שבת שלום לכולם

celeste9

New member
שבת שלום לכולם

כל אישה שהולכת ברחוב היא אובייקט להטרדות ולהצקות מיניות ציטוט ממה שמלאני פרס הדוגמית אמרה אני מסכימה איתה איך אתם רואים את זה?

magenta73

New member
זה קצת מוקצן אבל זה עצוב ונכון

רק היום הלכתי ברחוב, קיבלתי 3 שריקות מגברים שונים, הרבה מבטים על הציצי, וגם הייתי בלי מחשוף (וסלחו לי באמת שכשאני הולכת עם מחשוף, אני הרי "מחפשת את זה") וכמה משפטים... ולא, לא בשביל להתחיל איתי, אלא משפטי "ביקורת בונה" על איך אני נראת ומה היו עושים לי. וזה היה עוד יום רגוע יחסית... אני בטוחה שמלני פרס, שנראית הרבה יותר טוב ממני ומכל בחורה ממוצעת פלוס בארץ, מקבלת את זה הרבה יותר.

a y a 3 2

New member
ואני חשבתי שאחרי גיל 30

ההטרדות דועכות.. מצד שני סיגלתי לעצמי מעין התנהגות אנטיפתית כזו כשאני הולכת ברחוב. עוזר ברוב הפעמים. עוזר ב-100 אחוז אם את גם לא מיישירה מבט, או מיישירה מבט קשוח ונוקב. ואחר כך טוענים ש"אנו לא נחמדות"
לעניין הלבוש, לעיתים זה דבר גבולי. אם הלבוש רופס מידי את יכולה לעורר חשד שאת "לסבית" או מוזנחת. אם הלבוש צמוד מידי את "מחפשת". עיצוב הבגדים כיום לא ממש עוזר כי הם עשויים מבדים דקים להחריד, מגיעים בגזרות קטנות גם במידות XXL, ובחנויות של המידות הסבירות, העיצוב מתאים לבנות 50. את מקבלת הערות שונות ברחוב, ישנן בחורות (כמוני) שמקבלות גם הערות ומבטים במקומות עבודה
. ככל שהחולצה "מחמיאה" יותר, כך ההערות בלתי נשלטות יותר. ההערות כמובן נאמרות באמצעות מעין בדיחות, כדי שחס וחלילה לא ייחשדו כהטרדות.

magenta73

New member
אני כרגע פרילנסרית, לכן אין לי את

זה במקום העבודה. מקום העבודה הוא לרוב הבית שלי... אל תחשבי שלא היה.

mika tal

New member
יש לפעמים יתרון שמקום העבודה הוא

הבית. מדהים עד כמה כולנו מוטרדות מינית בדרך זו או אחרת. הסטטיסטיקה לצערי הרב מוכיחה עצמה שוב, ושוב...

צאצי

New member
לצערי אני מסכימה

אבל אני רואה גם איך שהבנות מתלבשות מה זה ?! אני רואה את החברות של אחותי הקטנה( בת 13 ) מתלבשות הן נראות בנות 16 פשוט זוועה איך ההורים נותנים להן לצאת ככה מהבית ????? וגם הטלווזיה לא עוזרת למצב . סקס נמצא בכל מקום פשוט זוועות עולם וגם העונשים פשוט בדיחות

למעלה