שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם

מה שלומכם בימים אלו? לאנשי הצפון שבינינו, איך אתם מעבירים את הזמן? כרגיל, אתם מוזמנים להעלות המלצות איך להעביר את הסופ"ש והשבוע שאחריו. אני רוצה להמליץ על האלבום של Cocteau Twins, שנקרא Heaven or Las Vegas. Cocteau Twins היא בראש ובראשונה הסולנית האחת והיחידה, אליזבת פרייז'ר, שהיא על רגל אחת: אשה עם הקול מדהים, כותבת מילים יוצאות דופן, ופרט מעניין למעריצי ג'ף באקלי - היא ניהלה מערכת יחסים אינטנסיבית איתו (ואף שרה דואט איתו), ונוהגת לדבר עליו לא מעט. והנה קליפ יפה לאחד היפים שהיא שרה, הפעם מתארחת באלבום של Massive Attack, ב-Teardrop שתהיה שבת רגועה לכולם

FunkyMonk

New member
King Crimson - Red

ההמלצה שלי לסופ"ש. =) אחלה אלבום, שומע ברגעים אלו..

vegetable man

New member
היא שרה ב...

Black Milk אכן, אפילו השתתפה בכתיבה שלו ושל Teardrop. והיא שרה גם בשיר הלפני אחרון, Group Four

DOCTOR ROBERT

New member
Group Four ושיר הנושא

הם יצירות מופת טריפ-הופיות. זה האלבום הכי אפל ומפחיד שיש לי בכל התקליטיה. גם BLACK MILK מצויין, וגם מאושד אהבתי את ANGEL. אז אפשר להגיד שגם זו המלצה, אבל כבר לא לסופ"ש.

vegetable man

New member
לגמרי

אני חושב שהרצף של הרצועות של 6-9 עצום - לא יודע אם הם יצליחו לשחזר אלבום כזה טוב שוב.

Latisia

New member
igby goes down....

סרט כה טוב... נראה לי שהוא לא כזה מוכר. זה מצחיק, ביום חמישי במסגרת קורס אנגלית (סאמרסקול) הראו לנו את הסרט הזה ומישהו אמר לי שזה על התפסן בשדה השיפון. חח זה לדעתי הרעיון הכי דבילי בעולם, לעשות סרט על דמות שכול הסרט תגיד כמה סרטים זה מזוייף חחח... בכול אופן יש בין הסרט הזה לתפסן המון קווי דימיון אבל הדמויות הן שונות לגמרי. חה היינו צריכים אחרי זה לכתוב לו חיבור של השוואה בין הספר לסרט! חחח (= אוו וגם האהבתי את הפס קול שלו, כלומר אין בו שום דבר מיוחד! סתם שירים כייפים כאלה. מיוחד: bohemian like you של The Dandy Warhols.

Paranoidd

New member
אויי אני חושב שראיתי את זה....

היה את זה עשרות פעמים בyes ויצא לי לראות פעם חצי מזה ואז עוד פעם את החצי השני...במקרה .. סרט דווקא לא רע בכלל... אני בהתחלה לא חשבתי על דמיון בין הסרט לתפסן אבל עכשיו כשאני חושב על זה... אני גם לא מוצא כל כך ... אבל זה לא בשמיים להגיד את זה... בקיצור אני מקווה שאני מדבר על אותו סרט בכלל... ובקשר לפסקול אם אני זוכר נכון היה שם את coldplay - dont panic ? יתכן?

Latisia

New member
כן כן זה אותו האחד...

נדמה לי שמשמיעים את קולדפליי בקטע שאיגבי הולך ברחוב בעצבות כזו אחרי שהוא מגלה שסוקי "בגדה" בו. אהה דווקא יש המון קווי דימיון, אני מכולם יודעת עשיתי על זה חיבור מפגר, בכול אופן הם נורא דומים בגישה שלהם לחיים ולחברה- הרגשת הניכור, הרצון לבידוד ובו זמנית הרצון לקשרים עם אנשים, המסעות שלהם הם באותו המקום- ניו יורק, שניהם הושפעו באופן עמוק ע"י מקרה טרגי שקרה לבן משפחה שהם היו קרובים אליו או ושניהם היו עדים להתאבדות של חברם לכיתה. יש עוד אבל אני לא אמשיך (=

Latisia

New member
הולדן מזכיר לי סיד...

לפני כמה ימים קראתי את הביוגרפיה של סיד בארט והיה כתוב שהוא רצה לחזור להיות ילד שוב וזה התבטא בשירים שלו. חה זה נורא הזכיר לי את הולדן. כול הסיפור של סיד כה עצוב.

למעלה