שבת שלום לכולנו ושאלה

שבת שלום לכולנו ושאלה../images/Emo24.gif

• שלום גיטה ומי שמבין- יש לי שאלהו אריאלה האחת1 ו 15:27 | 27/04/07 לגבי תיקשור עם נשמה שחזרה לגוף פיזי- גיטה שאלתי אותך גם למטה:האם יש לך מקורות להפנות אלי לגבי תיקשור עם נשמה שעברה לגלגול חדש ?? איני יודעת בברור תשובה לזה כי לא מצאתי שום אסמכתא, מעבר לזה שהייתה לי מדריכה - נשמה מגלגול קודם שביקשה ממני לשחרר אותה כי היא מעוניינת לחזור לגוף פיזי. השאלה רצינית, מאחר והנני תוהה זמן רב לגבי הנושא, ובכל התוכניות בטחויזיה שראיתי הקשורות לעולם שמעבר המתקשר העביר מסרים מעולם הנשמות ליקיריהן, לא זכור לי אף פעם שנאמר שהנשמה המוסרת היא כבר בעולם הפיזי שוב. תודה על תשובה שבת-שלום אריאלה

שבת שלום

כבר דיברנו על כך לא אחת..שאין זמנים בעצם, שהכל מתקיים בעת ובעונה אחת. אלה רק אנחנו/מודעותנו בעולם הפיזי שמקיימים "זמן"...קודם/זיכרון, עכשיו/מעשה, אחר כך/חלום. כל חלקיק הנפרד מהשלם הגדול, תוכלי לפגשו בכל מצביו שהיה שישנו ושיהיה, בכל ומכל זמן מהזמנים שתבחרי בהם. המקור היחיד שאני יכול לציין בהקשר הזה הוא המקור

תקשור עם נשמה שנולדה מחדש

התנסיתי במקרים רבים כאלה באופן אישי, גם בעבודתי על הספר שלי, וגם במשך השנים הרבות שעברתי לימוד והתנסות אצל מתקשר ותיק. לא אוכל לתת לך הפניה למקור כתוב אם כי ייתכן שיש מקור כזה. התופעה הזאת היא אוניברסלית וכוללת אפילו את הגלגולים שלנו שבהם היינו דולפינים, לאחר טביעת אטלנטיס. כמובן חזרנו להיות בני אדם ואנחנו מתקשרים זה עם זה בלי לנחש עד להיכן הולכים הקשרים שלנו, במיוחד עם בני המשפחה. במאמר המצו"ב יש תקשור שלי עם פילאן הדולפינה, שגם היא חזרה לגוף של בן אדם בסקוטלנד באחד הגלגולים שלה אחרי אטלנטיס. נא לא לשכוח שכל נשמה מופיעה לפנינו בצורה ובקונפיגורציה שהיא בוחרת.

גיטה רציתי לחדד כמה דברים../images/Emo24.gif

קראתי בעיון את המאמר ואת מה שכתבת. אני מחפשת תשובה מעבר לידע הזה אותו אני יודעת, אולי לא הבהרתי את שאלתי- ברור לי שאפשר לתקשר נשמות שמתגלגלות מגלגולים קודמים. שאלתי היא לדוגמא: אם נפטר מישהו קרוב אל חברתי בשנה האחרונה, האם היא יכולה להמשיך לתקשר איתו גם אם הוא מודיע לה כי הינו מתכוון להכנס לגוף פיזי בשנה הקרובה?? האם לדעתך, הנשמה שלו תמשיך לרצות להיות בקשר? האם צריך לשאול את נשמתו? אם הוא נמצא בעולם הנשמות ורוצה לתקשר איתה זה אפשרי -אני יודעת. אך האם באמת נשמה יכולה לבקש להפסיק את הקשר איתה לשם אנרגיה לחיים החדשים אליהם היא נכנסת? תודה על המאמר הנפלא שהבאת, אני עדיין קוראתאותו שוב-נפלא! באהבה אריאלה

eliya-l

New member
אריאלה

לגבי השאלה שמתייחסת לחברתך - הרי שהתשובה היא שאם אותה נשמה מודיעה שהיא להתגלגל ואם אכן מתקיים איזה שהוא קשר עם אותה נשמה אז למה בעצם לא לשאול את הנשמה את השאלה??? איך בעצם גיטה או כל אחד אחר יוכל לדעת מה תרצה אותה נשמה למעט אותה נשמה! סופו של דבר שהתשובה הטובה ביותר שתוכלי לקבל היא בלשאול את הנשמה המדוברת עצמה כיצד להמשיך אם בכלל.

שאלתך נוגעת לנימוס אלמנטרי, לא לתקשור

אני מצטטת אותך: "האם היא יכולה להמשיך לתקשר איתו גם אם הוא מודיע לה כי הינו מתכוון להכנס לגוף פיזי"... התשובה היא מורכבת: מה זה יכולה? טכנית מעשית? הגונה רוחנית? ... לדעתי, אם היא ביקשה ממך\ממנה משהו, רצוי שתתייחסו בכבוד ובחיוב למשאלתה. בכל מקרה שמתחילים קשר עם נשמה או יישות מבקשים רשות והסכמה ומתייחסים במלוא האמון והכבוד. וכך כמובן גם ברגע שהגיעה שעת הפרדה, צריך לדעת להיפרד בכבוד ובתודה. האם את חושבת שהיא דיברה לא-אמת? ובכן, נשמות לא יכולות לשקר כי אין להן אגו, וזה באופן גורף. מקווה שהשבתי על שאלתך.

neophile

New member
גם לשדים אין אגו

והם יכולים לשקר . מה זה השטויות האלה?! את מדברת על נשמות מתוך הטרמינולוגיה שלך ומה שאת אומרת נכון לגביך בלבד . רוחות(אסטרליות) יכולות לשקר , למען האמת...הן ישקרו כדי לקבל ממך אנרגיה .

שאלתי נובעת מהנסיון להדריך את האשה

הנשמה שאיתה היא רוצה לתקשר ביקשה לומר כי היא מתכוונת להכנס לגוף פיזי. היא לא " ביקשה" להפסיק לתקשר איתה ... האשה ממאנת לקבל את העובדה שאולי הקשר שלה עם אותו קרוב שנפטר, יכול להפסק יום אחד אם זו תהיה רצונה של נשמתו. לכן רציתי להיות בטוחה שהנחייתי היא נכונה. אנשים שלא מבינים בתיקשור עם נשמות , לעיתים קשה להם להכיל זאת. ואיני חושבת שאפשר לומר למי שלא מבין בנושא הנשמתי, שזה חוסר נימוס , צריך למצוא את הדרך להסביר להם שעליהם לשחרר. כמו שאני כיבדתי את בקשתה של הנשמה המדריכה שלי . תודה בכל אופן. באהבה אריאלה

אם כך הכל בסדר../images/Emo13.gif

אם המדריכה לא ביקשה להפסיק את ההדרכה, הרי שאין שום בעיה. לפעמים מחליפים לנו מדריכים ומודרכים, מסיבות שתלויות בנו ו\או בהם, או בתכניות שאנחנו או הם קשורים בהן, כך שזה דבר שיגרתי ורגיל. שבוע טוף.

סיריוס1

New member
צריך תמיד לברר ולשאול לפני ...../images/Emo35.gif

...שמנסים לתקשר עם נשמות של נפטרים. יש נשמות שלא רוצות שיתקשרו עם רוחם שהשאירו בעולם לאחר סיום חייהם כאן. יש אפילו נשמות ששולחות את "רוחם" לעולמות נמוכים יותר וכדי למנוע אי-נעימויות או כניסת רוחות רעות מוסרות שהן לא מעונינות לתקשר. לאחר המוות יש 3 שארים: נשמה, רוח, נפש. 1. הנשמה נמצאת קרוב לאחדות ונצחית ויוצרת את המציאות הפרטית לכל נפש. 2. הנפש היא הדעת שלנו ( המודע שלנו ), ויש לה גוף של אור כמו בן-אדם והיא הולכת ברגל או נישאת על ידי מלאכים לעולם הבא, חלקם נשארים כאן ומשוטטים ברחובות. 3. הרוח היא "התהודה, ההד" של הנשמה שנשאר במקום שבו הנשמה עשתה עבודה רוחנית כלשהי. רוח זאת היא חלק מהטבע וכוחות הטבע ונעה לפי רצונה ללא גבולות או זמן. לאחר המוות הנפש או שנשלחת לעוד עולם להיוולד מחדש או שנשארת כאן בגוף האור וחייה בקרב "קהילת-המתים" עד שתרצה לצאת אל מחוץ לעולם. או שבאים מלאכים ומוצאים אותה ( כמו שני אנשים שמחיזיקם אדם בשתי כתפיו ) מחוץ לעולם לעולם הבא בו יש "משפט" ( שיקול החיים ) והחלטה להיכן לשלוח לעוד התפתחות שהנשמה רוצה. הנשמה נשארת במקומה ומתעוררת כל פעם שהנפש מתחבר איתה בעולם הבא. הנשמה היא חלק ישיר של האלוהים ולכן היא לא מוגדרת ולא נתפסת היא כמו רוח שמחוברת למקור החיים והאהבה באופן קבוע. תקשור יכול להיות עם כל אחת מהשלושה. השאלה מה רצון הנשמה לפני שמתקשרים עם הרוח או הנפש. לעיתים הנפש מגולגלת בחיה כולשהי והנשמה לא תרצה שידעו על כך ולכן תסרב לתקשר עד סוף גלגול הנפש באותה חיה. הנפש היא מה המודע שלנו, היא אנחנו כפי שאנחנו בחיים. הנשמה היא האני העליון שלנו, הרוח היא התוצרים של העשיה שלנו, רוח אין לה חיבור וחייבת לינוק אנרגייה כדי לחיות, אין לרוח גוף של אור והיא כמו הרוח שנושבת בעצים... לנפש יש גוף "פיזי של אור" כמו שלנו, זה ממש אנחנו, רק עשוי מאור מיוחד ( הילה ללא גוף פיזי ). גם אנשים שכרתו גפיים הנפש נשארת בשלמותה ( ההילה נשארת עם גפיים שלמים ). זה הגוף "האסטראלי" עבור אנשים שהילתם מקבלת אור מהכוכבים. כאשר מתים אז אנחנו "מרחפים" מעל הגוף עם גוף זה ויכולים לרדת לארץ וללכת כמו אדם רגיל, רק שלא יראו אותנו, ואנחנו יכולים ללכת על אור הכוכבים ולצאת דרך "חור הכוכב" מחוץ לעולם לעבר חלל לבן כמו חלב ומאיר ובו יש הרבה כדורים נוספים שניתן להיכנס בהם ולטייל ברגל או לעוף ( למי שיש כנפיים ) או לעלות לעבר "שמש עליונה" שנגלית לאחר שיוצאים דרך "חור הכוכב", ולהתמזג עם הנשמה שנמצאת שם. יש עוד הרבה מה לספר לגבי כך. אז ביום אחר.

סיריוס1

New member
כן...

...ניסיתי פעם לעזור למישהי ולתקשר וקיבלתי "מסר" שלא ניתן וראיתי ( בעין השלישית ) למה לא ניתן ולמה לא רצוי שאגיד למה לא ניתן. לגבי שלושת חלקי הנשמה, זה מידע ששאוב ממקורות קבליים רוחניים.

תמיר 101

New member
המידע קיים גם באופישנדות היוגיות

כחלק מהתפיסה שהחיים נועדו לטעון אותנו באנרגיות עבור החיים שאחרי החיים. כמו השינה בחיים האלה בהבדל אחד שרק לעיתים רחוקות בחיים האלה אנו זוכרים את חלומותינו.

סריוס-אם אתה מתייחס למקורות

הרי האדם מורכב מגוף פיזי- נפש, נשמה,רוח ,חיה ויחידה- איך אתה התייחס לחיה ויחידה? הרי זה מכלול אחד ? הלא כן? אפשר לקבל הסבר גם לשאר? הנשמה אינה האני העליון שלנו - הנשמה מחוברת לגוף פיזי, אצל הנשמה נמצא מאגר האינפורמציה של החיים היומיומיים והיא מקבלת אינפורמציה מהאני העליון שמחובר לניצוץ האלוהי. כשהאני העליון שלנו "מכיר" את תוכנית האב שלנו, הוא מעין קברניט של הנשמה.. ולגבי חיה ויחידה אכן קצת פחות מדברים משום מה. באהבה אריאלה

למעלה