שבת שלום לכולם!

שבת שלום לכולם!

מה שלומכם? אני רואה יום אחד אני לא נמצא פה, כבר הולך פה טלנובלות, רומנים, בלאגנים. דניאל, מה אתה מתחיל עם המנהלת? מה אתה רוצה פרוטקציה בפורום? אני חייב לתפוס איתך שיחה ובהקדם על הנושא.

אהבתיה

New member
שגיא!

אתה תטפל בדניאל ואני ברוני הולך? שלא יהיו לנו פה פרוטקציות!! ואז בלי שנרגיש מתחת לאף שלנו יתפתח לו רומן ממש כמו באופרת סבון או טלנבולה לתפארת ויוה...ואז יהיה תינוק שיתברר בסוף שהוא בעצם לא של דניאל אלא של...המשך בפרק הבא! (לא חשבתם שאני אגלה לכם הכל רק בפרק אחד ! באמת !! צריך קצת מתח לא?? )

בן בן!

New member
שכחת להוסיף:

טה טה טה טםםםם! (מוזיקה דרמטית!) קרציות, מה אתם מתערבים?

אהבתיה

New member
רוני!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo123.gif

ככה איך שתפסת לך בן את נוטשת אותי?! אותי!!!!! אני פשוט לא מאמינה! איפה אחוות הבנות???? לא שמעת על המושג "נאמנות" ????? ככה לעשות חרם עלי ועל שגיא ?! חוצפנית קטנה שכמותך!!!!!! זהו,אני ברוגז.

רוני, באמת פיצול אישיות יש לך.

רגע את עושה עלי חרם, ושניה אחרי זה מבקשת ממני מתכונים?? מופרעת את לגמרי, ממש פסיכית, מסוכנת לציבור. אני כבר מת לדבר איתך.
(עכשיו, מישהו מוכן להסביר לי למה כשחשבתי על ההודעה בראש היא היתה מצחיקה, וכשכתבתי אותה, אני רואה שהיא לא?)

תסלחי לי, דרלינג

קודם כל החרם היה רק עלייך ולא על שגיא. ואני לא חייבת לך דין וחשבון! מותר לי בתור מנהלת לעשות חרם על מי שבא לי!!!

אהבתיה

New member
עדיין לא ראיתי את המילה "סליחה"

לכן טכנית אנחנו עדיין ברוגז! וסלחי לי את,קושקוש,למה החרם?? מה עשיתי בדיוק שזה מגיע לי?!?! אני עצובה עכשיו
לא תיארתי לעצמי שהקשר שלנו יתדרדר ככה....

אהבתיה

New member
אופס.......

לא שמתי לב לטאג ליין.....עכשיו אני מאושרת שוב
אז עכשיו אנחנו שולם ונוכל להמשיך ולנהל ויכוחים אדיוטים (כאילו זה לא היה אחד מהם...
)
(לרוני!)

למעלה