שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

אני שואל שוב... היכן אני יכול ללמוד את השפה התימנית? אני מאוד רוצה לדעת לדבר ואף לכתוב בשפה של סבי וסבתי ז``ל.מישהו יכול לברר לי בבקשה אני אודה לכם מאוד אני גר בחולון. שאלה נוספת היא כידוע אני חולה על הזמרים ציון גולן מלך הזמר התימני ודקלון מישהו יודע איפה הם גרים בארץ והיכן אוכל להיפגש/לפגוש איתם בדרך כלל? תודה רבה.יניב.

אם אינך מתכוונת לתפוש

את אברם ושרי [מטבע של אברם -זקן וזקנה מצד אחד] עצתי היא, לתפוש את שושי שתארגן מפגשים לחברי הפורום לעיתים מזומנים, כפי הנהוג בפורום יוצאים בשאלה, בהם יידונו בדברים העומדים ברומו של אלוף תימן. ובין הייתר לימוד קריאת התפסיר והשפה התימנית.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה לא היה רציני בעליל נכון ? מה נעשה במפגש פורום? אין פה פורום! כולם ישנים כאילו אין מחר....

קורה שאני רציני

ללא עניין מאתגר, הפורום יכול להמשיך בתרדמתו. ואני לכשעצמי משער, שאילו היה מתקיים מפגש, ולו פעם אחת בחודש, הלא אז היינו מוצאים עניין לענות בו, ואף השתתפות בפורום תהיה יותר מעניינת. ולא חסרים נושאים לידון בהם החל בשפה, ובשירה, וכלה במתכונים.

קורה...

קורה= לשון מקרה (ק.ר.י/ה) קורא= לשון קריאה (ק.ר.א) ובכל אופן.. אני לא אעז לבוא לכזה מפגש.. אבל תהנו וותבואו לספר צחוקות :)

אח אח הזקנים המופלאים האלו

אומרים להם מילה והם מיד יצטטו פסוק שקשור לאותה מילה

למעלה