שבת שלום לכל הפורום רציתי לשתף

פינקי 1

New member
שבת שלום לכל הפורום רציתי לשתף

אתכם במפגש מדהים שהיה לי היום בבוקר עם אופל כחול כיוון ששתינו מאזור אשדוד החלטנו להיפגש - נפגשנו לבוקר יצירה משותפת בפימו אז לפני שאני מעלה את התוצרים של המפגש אני רוצה לספר לכם שפגשתי אישה מדהימה מוכשרת שנהנתי מכל רגע ליצור בחברתה והיה לנו כיף ותודה אופל על הבוקר צהריים הנפלאים שהעברנו יחד - אז כדי לשתף אתכן הכנו את מחזיקי המפתחות לילדי משלוח המנות לפורים אז שבת שלום לכולם

פינקי 1

New member
וזאת ../images/Emo77.gif מדהימה שקיבלתי מאופל

כחול צריך לראות במציאות כדי להבין את היופי של הטכניקה הזאת

עלמה7

New member
מ ה מ ם !!

טכניקת קיפולי צמצם מיועדת במקורה לנייר, ואופל כחול לוקחת אותה לגבהים שלא יאמנו - הן בשימוש הנפלא בפימו, שבו היא יוצרת גם את המשטחים וגם את הקיפולים, והן בעבודתה עם ותיקים, שאותם לימדה את הטכניקה, ויחד הם יוצרים דברים נפלאים. כה לחי!

עלמה7

New member
הטכניקה נקראת "קיפולי צמצם" או

באנגלית - iris folding. הנה אתר מצויין בנושא, עם גזרות, שאפשר להדפיס ולעבוד לפיהן. הגיזרה שאופל כחול עבדה לפיה מצויה באתר הזה.

ומי אם לא עלמה המדהימה

תסביר לך מה זה... אני טועה או שלא ראיתי אותך כאן בסביבה עד עכשיו?
יופי שאת פה..

פינקי 1

New member
וקיבלתי מתנה נוספת מדהימה ביותר

מגנט שהגליל שלו הנו בטכניקת השמאן

../images/Emo25.gif פינקי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif תודה על יום נפלא ומקסים . . .עם אירוח מכל הלב . . . היה לי כייף להכיר ולראותך. . . אישה מיוחדת מקסימה ומוכשרת. . . שתדעו שהראש היצירתי של פינקי לא שוקט על שמריו לדקה. . . כל הזמן היא מתכננת ומעלה רעיונות . . .פרץ של אנרגיה . . . יש לה דירה מעוצבת. . . בטוב טעם. . .אך היא מתגמדת לנוכח עבודותיה הנפלאות . . .אילו עבודות נפלאות . . .ויש לה בובות מפוסלות מדהימות. . . האישה הזו מוכשרת באופן נפלא בפיסול. . . תודה לך על חוויה מקסימה . . . טוב שהצלחנו ליצור משהו כי כל הזמן פטפטנו. . . והנה המתנה המקסימה בלי העטיפה של הצלופן . . .

למעלה