שבת שלום לכולנו

V e g

New member
שבת שלום לכולנו../images/Emo70.gif

היתה לי סאגה מטורפת שהסתיימה לא מזמן: אם לא הייתי טס למכללה שלי עכשיו, וקופץ מעל הגדר בלי שיראו אותי, ותופס את השרת עם המפתחות לפני שהוא נועל אותי בפנים, לא הייתי יודע שעברתי (בשיניים, מה זה בקושי) את המבחן הזוועתי ביותר על כדו"א (ואתם בכלל לא מדמיינים עד כמה הוא כזה), והייתי מבלה את הסופ"ש בלהתכונן למועד ב' - כי אז רק בראשון הייתי יודע אם עברתי או נכשלתי, וזה רמת מתח שאני לא יודע אם הייתי עומד בה. אז לא רק שעברתי, זה היה המבחן האחרון
!!!!!!!!!!!!!!!!!I'm a free citizen אתם מוזמנים להעלות המלצות כרגיל. בהזדמנות זו, אני מאחל לכולנו, ימים שקטים, בלי סרגל אדום של פורומי מלחמה, בלי שדרני חדשות נויירוטים, בלי תוכניות בידור שנועדו להרגיע את ההיסטריה שלנו. רק שקט ושלווה With no alarms and no surprises please

Shame in you

New member
../images/Emo24.gif

איזה מבחן עשית? ובא לי להמליץ על ספר, "אותה אהבה, כמעט."

V e g

New member
של מי הספר?

ספרי קצת עליו. אותו קורס שלי היה בקריפטוגרפיה. דברים שקשורים באבטחת-רשת.

Shame in you

New member
אוקיי

שיהיה...:) הספר של מירי רזובסקי, וזה על חבורה נערים ונערות והידידות ביניהם מתקופת הנעורים ועד שהם מבוגרים. יש שם המון התפתחויות וזה מאוד מעניין. בהצלחה :)

avki

New member
אני ממש שמח בשבילך ייטב!

באמת.
תהנה בחיים האמיתיים, וכאלה... ולהמלצה שלי לשבוע: סמרטוט כחול לבן - אלימות ספונטנית בהרבה בחינות, ההפיך מאלקטרוני זה פאנק. פאנק הוא כל מה שפשוט, מחוספס, "רדוד" כביכול, ובועט ברוק. אלקטרוני לעומת זאת, הוא מורכב, מתוחכם, משתמש באפקטים ובמחשב, ובד"כ הסאונד נקי או דיגיטלי. לכן לא ברור לי למה בזמן האחרון אני דווקא מתחבר יותר לאלקטרוני ויותר לפאנק. בעיקר הארדקור פאנק. למי שלא אוהב פאנק - אין צורך לנסות להתקרב לאלבום הזה. הוא לא יותר ידידותי למשתמש, הוא לא יותר קליט או רגוע. הוא הארדקור פאנק במיטבו, ומי שכבר אוהב פאנק, מוזמן לנסות לשמוע את אלבום ההארדקור פאנק ה(אנטי-)ישראלי הכי טוב שיצא כאן (מהידע המצומצם שלי בז'אנר). השירים הם פצצות אנרגיה אחד אחד. שומעים את הכעס והתסכול של החברה האלה, הן מהמילים והן מהמוזיקה. כל האלבום מלא בהארדקור פאנק קלאסי, למרות שסמרטוט מיטיבים לעשות ולמצוא סאונד משלהם בתת ז'אנר הזה, משימה לא פשוטה בפני עצמה. יש פה כל כך הרבה ריפים יפים, כל כך הרבה צעקות בועטות, כל כך הרבה פזמונים נצחיים, שפשוט להיות גאה שדיסק כזה נוצר קרוב לבית. נמנמ, שבת שלום.

FunkyMonk

New member
השבת,

אני ממליץ על רדיוהד. פשוט עושים לי את זה. The Bends אלבום מעולה. אמנם לדעתי נופל מקיד A וקומפיוטר, אבל עדיין מעולה. למרות שדי ביאס אותי שהוא נורא נורא פשוט, הוא נורא רוק אלטרנטיבי מיינסטרימיל חלוטין, בלי יותר מדי אלקטרוני כמו קיד A וקומפיוטר.. ועדיין, משובח. אח"כ אשמע את הייל.

FunkyMonk

New member
*יש לציין

שאני כרגע שומע את האלבום, עוד לא סיימתי לשמוע אותו.

scooby4

New member
בהצלחה... ../images/Emo45.gif

שבת שלום לכולם. אני אמליץ פה על אלבום שהוא אמור להיות ג'אז אבל... Reid Anderson - The Vastness of Space מהשירים האינסטרומנטליים היפים ביותר של העשור הזה (זה מ-2000 או 2001). אפשר להשיג את זה בחינם בסולסיק. בכלל, אחד מהאלבומים הכי טובים ששמעתי, בגלל הדינימקה של ההרכב עצמו, והסולואים של כל אחד מהנגנים שם (חמישייה)... באמת, זה באותה הרשימה שלי עם אוקיי קומפיוטר וכל שאר האלבומים הטובים... אל תקשיבו לג'אז- אני לא אומר. רק תקשיבו לאלבום הזה. באמת שזה אלבום שחובה לשמוע.

scooby4

New member
תודה לך!

הסיטואציה לרב זה שאף אחד לא מקשיב. לא לי וממש לא לדיסק.

michael meiri

New member
הדיסק ראגיי של אוקי קומפיוטר

יצא עכשיו דיסק חדש שזה טריביוט לאוקי קומפיוטר אבל בראגיי, מהנה מאוד לשמוע, אני ממליץ. וזהו

FunkyMonk

New member
בדיוק כמו חילול הקודש של DSOTM

גם זה בוודאי יהיה חילול הקודש. לא אקשיב לזה אפילו.

Latisia

New member
שבת שלום והרבה מיוז...

חה אני ממליצה על זה שוב אבל השבוע יצא לי לחרוש על blackholes and revelations של מיוז. אלבום כה טוב, קצת יורד מהקודם אבל עדין מיוזי ונפלא. יצא לי לשמוע את חלק מהמלצות של האנשים פה בשבוע שעבר ואהבתי את:peter Bjorn And John מיוחד את טין לאב ויאנג פולק, אייר- הם נורא נעימים לשמיעה סתם ככה, הם עושים מצב רוח נחמד כזה. או וטורי איימוס- אהבתי נורא את leather ו- Cornflake Girl והקאבר שלה לEnjoy The Silence סוף שבוע נעים (=

lifahead

New member
מיוז בדם!

מצטרפתלהמלצה.. או וגם היתי בהופעה של גבריאל בלחסן ממליצה ביותר הוא אליל..

Latisia

New member
אוו שכחתי לכתוב את קרן אן

ממש כייף לשמוע אותה. נדמה לי שגם עליה המליצו בשבוע שעבר. אהבתי נורא את: not going anywhere, nolita, spanish song bird, beautiful day זהו אני מממש ממליצה לשמוע אותה.

kittycatbone

New member
הו ומי הביאה

לך את השירים של קרן אן וטורי איימוס? ^^ |קרדיט| חיחי סתם.. אבל אני לא אומרת שאת מכירה רק את מה ששלחתי. הממ אני לא יודעת אם את מכירה רק.. :X

למעלה