שבת שלום לכולם :)

V e g

New member
שבת שלום לכולם :)

מוזמנים להעלות כרגיל המלצות מוסיקה, סרטים, ספרים, קישורים לקליפים, או משהו יותר מעשי... אני לא נמצא בביתי הסופ"ש כך שהפעם אני יותר אעקוב בשלט רחוק. שיהיה לכולם אחלה סופ"ש וחג שמח

kittycatbone

New member
air - talkie walkie

קניתי שבוע שעבר באילת. ועכשיו ברגעים אלו אני שומעת אותו^^ ובקיצור זה פשוט אלבום מדהים אני כל כך ממליצה עליו
בכלל היה מאוד מגניב שהיום בבוקר כשבאתי לסדנת ציור (אני במגמת אמנות ועושה פרוייקט וכאלה^^) אז אנחנו תמיד שומעות רדיו ברקע, והיה את השיר cherry blossom girl מאותו אלבום שזה היה די מיוחד
כלומר לשמוע את זה בגלגל"צ..

Knives Out

New member
פעם שלישית שאת ממליצה בערך, חח..

וזה אלבום ענק עם טראק פתיחה יפה כל כך, וגם אני שומע ממוצע, פעמיים ביום את Alpha Beta Gagga או איך שלא קוראים לזה.

kittycatbone

New member
אני חושבת שזה

alpha beta gamma (יעני האותיות היווניותXD) כלמקרה,פעם שניה שאני ממליצהXD שבוע שעבר כשקניתי והשבוע.
כלמקרה, אכן!

Latisia

New member
אה!!

אני כול הזמן מחפש את האלבום הזה ואני לא מוצאת זה ממממש מעצבן! שמעתי את cherry blossom girl ו- run וממש אהבתי! כנ"ל לגבי האלבום של בק- sea change! זה מממש מדכא. שמעתי מהחדש של בק וממש אהבתי, יש לו סאונד כייפי כזה. הו וגם beaufitul way במקרה של בק ושל אייר?! כי אממ לפני כמה שבועות ראיתי ביצוע לייב של השיר של 2 הלקות יחד.

בלע סופשבוע של חולה:\

אמליץ על שני שירים מבית היוצר Duran Duran Save a prayer Ordinary World אהה ולמי שיש וי או די, בזמן שאני חולה אני רואה נשות הכדורגלנים והתמכרתי כמו ילדה קטנה, אז מומלץ לכל אלה שיודעים שסדרות זה ממכר אותם( ד"א זה בחינננם!) סופשבוע טוב שיהיה לכולם:) ושאני אבריא במהרה בעע:\

הממ

אני חושבת שכבר המלצתי עליו, אבל אעשה זאת שוב: האלבום האחרון של Destroyer, שנקרא Destroyer's Rubies. מומלץ לחובבי האינדי - בעיקר אלו האהובים את האדולט אלטרנטיב על סוגיו, דוגמת בדלי דראון בוי (שגם החדש שלו, אגב, חביב ביותר
). ובכיוון אחר לגמרי
אמליץ על האלבום האחרון והמעולה של גוון סטפאני שמוכיחה שגם היפ הופ, הסגנון הכי מאוס והכי לא-מעניין שקיים (לדעתי) יכול לאתגר ולמשוך
. אלבום חדשני, מגניב, והכל תוך תחושת שעשוע בלתי נמנעת כשמדובר בגוון... Gwen Stefani - The Sweet Escape.

למעלה