שבת שלום לכולם...

ענתי44

New member
שבת שלום לכולם...

היום היה שוב יום קשה. אמא מיאנה לאכול, שכבה במיטה והיתה חסרת כוח ובקושי דיברה. אבל למרות הדמעות שהציפו את עיניי כשראיתיה שוב במצב ירוד לא ויתרתי לה. דיברתי אליה, ליטפתי, התעקשתי להאכיל והקראתי את הסיפורים האהובים עליה. כי אני יודעת שמחר תזרח שוב השמש ושחר חדש של תקווה יפציע עולה מהמזרח. שבת שלום לכולם

zs1957

New member
חשיבה חיובית משפרת את מצב רוח

שבת שלום ענתי, את עוברת תקופה קשה וכולנו אתך דואגים ומתפללים לשלומה שלך אמא. כל מה שאת עושה עם אמא גורם לה אושר גם אם לא תמיד יודעת להביע זאת. תנוחי ותשמריעל עצמך. תהני ממשחקי המונידאל. החלמה מהירה לאמא.שולחת לךולאמא חיבוק ונשיקה. רפואה שלמה, שבת שלום, זהבה שחם

שבת שלום! אני..

מקווה שמצבה של אמך ישתפר ומתפללת לשלומה! אני מאמינה שחשיבה אופטימית וחיובית תמיד עוזרת! אני בטוחה שמה שאת עושה לאמך משמח אותה אפילו אם אינה מראה זאת.. גם לנו היו ימים לא קלים עם סבתא. שמעתי מדוד שלי שגר בבית של סבתי ומקפח גם על המטפלת שהיו ימים בכלל לא קלים עם סבתא. היא ממש ממש כבר לא שלטה בצרכיה, שאפילו החיתול לא עזר. הוא סיפר לי כי איזשהו יום השבוע ב -2 בלילה, לאחר שקיבלה תה משלשל באותו היום (מכיוון שאין לה יציאות) ברח לה הקקי בכמויות. אפילו שהיתה עם חיתול, היא כולה התלכלכה, גם המיטה התלכלכה וגם הריצפה בבית. גם מאוד היה קשה להקים אותה (כל פעם שניסו להקים אותה צרחה מכאבים שכואב לה הגב, והרגל). הפיליפינית, דוד שלי וידיד שלו שישן שם באותו היום, רחצו את סבתא וניקו את הלכלוך. היה להם מאוד קשה אפילו שהם היו 3. הגענו כבר למצב שהפיליפינית שלנו (שהיא טובה מאוד) לא יכולה להישאר עם סבתא לבד בלילה בימים שהיא מקבלת את התה המשלשל ושמישהו מאתנו חייב להיות איתה במקרה שקורה דבר כזה ולעזור לה, כי לבד זה ממש ממש קשה. אותו דבר קרה גם למחרת בבוקר. מזכיר לי את מה שהרופא של סבתא אמר פעם לאמי "אין למה לצפות.. המצב ילך ויעשה רק יותר גרוע.." מקווה שיהיה טוב! שבת שלום לכולם:)

ענתי44

New member
תודה../images/Emo140.gif

החלטתי שמהיום כל ערב וכל בוקר אני אודה לבורא עולם על בריאותה המתחזקת של אמא.כחלק מהחשיבה החיובית. אני מאמינה שאתה מודה על הטוב הוא דבק בך או לפחות הוקרת התודה על הטוב ועל מה שיש ממקדת אותך ועוזרת לך לעמוד בדברים הקשים. כי כמו שהרופא אמר לאמא שלך... זה ילך ויחריף. בקשר למה שקורה לסבתא.... אולי רצוי שתגשו איתה לרופא כי לא יתכן שיהיו לה שלשולים ועצירויות לסירוגין. אולי יש תרופה טובה יותר ופחות מהירה כמו התה. אני כל כך מזדהה עם הסיפור הזה של יציאות בלתי נשלטות והתגובה של החולה כשזה קורה. גם אמא היתה נזרקת על הארץ ומשתוללת ונוגעת בזה ולי זה עשה פשוט נורא. הייתי צורחת עליה ומרגישה ממש רע.ואחרי זה הייתי בוכה על שצעקתי.זה אחד הדברים הקשים ביותר בטיפול. אני מחזקת את ידיך ואת ידיי בני משפחתך...

למעלה