שבת שלום לכולם

ניר86

New member
עדיין לא אכפת לי !

לא משנה שתצאו נגדו...בסדר אז הוא מדבר שטויות נו אז פאקינג ביג דיל ??? אז יש מישהו שלא מלקק לתקשורת ומתחנף..ושוב אני אומר זה לא שאני מסכים עם מה שהוא אומר ..פשוט שיגיד מה שבא לו אני פשוט לא מתייחס לזה בתור משהו שימנע ממני לקנות את המוזיקה שלו ! אולי נכון שהוא רק יום בתעשייה אז אם אולי בא לו ללכלך שיעשה את זה עוד מעט אבל באמת שזה לא מפריע לי .. בסופו של דבר אני מתייחס למוזיקה ווואלה אם יצא לו דיסק טוב ,מוזיקה טובה אני יקנה אם לא תיהיה מוזיקה טובה אני לא יקנה ובלי קשר למה שהוא אמר ,עשה צבא,לכלך את הפה וכד'...

שבת שלום בלי ג'קואים ששונאים

את המדינה ואת רמי קליינשטיין ואת הדורבנים.

חחח..מאיה תכנסי.../images/Emo13.gif

יש כתבה על ג'קו בעיתון...והוא מדבר על הדורבנים ורמי קליישטיין-לא דרך כל כך טובה להתחיל את הדרך בכל זאת, אני אוהבת איך שהוא שר

כוכבה 27

New member
אני חייבת להגיב על התגובה של הטיפש

הזה ג'קו! הדיבור המגעיל שהוא דיבר על הזמר הכ"כ מדהים רמי קלניישטיין שאני כ"כ אוהבת ומעריכה,ששג'קו בחיים לא יגעה לרבע הציפורן של רמי קליינשטיין.

ניר86

New member
כל זה לא יפריע לי לאהוב אותו !

קראתי את כל הכתבה בעיתון..ואולי יש מישהו שאומר סוף סוף את האמת וכל האמת ולא חי מאחורי מסכות..זה לא אומר שאני מסכים איתו בכל הדברים שהוא אמר אבל כל הדברים האלה לא יגרמו לי לא לאהוב את המוזיקה שלו ! מצאו את ג'קו ומתעלקים עליו יותר מידי חלאס דיי לדעתי כאילו די ! אני בכל אופן יקנה את הדיסק שלו ! שבת שלום וג'קואית לכולם חחח :)

moranush86

New member
מזה השטויות האלה?! ניר תסביר לי רק

מזאת אומרת:"ואולי יש מישהו שאומר סוף סוף את האמת וכל האמת ולא חי מאחורי מסכות.." איפה אתה מוצא אמת בכתבה הזאת? זה לא שהוא אמר משהו שגורם לנו לפקוח את העיניים ולהגיד "וואלה... הנה מישהו שאמיץ מספיק ופתח את כל הקלפים על השולחן" כל מה שהוא אמר זה בגדר דעות אבל יש דיבור ויש דיבור. מילא על הצבא אתם יודעים מה ניחה למרות שאני בשום פנים ואופן לא הייתי משתמטת ואם לא היו מגייסים אותי הייתי מתעקשת על כך ואני לא מתחרטת לשניה שאני בצבא ולא מאמינה שיש חרות שלא מתגייסים כי לא בא להם, אבל ללכת נגד אמנים מהשורה הראשונה שלעומתם הז'קו הנפלא נבחר העם הוא לכלוך בציפורן לעומתם. הבחור בקושי דקה בתעשייה והאף שלו עד כדי כך מורם שהוא מתחיל לפתוח את הפה?!? רמי קליינשטיין הוא מהאמנים היותר טובים שיש בארץ הזאת והוא ביסס את מעמדו ע"י עבודה קשה של עשרות שנים ופתאום קם פלוץ (שהוא נגד אלימות כן?) ואומר שבא לו להעיף 2 סטירות??? למה מי אתה חתיכת אפס!!! אני מלכתחילה לא אהבתי אותו ואני עד היום לא מבינה איך הוא עבר את חצי הגמר אבל לא על זה מדברים. זה הזמן לצאת נגדו ונגד כל השטויות שלו. ובצחוק אני לא אקנה את הדיסק שלו. אני לא אתאמץ להוריד אותו באופן לא חוקי מהקזה או משהו כזה. ז'קו יקירי - אתה לא שווה שאני אזיז את התחת בשבילך

lir2004

New member
תראי...

רמי וג'קו שונים... אני מאוד את שניהם... ובואי נגיד שהערכה שלי לג'קו ירדה מאוד... אבל אני עדיין חושב שהוא זמר ויוצר מדהים... ואחרי מה שהוא עבר... אי אפשר שלא להאשים אותו שהוא ככה...

ניר, ללכלך את הפה

ולהגיד את הדיעות שלך בעיתון שכל המדינה קוראת, "להקיא ממנו, לתת לרמי שתי סטירות" על אומן ממדרגה ראשונה שמאחוריו אינספור תקליטים,שירים הופעות והסטוריה מכובדת ביותר, זה הדבר שאני הכי בז לו. עד עכשיו לא הזיז לי כל העניין עם הצבא. אבל ברגע שהוא פתח את הפה שלו, וכולו יום אחד בתעשייה בקושי, על אמנים,אחרים זה כבר עובר את הגבול. שמור את הדיעות שלך לעצמך. ויש גם דרך להגיד יפה להגיד אם המוזיקה שלהם לא נראית לו. מילא, לפעמים יש יריבות כמו שורטי ורוני, שלפעמים יש התבטאויות נגד השני בעיתונים וכו', אבל כאן מדובר בפאקין זמר חדש שמרשה לעצמו להגיד דברים כאלה. מי הוא בכלל? אגב, אפרופו אלימות - ההתבטאות שלו זה הכי אלימות שיש."להעיף 2 סטירות..." וזה אבסורד אחרי שהוא מטיף עלק נגד אלימות ושם את הדיסקית המפגרת הזאת על הצוואר.

1מאיוש

New member
איכסס הג'קו הזה!איך הוא מרשה לעצמו

ואני מסכימה עם כל מילה של אריאל.

אני מאוד שמחה להגיד ש...

אני מסכימה עם כל מילה של מורן ואריאל ניר אני חושבת שמה שהוא עושה ואומר זה פשוט עבר את גבול החוצפה...לצאת ככה נגד זמר כזה?!?! נו באמת..... מה נראה לו? שאם הבנאדם זכה בכוכב נולד אז מה הוא??.. מגיד לרבע של רבע של זמרים כמו רמי קליינשטיין?!?!? לאאאאאאאאא כאילו דהה אני מסכימה מאוד עם מורן ואיראל וזה כל מה שיש לי להגיד בינתיים אני בעצמי הצבעתי לו כי האמנתי בו ובמוזיקה שלו ואני מצטערת על כל רגע ועל כל SMS גועל נפש ממש

למעלה