שבת שלום לכל אנשי הפורום,מקווה שהפורום יצליח

שבת שלום לכל אנשי הפורום,מקווה שהפורום יצליח

ותתפללו בשבילי שאחזיק מעמד עד שבוע הבא, יש לי כאבים ולא רוצה ללדת בשבת ,המשך יום נפלא ואיזה כיף שנגמר כבר החופש

A N N 7

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום נירה ונעמי ולכול האנשים |סבי

ושבת שלום לכול האנשים וגם לרחוקים. נירה מאמינה בו לא חזרה אלי במסרים לגבי הדברים- למסירה. טוב אז הטלויזיה אכן נמסרה ליד חמוד לחדר שלו.- כידוע היא קטנה ושאר הדברים עדיין לא נמסרו- ועוד גם אמין וגם להצחיק. כאן הומור אצלי ממש בא תמיד זה בגנים. עוד מי ימי אבי זל'. יש לי מגף מאוד סקסי גבוה עד הברך עם סגירה בסרוך כמו שסוגרים מחוח. אבלהמצחיק זה צריך רגליים של ענבל רפאלי ממש כך. והם מעור אמתי והם ממש - עם כול גרמני. וגם עקב גברי-רק-4ס"מ נמוך העקב. מידה 38-9 צרות.כמעת חדשות- בקייף אמסור אותם. זה יכול להתאים לבת של כול אחת כאן. או לרגל דיקיקה. הדם של מגף זב.- לעןלם לא יורד מהאופנה.ממש סרט נתתי לך נירה אבל גם בהומר טוב. שיעשהכאן קצת רוגע אחרי לילה של טימטום כאן. אני קיבלתי סורק ואחרי שבת בעזרת השם אני אצלם לך את המגף המסופר . אבל באמת יש לי מגף אני קיבלתי אותו מי ידידה רחוקה . שלא ראתה אותי הרבה. זמן- והיא חשבה שלי יש רגליים של פעם. לא שהם לא יפות. אבל אני לא יכולה להיות אותה. אחת של לפני 18 שנה. וכך זה גם הגיל. וגם הסיפור. עושה את האמת ואת דרקו? טוב חמודה שבת שלום. ואני גם אשלך מסר. דש לכולם. באהבה חניהמצחיקה?

A N N 7

New member
שיהיה לך לידה הכי קלה../images/Emo40.gif../images/Emo62.gif../images/Emo28.gif

והוא באמת קסם האישה מאחלת לך שבת שלום ואם בוא החסיד או החסידה לתת להם את כול הברכות מהדלת של ביתך ועד חדר הלידה ילווה אותך האל וכך כול היקירים שלך ממני חני בהצלחה.

מלכת הקרח בקיץ -כל שעה היא שעה טובה!

מאחלת לך לידה קלה מחזיקה לך אצבעות, נעמי.

למעלה