שבת שלום לכל. אמא גימלאית..מה דעתכם

שבת שלום לכל. אמא גימלאית..מה דעתכם

הךן אמל"ה, יצאת לפנסיה, הפסקת לעבוד, ברכותי לך.תעשי חיים, זה טוב מאד.הרי עבדת קשה עבורינו, עבור ילדיך, מגיע לך לחיות את חייך. אמא, יצחק בוכה, לא רוצה לגן, הישארי איתו, הרי את לא עובדת, יש לך זמן. הוי, אמל"ה, המטפלת עולה לי ביוקר, הרי את לא עובדת, תבואי אלינו כל בוקר. אמא ותעשי לנו לשבת טושנט, נבוא לאכול רק אנחנו, הילדים, וכמה חברים, זה הכל. אמא, אני בנך, דמך ובשרך, אני הדואג לך ודורש בשלומך. אני ואישתי יוצאים לנוח בחו"ל, הרי אי אפשר רק לעבוד, לכל דבר יש גבול. את תוכלי לנוח אצלינו עם הנכדים, לבלות, לטייל ולשחק איתם. אין כאן יותר מידי מה לעשות, רק קצת לבשל, פה ושם לנקות, את הגן מידי פעם להשקות, את הכלב כל יום להוריד רק פעמיים, ההליכה תועיל לך נגד כאב הרגליים. כן אמא, אני רוצה רק הטוב בשבילך.

yuli139

New member
../images/Emo4.gifבעמ.2 ב17.11 בשעה 18.46 תמצאי

את דעתינו בנושא.לא עברת על החומר.נקודה אדומה ביומן חחחחחייייי

אנימו

New member
באמת, שחרזדה. אני מתפלאה עליך

אין ברירה, תאלצי להעשירנו בסיפור אחר,

אם כך אז הנה סיפור- מתכון סודי.

היו הית אישה בשלנית מאין כמוה. כל פעם שילדיה היו אוכלים , היו אומרים: הוי אמא, איז אוכל טעים, איך עשית זאת? או מה שמת? והיא היתה עונה: שמתי מהמתון הסודי. עברו השנים, נולדו הנכדים. והם אהבו מאד את מאכלי הסבתא שלהם. על השיש במטבח, עמדה לה קופסה קטנה, לא פעם נשאלה הסבתא מה יש בקופסה, רוצים לראות, והיא תמיד ענתה: מתכון סודי. מעולם לא הרשת לאף אחד לפתוח הקופסה הקטנה עברו השנים, והאישה הלכה לעולמה בשיבה טובה. הבעל שנשאר לבד, החל לעבור על החפצים שבבית ולבדוק אותם. אז נתקל מבטו באותה קופסה קטנה, לקח לידיו, הביט בה שעה ארוכה, ושב בליבו: כל כך הרבה שמחה הביאה הקופסה הזאת בעזרת המתכון הסודי שבה, ותהה מה יש בתוכה. פתח אותה וראה בפנים פתק קטן. שרה, זכרי ואל תשכחי לעולם, שמה שתעשי עשי באהבה, לבעלך, לילדיך ולנכדיך. פתק זה קיבלה שרה מאימה ביום בו נישאה והוא הפך למוטו בחייה של שרה..

לכולם - שמחה שאהבתם

אני משתמשת במתכון הסודי כל יום שישי וזה נותן לי כח להמשיך לארח כל שבוע כ10 חברי ונספחים לארוחת יום שישי. זה עוזר, באמת.

בת אל 7

New member
שיר שכתבתי../images/Emo23.gif לאימי

לאימי הן הבטחת כי לעולם לא תעזביני, נשמת אפי. והנה בתמרות אש ועשן, ראיתיך עולה השמימה, אפופת הוד והדר, הילת אור סביבך, עוטה שמלה שחורה. וכוכבי זהב, שזורים במקלעת ראשך. לפתע, החלו הכוכבים נושרים כאגלי דמעה על פני האדמה. אמור לי כוכבי, השלום לאימי?? שלום! שלום! ישובה היא על כס מלכות שמים, מימינה מיכאל, משמאלה גבריאל ולך שולחת_ ברכת אל

אנימו

New member
בת-אל - מסרי ד"ש לגלריות ולאיזור.

ואם תעלי לעין-חוד, גם למסעדה....

בת אל 7

New member
מצא חן בעיני אתמול שמעתי את גלילה

רון פדר,,,כתשובה שנשאלה מה למדה על החיים ושנוי באורח חיים ענתה לא התשובות הרגילות כגון לא לרדוף אחרי כסף וכו" אלא השנוי בתפיסה.,,,מרוח הזמן בין עוצמת הגירוי לתגובה נשמע לי נכון ומענין. ועזר רב בחיים

אפי 7

New member
כל שזירת מילים יפהפיות מעלות

את רגש הפרגון וההתפעלות - בת אל

odo13z

New member
לעומר , יקירת הפורום../images/Emo140.gif ברכות

מקרב לב חיום הולדתך. שתהיה לך רק שמחה ונחת בריאות אושר ועושר. אוהבים אותך מאוד.
,

למעלה