שבת שלום לכולם

יום.

New member
שבת שלום לכולם

טל של 4

New member
שבת שלום יום וכולם

איך את מרגישה, יותר טוב אני מקווה!!!!!!!!!!!!

ערב טוב ושבוע טוב,שאלה

כן זה אני הרווק שמציץ לכם מידי פעם. הרווק שהדבר היחידי שמשותף לו כרגע איתכם זה אהבתו לילדים. שמתי לב שאין לכם כאן אבות לילדים,למה התופעה הזאת? הרי אותן שאלות שלכן ואותן בעיות קיימות גם לאמהות וגם לאבות. אז איפה הם האבות האלה ? או שהאבות הם חזקים וחושבים שיודעים הכל ולא יטריחו את עצמם?

כן אבל זה בטל בשישים

חלילה אני לא מזלזל בהם ולא מפחית מערכם אבל על כל הורה מהמין הנשי כאן יש הורה מהמין הגברי. את הבעיות שמעלות החברות,מה זה לא נוגע לאבות? לדעתי אתן צריכות להכניס אותם קצת לקטע הזה. שנראה קצת זווית שונה לבעיות ואיך מתמודדים איתן. לא היית רוצה לראות למשל את אחד הבעלים או האבות מציג בעיה מזוית שונה משל אישה?

קרנושה

New member
האמת היא שאתה צודק!!

ואני משתפת את בעלי כמעט בכל נושא שעולה פה....אך אין צ´אנס שהוא ישים את התחת שלו (סליחה על המילה) על כסא המחשב שלי!!
המחשב אצלנו זה מלחמה בלתי פוסקת ללא פתרונות.....ונקודה רגישה.....ואני כמכורה (לצערי אם אני לא פה הרבה זה רק בגלל שחזרתי לעבודה , בימים טובים קודם רבצתי פה ויעידו החברים הותיקים) לא מוכנה לתת לו את המחשב...הוא עוד יגלה כמה כייף זה ואז חבלז!!

כולם מדברים על שלום,אף אחד לא מדבר

נורא הייתי רוצה לראות מקודת ראות גברית. כאב פוטנציאלי(בתקווה,קודם שתבוא הכלה) כי נשים ידועות החום ובאהבה שלהן והדגנות במובן הזה אני חושב שאני אישה,בכל הדאגנות והאהבה וחבל,כי בעבודה למשל האבות כן מדברים בין החברים על בעיות וכאלה כנראה שבשבילם האינטרנט זה רק בשביל להכיר וצ´טים ולא קצת רצנות של שיתוף ואכפתיות. (אגב יש לך ד"ש משקט על עקב גבוה)

יום.

New member
איך למען כל הקדושים......

הגעתם לזה מהשבת שלום שלי????????

על זה בדיוק רציתי לדבר איתך../images/Emo13.gif

כי אני כתבתי הודעה חדשה אולי בטעות המנהלת שייכה וה אליך? כי היא היתה נפרדת לפני כן.

יום.

New member
קרן

את שישרשרת את ההודעות האלו? גם כן אינדיבידואלי.......... משו...

קרנושה

New member
כן, אני שירשרתי...

למי שלא יודע יש הודעות שטובעות במצולות בגלל ריבוי פתיחת הודעות חדשות וכשמאחדים הודעות יש מקום בממשק לראות יותר ושלא יעברו מהר שירשורים לארכיון.....ואני עובדת על האיחוד לעיתים...אז חד משמעית התשובה היא כן.....לטובת כולנו.....

כן אבל...........

שירשור טוב לדעתי אמור להיות באותו נושא ולא שני דברים לאחד אותם. תקני אותי אם אני טועה

יום.

New member
כן אני יודעת שיש אופציה כזאת

ותודה באמת תודה כ"כ רציתי שישרשרו אותי מושא תשוקתי עלי אדמות עזבי אני מעוצבנת

קרנושה

New member
יום.....אומר לך ככה...

מה שלא אעשה, יהיה מי שיתעצבן, כוונותיי היו טובות אך אני לא עומדת למשפט ולא אצטדק פה , אני מתנצלת אם התעצבנת כי העברתי את הודעתך -אך עדיין חושבת שיכולה להחליט מתי כדאי וצריך לערוך דברים בפורום......לא הולכת להודיע על כל דבר כזה קודם......

יום.

New member
קרן מצטערת

אני עצבנית סליחה זה לא עליך אני סתם מוציאה את זה בהמון מקומות עזבי

קרנושה

New member
אוף, קחי חיבוק ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ונקווה לשבוע טוב יותר...פורשת למיטה , עייפתי...

יוטל

New member
אבות בפורום, חזרה לנושא......

משום התפיסה המעוותת היא שתחום החינוך בידי הנשים. אצל הרבה משפחות שהיו סביבי הגברים מגיעים בערב הביתה, משתתפים פעילים בארוחת ערב, אמבטיה והשכבה. בימים מסויימים, גם זה לא. כי יש פרוייקט, ישיבת צוות וכו´ (אצל כמה מכם קובעים התחלת ישיבה בסביבות 18-18:30 ואפילו אחרי???.). אז בכול הדברים היום יומים של מריבות בין אחים/חברים, לקחת לחוג, לשמוע איך היה בגן ועוד אותן אלפי דברים קטנים וגדולים שמתמודדים איתם ביום יום, בהרבה מהמשפחות שאני מכירה, הנשים התמודדו. בחלקם הייתה חלוקה שלפחות פעם פעמיים בשבוע אבא מגיע ומוקדם. אבל אז בד"כ היו נשארות בבית הוראות הפעלה. יש לי עוד הרבה מה להגיד בעיניין, אבל האמבטיה וארוחת ערב היום עליי

למעלה