שבת שלום לכולנו! איריס תיראי את

שבת שלום לכולנו! איריס תיראי את

הגופיה המצורפת, כמו שאמרת פרחים יכולים להוסיף ולשדרג. לדעתי רצוי לסרוג את הפרחים כמה שורות מתחת לחזיה (שלא יהיה חושפני מידי).

haya53

New member
גופיה לילדות

היי רציתי לשאול אולי את יודעת איך לעשות גופיה כזאת לילדות בנות שלוש ושש (הנכדות של אחותי). אני מאד אשמח אם תעזרי לי ותתני לי הנחיות. תודה ושבת שלום.

חיה שבת שלום! מידות לא הצד החזק

שלי, גם לעצמי מדדתי גופיה שסרגתי לפי סריג מוכן שהיה לי... תנסי להעזר בסורגות נוספות שיכולות להדריך אותך ותצרפי להן את הגופיה שברצונך לסרוג. בהצלחה לך.

haya53

New member
דוגמאות לילדות

נחמדות התמונות אבל מה עם הוראות בעיקר לחלק העליון(הגופיות) בבקשה

חיה בוקר טוב! היכן שמצאתי את

התמונות לא היו הוראות, אבל תוכלי לקבל רעיון לפחות. לגבי הדרכה תנסי להעזר בשולי או באיריס וגם בשאר הבנות לגבי המידות והוראות, אני גם נעזרת בהן כי אני לא מתמצאת כ"כ במידות והוראות, הן בטוח סרגו לילדות ויש להן ניסיון רב.בהצלחה חיה.

haya53

New member
תודה

תודה על הרצון הטוב לעזור אבל מהו הקישור שאת מתכוונת עם הדוגמאות לגופיות. אני יודעת לקרוא תרשימים כך שכנראה לא תהיה לי בעיה ואם כן אז אםנה כמובן לשולי או איריס או כל אחת אחרת בפורום.

haya53

New member
גופיות לילדות

היי בנות מי יכולה לתרגם (תרשים או כתובת) של הגופיות הנחמדות לבנות שמופיעות בקישור של חתולת הזבל המקורית מיום 29.4 אשמח לקבל את עזרתכם.

iris3111

New member
אהלן חתולה ושבת שלום

גופיה מקסימה ועל טעם ועל ריח אין להתווכח. אם את אוהבת פחות חושפני אין בעיה אפשרי להגדיל את השטחים שמכסים ולהוריד טיפה את הפרחים. זה יצא יפה

למעלה