שבת שלום לכל המתוקות!!!!!

eilati27

New member
שבת שלום לכל המתוקות!!!!!

ושבת שלום גם לפג"ר (המבינה תבין) רציתי להוסיף מעצמי גם כמה מילים אבל תסלחו לי שזה בשרשור חדש פשוט לא מצאתי את מקומי בשרשורים... שון,כפית,מוני,רנה, אתן מדהימות היה לי כיף לראות אתכן פעם נוספת ובהחלט לא חרונה... אני מקווה שגם אם הנשוא לא יזום משהו אנחנו נדע לפרגן לעצמנו מפגש דומה בעתיד... יאנה... את מקסימה.. היה לי העונג סוף סוף להכיר אותך ולשבת איתך ולשוחח... (למדת כבר את הטריק עם המקלות???) זואי... התאהבתי... בנימה אופטימית זו צריך בהחלט לשבת ולתכנן את הירידה לאילת... חחח... את חושבת שיהיה אכפת למישהו?? לא צחקתי ככה כבר המון זמן (ואני מצטטת אותך) היה לי ממש כיף! ליבי אחותי... אין לי מילים... אני פשוט אוהבת אותך ואת יודעת את זה... מקווה שפעם הבאה לא תשגעי אותי ככה (חחחח...) קארינו'ש... אני מתה עלייך את מקסימה אמיתית,אווהבת אותך מאוד!!!היה לי ממש כיף איתך! רותם... היחידה (חוץ מיאנה) שעוד לא פגשתי היה לי עונג גדול'ושששש (סתם...) להכיר אותך. את ילדה מתוקה ומהממת ואני שמחה שלקחת חלק בערב אתמול... ואחרונה חביבה דורית41 יקירתי... תודה!!! על הנסיעה המעניינת ב"הלוך" ועל הנסיעה המשעשעת ביותר שזכרתי אי פעם ב"חזור" יש לך ד"ש מארץ הג'ינג'ים...אוהבת אותך... ואתה נשוא נכבד... שכרגע יידבק לו הכינוי פג"ר... אכזבת כבר בעבר ואכזבת מאוד אתמול.. צר לי שבדרך הביתה במקום לרומם את מצב הרוח בזכרונות מהמפגשון שלנו,ישבנו ו"קדחנו" לעצמנו כמה אנחנו מאוכזבות... אתה בטח "עדיין מתכנן את המפגש" (
) אנחנו ממתינות... קח לתשומת ה -
שלך את הדברים... אנחנו פה בשבילך... תדאג לשמר אותנו...

למעלה