שבת שלום לכולם

רינת1

New member
שבת שלום לכולם

אני אשתף אתם במה שחשבתי אתמול, כאשר שמעתי את התוכנית של שלמה. בעצם אני אשאל אתכם. הנה המצב: באמצע יום אתם הולכים לכם לא חשוב לאן נגיד לים או סתם ברחוב, ופתאום את מי אתם פוגשים (נכון את שלמה). טוב אז השאלה שלי היא: אתם פוגשים את שלמה במקרה ברחוב, ונגיד שהוא כן ירצה לעצור לרגע ולהקשיב לכם. תארו לי את השיחה שלכם עם שלמה.(לבנות בפורום ספרונה על מה הייתן מדברים, ולא מה הייתן עושות לו). רינת

בטח! אני אספר בפירוט איך תהיה השיחה

"שלמה...היי....ממ...אאאאהה....אתה ענק..... אההה...אני יכולה חתימה?..טוב...אהההה.....ביי"

אני חושב

שקודם כל אני אלחץ לו את היד, אולי אפילו אשתחווה. אני חושב שהייתי רוצה לשאול אותו האם החשיפה והאינטמיות הכל כך אישיים שהוא מציג בשיריו, באים לו בקלות, או שזה איך שאני ניסיתי להבין אותו, שבעצם הוא עושה מן פעולה של "דווקא", כאילו את האינטימיות הזאת שהוא כותב, הוא לא מסוגל לחשוף ולהגיד בחיים, דבר שהוא כן היה רוצה, והוא עושה מן פסיכולוגיה הפוכה לעצמו, והופך את השירים האלה ללהיטים, שמושרים בפי כולם. מן פעולה שהוא עושה כדי להגבר על הפחד להיחשף בקטן. בטח, אף אחד לא הבין מה אמרתי, אני גרוע בניסוחים.

שלמה? פגישה?

באמצע הרחוב ? אני לא חושבת שאני אגש אליו. הלב שלי יפרפר ויעשה סלטות במעלה מערכת הדם, אבל אני לא חושבת שתיהיה לי סיבה לדבר איתו , או יותר נכון למה שהוא יתיחס אלי? אם אני אפגוש אותות מחר אני אומר לו מזל טוב. במקרה מקצועי השיחה הייתה אחרת לגמרי. שיר

חחחח

זה מה שחברה שלי אמרה לו - והתחרטה על זה ימים ... (למרות שהוא באמת כזה) :) אז תשקלי שוב אגב, רוני, סחטיין על כל מה שעשית בגלריות - כל הכבוד !!! את מעולה! :)

לשלמה יש תוכנית ברדיו

העונה לשם "עוד לא שבת". היא משודרת כל יום שישי בין 13.00 - 15.00 בגלי צה"ל.

Az_24

New member
כאילו דהההההה,

אקדח טעון געגועים, אני ממש לא מבין איך לא ידעת על התכנית היא קיימת כבר למעלה מ - 20 שנה!!!!!!!!

אהמ ...

מילים בטוח לא היו יוצאות לי אולי הייתי בוכה, עם חיוך כמובן, אבל בוכה! אגב, אחרי איזו הופעה שלו בהיכל התרבות, הייתי עם חברה וחיכינו לו בחוץ ליד הלנד-רובר השחורה שלו ואז כשהוא יצא, כזה יפה... אלוהים, אז אני לא אמרתי כלום, רק הסתכלתי :) וחברה שלי אומרת לו "אתה ענק" והוא עושה לה כזה .. "תודה" . אמנם מצאה משפט די דבילי להגיד אבל לפחות אמרה משהו, גם טוב :) בקיצור מילים בטוח לא יצאו לי מהפה.

אהבתיה

New member
לפגוש את שלמה????

לא יודעת אם היו יוצאות לי מילים מהפה בכלל...בהופעה האחרונה בקיסריה הוא כאילו היה ממש לידי,נגע לי ביד,שר לי,אחר כך חיבקתי אותו...הלכתי למות!!!!!!!!! לא היה לי האומץ בקושי לנופף לו!!! אחר כך הצטערתי שלא נתתי לו נשיקה ושהוא בא שוב פשוט התחלתי לקפוץ משימחה ולצרוח....נשיקה לא ממש יצאה מכל זה אחרי הכל....

למעלה