שבת שלום לכל חבריי והלוואי שיהיה אכן רק שלום ושקט. תהנו בסוף שבוע אוהבת, שירי
ל ל3 New member 22/11/02 #1 שבת שלום לכל חבריי והלוואי שיהיה אכן רק שלום ושקט. תהנו בסוף שבוע אוהבת, שירי
G gaia20 New member 22/11/02 #2 מצטרפת לשירי ../images/Emo24.gif שבת שלום לכולם.... שיהיה לנו סופשבוע שקט, חמים ורגוע!!!
G gaia20 New member 23/11/02 #5 עד כמה שידוע לי כוכי בטיפולים אולי היא השתחררה בשישבת... לא יודעת. אני מקווה שהיא מרגישה טוב. וכולם- שבוע נעים ושקט!!!
עד כמה שידוע לי כוכי בטיפולים אולי היא השתחררה בשישבת... לא יודעת. אני מקווה שהיא מרגישה טוב. וכולם- שבוע נעים ושקט!!!
M maruan New member 23/11/02 #6 שבוע טוב שבוע מתוק שבוע קסוםםםםםם את כול הטוב שבעולם אני מאחל לכם אושר ועושר ונחת ושתגשימו את כול חלומותיכם ומשאלותיכם אינשאללה בע"ה והמון המון המון המון המון בריאות אוהב אותכם מרואן
שבוע טוב שבוע מתוק שבוע קסוםםםםםם את כול הטוב שבעולם אני מאחל לכם אושר ועושר ונחת ושתגשימו את כול חלומותיכם ומשאלותיכם אינשאללה בע"ה והמון המון המון המון המון בריאות אוהב אותכם מרואן
ע עדית יואב New member 24/11/02 #8 הי מרואן!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיבוק התגעגענו אליך! איפה אתה?????? יום מקסים גם לך וכל טוב! שלך, עדית.
הי מרואן!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיבוק התגעגענו אליך! איפה אתה?????? יום מקסים גם לך וכל טוב! שלך, עדית.