיה אפקטיבי לי,מה אתם אומרים ?

Tami661

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gifאתה בטוח שהמדריך אמר או שאולי

יש סיכוי סביר שאתה לא הבנת אותו? אני מוודאה פשוט לפני שאני מבטאת את דעתי באשר לכישוריו של המדריך שאמר לך שספינינג לא יהיה אפקטיבי לך. הפעילות האירובית הכי אופטימלית בנתונים שתיארת היא: ספינינג! אם אתה נהנה מזה (או חושב שתהנה יותר ממה שעומד לרשותך כיום), אם אתה מעוניין לשפר סיבולת לב ריאה (לחזור לכושר) ולהגיע לשריפת שומנים אופטימלית - אין כמו ספינינג למטרה זו. בכל מקרה, רצוי שתחזור לזה בקצב המתאים. שלא מתוך התלהבות ורצון להגיע לתוצאות מהירות, תבצע את האימון בעצימות שעלולה להזיק לך ואפילו לייאש אותך מלהתמיד. בקיצור: לך על ספינינג וכדאי על הדרך גם ש... תחליף את המדריך

יעל81

New member
זה נכון שצריך לשלב

ואין שום סיבה שלא תעשה ספינינג ב"צד" האירובי. על מנת להמנע מאיבודמסת שריר משמעותית במהלך ההרזיה, כדאי לשמור על איזון בין שעות האירובי לבין שעות האנאירובי, ולתת לכל אחד מס'שעות שווה במהלך השבוע. וכמובן לזכור - תזונה תזונה תזונה.

in rock

New member
תודה,עוד שאלה

יש מינון התחלתי בספינינג שאתם ממליצים עליו בתור התחלה ?

יעל81

New member
לא יותר מפעמיים בשבוע

בתור התחלה, ולא יום אחרי יום. תעבוד בצורה מבוקרת, אל תשתולל עם הדופק, ואם יש אצלך חלוקה לרמות, תגיע לשיעורי מתחילים כמה פעמים.

Tami661

New member
../images/Emo45.gifולא פחות מפעמיים בשבוע../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

למעלה