שבת שלום לכולם:]

ירדן פ

New member
שבת שלום לכולם:]

שמי ירדן פלג, כותב מלחין ומעבד... אשמח אם תשמעו שירים שלי ותגיבו אם בא לכם:] http://mp3music.gpg.co.il/music/YardenPeleg/ בברכה, ירדן פלג:]

BolraK

New member
../images/Emo45.gif מומלץ!

דף יוצר איכותי ביותר, הכל נעים לאוזן ונחמד.. במיוחד השיר החדש "סע מהר"..ממש אהבתי אותו!

itoosh2

New member
אני אפרט קצת...

קודם כל... האיכות מעולה... ויש לך קול מאוד חם ומתאים... אבל הוא טיפה מוכר בתחום המוזיקה ואני חושב שאתה יכול לשחק אותו למקומות יותר מעניינים... ואמממ... מקוריים יותר... לגבי "החיבוק האחרון": השיר מאוד איטי ומלא בחלקי מנגינה... הבעיה היא שהוא בקושי מתפתח מה שהופך אותו לקצת מייגע... בוא נגיד שהכנסת את כל האלמנטים הדרושים להכנסה לאווירה... אבל התוכן לא מספיק בולט... חוץ מזה ממש יפה ומרגש... "יותר כואב לי לכתוב" השיר ממש מקסים... אני רק יכול להעיר שהכינורות בהתחלה טיפה היו דומיננטים מדי וחזקים מדי... כנ"ל לגבי הגיטרה החשמלית בסוף... והמעברים של התופים... אבל זה פשוט כי זה מכונה ואין מה להשוות לעומת מתופף אמיתי... אבל שוב, השיר הזה מקסים... והוא יכול בקלות לכבב בגלגל"צ... אבל זה מה שאתה באמת רוצה? כאילו זה נשמע כמו משהו שאלפים עשו כבר לפני... כמה שזה יפה... אני מסתכל על זה ואומר "הבן אדם ממש מוכשר, למה הוא לא לוקח את זה לכיוונים יותר אישיים ומעניינים?" "כנפיים" הנה המקוריות שדיברתי עליה... המילים מקסימות... באמת. והלחן פשוט בכמה רמות מעל הקודמים... אולי רק חסר טיפה חלק שיגוון את השיר... כי חוץ מהפזמון שאתה משחק עם הקול... אבל עדיין בטווחים ארוכים... השיר דיי אותו הדבר... חסר התפתחות... טוב... עד לכאן אני אשמע כרגע... (או בכלל)... אני מקווה שאתה באמת ציפית לתגובה בונה ולא רק ל"יפה מאוד..." אתה באמת באמת מוכשר... ואתה שר ממש יפה... בהצלחה... נהנתי להקשיב

CrazyDude2

New member
תגובה...

שמעתי חלק מהיצירות.. אתה שר טוב! שומעים שיש מקצועיות.. מבחינה טכנית השירים מוקלטים באיכות ממש טובה .. אשמח אם תוכל לפרט לי איזה ציוד יש לך..

ירדן פ

New member
רשימת ציוד

אני עובד עם מחשב די פשוט.. מעבד פנטיום 4 2.6.... 1024 זיכרון... כרטיס קול ESI Juli@, פרה אמפ וקומפרסור של ALTO, מוניטורים של MAUDIO, מקלדת שליטה MAUDIO - Keystation 88es, מקרופון Rode NT1-a ו-Rode NT2000, אקוסטיקה בחדר כמובן... לא נראה לי ששכחתי משהו...

CrazyDude2

New member
אחלה ציוד.. יש תמונות אולי?

של האולפן.. סתם מתוך התעניינות... (ציוד אצלי זה סוג של פ'טיש...חחח )

למעלה