שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם

מהם המלצותיכם לסופ"ש הנוכחי? ממליץ בחום (ומבחינתי, סיבה למסיבה) על החדש של סיוון שביט שנקרא "וניל" שיוצא ביום ראשון ששמעתי חלקים ממנו ומאוד אהבתי. אני לא אתחיל להשתפך עד כמה היא מיוחדת (במיוחד במחוזותינו), כי התחושות שהשירים שלה מעבירים מאוד אינטימיות כאלה. מה שכן, הסתבר לי לאחרונה שאני לא היחיד שחיכה 10 שנים מאז "הכחול האפור הזה", ונהדר לקרוא תגובות ממאמרים באתרים על האלבום של כל מיני אנשים שחיכו לו.

kittycatbone

New member
קניתי השבוע

את surfer rosa & come on pilgrim של הפיקסיז!!!! ^^ ראררר זה דיסק מעולה
להקה מעולהההה
הממ וגם התמכרתי עוד יותר לדיסק ten של פרל ג'אם
הו
וגם התחלתי שוב לשמוע את קייז צ'ויס ^^
חעחע, ואני ממש שמחה מהעובדה שאני עדיין זוכרת את כמעט כל השירים שלהם בע"פ..
הממ.. ממליצה על כל האלבומים שלהם
|ופרסומת סמוייה לקומונה שלי שנמצאת בחתימה כי אני על תגובה מהירה ואני עצלנית מכדי לשים פה קישור נורמלי
|

Latisia

New member
שלי שלי...

ממליצה על הסרט "שמש נצחית בראש צלול" עם ג'ים קרי... זה אומנם עם ג'ים קרי אבל הוא הפתיע אותי. זה סרט לא אופייני לכול הסרטים שלו! הוא הזוי ומצויין! ולגביי מוזיקה לא שמעתי מוזיקה חדשה.... התמכרתי לthe pallery של מיוז. זה קטע אינסטרומנטלי. הוא נמצא בהולאבלו סאונדטרק. וגם ל-fury ו-Futurism אחד מהם מאוריג'ן אוף סימטרי והשני מאבסולושיין.. הם נמצאים בגירסאות של האלבומים שיצאו ביפן. אוו ויש כאן דיי הרבה חובבי מיוז אז תכנסו לפורום שלהם פה תפוז. רוצים לסגור אותו די הוא יבש. אולי זה יעזור אם יצטרפו חדשים P:

kittycatbone

New member
הו../images/Emo2.gif

אני אכנס אז לפורום
ואעע גמאני רוצה גירסאות מיוחדות של האלבומים שיש בהן עוד שירים
הממ.
אהה בקשר לסרט, אני מתה לראות אותו כבר, אבל כל הזמן לא יוצא לי. ראר.

רדיוהההד באים לארררץ!!!!!! (YNET)

סתם חח אחד באפריל:) השבוע הזה, העברתי את רובו בהשלמת שעות שינה, ונגינה:) אבל הנה שיר שליווה אותי המון השבוע, שיר מדהים! Ian Brown-The Sweet Fantastic שבוע טוב לכולם:)!

kittycatbone

New member
לרגע חשבתי שהיית רציני../images/Emo11.gif

ראר, לא צוחקים על דברים כאלה

yaelrs

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo192.gif

דרך אגב, חדשה פה:]

kittycatbone

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

האהא ואת אמרת לי ברוכה הבאה בפורום מיוז
[אולי נעשה קהילה משותפת וזהו?
]

Latisia

New member
עוד המלצה: fear of music...

זו להקה בריטית שהוציא עד עכשו רק איפי אחד שנקרא על שמם. הם אפילו לא ממש מוכרים בבריטניה חח אבל הם מלאים בפוטנציאל! לדעתי הם מזכירים את מיוז קצת. ניתן לשמוע אותם פה>>> www.fearofmusic.com הכרתי אותם דרך חברה שלי בארץ שהיא מתכתבת עם חבר של אחת מחברי הלהקה. היא היחידה נראה לי בישראל שיש לה את האיפי שלהם P: חחח גם אני רוצה

אמ

האחרון של דפש שמשום מה התחלתי להקשיב לו רק עכשיו, + "לט גו", האלבום לפני אחרון של נאדה סארף (Nada Surf), להקה שמישהי הכירה לי וממש אהבתי.
וחוצמזה, אה, מי פירסומאית גרועה?הקומונה החדשה שפתחתי
.

למעלה