שבת שלום לכולם...

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם...

אתם מוזמנים להעלות את המלצותיכם, בנוהל הרגיל. אישית אין להמלצות מיוחדות חוץ מהעובדה שאני ממליץ לעצמי לא לעשות כלום. הסתיים לי היום סימסטר זוועתי ומתחיל אחד חדש כבר בראשון וחוץ מלשתות תוך כדי Takk של סיגור-רוס לא ממש בא לי לעשות משהו... Cheers

kittycatbone

New member
חח, בהצלחה

בסמסטר החדש!
והממ אני.... לא ממש עושה כלום סופשבוע הזה ככה שאין לי מה להמליץ. חוץ מזה שאל תדחו את כל העבודות שלכם למחשבים, את כל המתכונות במתמטיקה שאומרים לכם לעשות לשיעורי בית. אהה וגם יש לי קונצרט
אבל זה סתם שכזה..

בהצלחה בקונצרט... מה את מנגנת

ועל מה? אני רוצה להמליץ לכולם לסוף השבוע הזה להשיג דרך לראות סדרה קומית בסגנון הסימפסונים , סדרה מעולה - " Family Guy " .פשוט קורע, לוקח זמן להתרגל להומור ולהבין את הפרטים הבסיסיים של הסדרה שיעזרו לנו לצחוק. אבל שווה. תנסו להוריד או לראות בטלויזיה בערוצי YES מדי פעם יש. שבת שלום לכולם...

kittycatbone

New member
חח הו זאת סדרה

חמודה.... ראיתי פעם כמה פרקים של זה ב-YES.. ואני מנגנת על כינור, ויש לי קונצרט עם התזמורת... סתם קונצרט כזה להורים כי יש מן כנס תזמורות כזה ביום שלישי... ואנחנו מנגנים משהו של שוסטקוביץ', מוצרט ואחד ישראלי (ששם אני אנגן במשולש יוהו!)

kittycatbone

New member
חח אני חולה על סושטקוביץ../images/Emo99.gif

{אני אוהבת לקרוא לו ככה
}

חח מלחין טוב ללא ספק..

איזה כיף לך שאת מנגנת על כינור.. זה כלי קשה. כמה זמן את מנגנת?

kittycatbone

New member
זאת השנה השמינית../images/Emo122.gif

וכן, כינור זה כיף. אבל משולש זה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!! חח
ניגנו איזה יצירה ישראלית מאוד מטומטמת ומעוותת, וחלקנו היו צריכים לנגן בכלי הקשה, אז אני בחרתי (כמובן!!!) במשולש, וזה היה כל כך מגניב!!! למרות שחצי מהדברים [במיוחד כי רק היום למדתי את ה"תפקיד"] לא ניגנתי בזמן, זה היה כלכך מגניב, ובסוף היה לי "סולו" וקמתי וצעקתי "בראבו!" כמו מפגרת!

כל הכבוד לך ! יש לך כבר טאץ' טוב

על הכלי בטח... עכשיו אני אדע למי לפנות כשאני אצטרך להקליט ליווי של מיתרים ברקע של שיר. :) זה חלק מהיצירה לצעוק בראבו? חח או שצעקת לעצמך?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifFamily Guy התוכנית

כל כך מצחיקה! חחח זה שלסטואי יש מבטא בריטי והוא שונא את אמא שלו ורוצה לרצוח אותה זה ענק! איזה תוכנית טובה..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifזה ביס+ (12)

וזה ביום שלישי בסביבות 10-11 בערב, אבל יום אחרי זה (רביעי) שידור חוזר מתי שהו בצהרים.... כדי לך לראות..!

חח עזבי מבטא בריטי ,הוא מדבר כמו

פרופסור גאון ואף אחד לא מבין אותו חוץ מהכלב. ועזבי כלב שמבין בנאדם, זה כלב מדבר .שהדיבור שלו הוא רציני כזה חחח זה ענק!

אני ממליץ לקחת הכל בקלות...

כולל הסימסטר החדש שבא עלינו לטובה (אני מקווה). חוזרים לשיגרה...אבל יש למה לצפות. קודם כל הסימסטר מלא חופשים....וכמה נורא זה כבר יהיה?

Latisia

New member
חח לקנדים פה אין מספיק חגים לדעתי..

אז אין כמעט חופשים... :/ אבל זה מצחיק הם מסדרים לעצמם חופשים בלי סיבה סתם ככה.. בעוד שבוע מתחיל מרץ' ברייק אני כבר משתוקקת לזה! שבוע חודש (= אממ אין לי שום דבר מיוחד להמליץ עליו השבוע. חזרתי השבוע לשמוע מיוז השירשור של השבוע עשה לי חשק! טוב אני אמליץ שוב על האתר פנדורה (www.pandora.com) כי בשרשור הקודם א, אחד לא הגיב... אז זה אתר שבו ניתן לכתוב שם של להקה או שיר אהוב והוא משמיע לך שירים של אותה להקה ושירים בסגנון. כמובן שצריך להירשם, זה אחלה מקור להכיר מוזיקה חדשה (= שבת שלום (=

Paranoidd

New member
הפאנדורה הזה באמת דבר מגניב...

פעם הייתי שומע בזה...אבל מהר מאד חוזרים לדיסקים ולמוזיקה במחשב...

vegetable man

New member
אהמ

קודם כל - עוברים עלי ימים הזויים, אז קח בערבון מוגבל את ההלך רוח הלא ברור בעליל שלי...ואני מבקש לשמור לעצמי את זכותי לילל!
ואני לא יודע איפה אתה לומד - לי לא היה שנייה מנוחה עד עכשיו, ומחר מתחיל סימסטר חדש בלי שהיה חופש בין הראשון לשני, מה שכן, לפחות פסח מגיע עוד כמה שבועות אז אולי יש ים בסוף המדבר. וכן, אני אקח בחשבון את ההמלצה שלך

למעלה