שבת שלום לכל חברי הפורום!

Roy1232

New member
שבת שלום לכל חברי הפורום! ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

debase

New member
תפסיק בבקשה להציף את הפורום, תודה..

עם כל הכבוד להתלהבות, אין צורך לפתוח מיליון פוסטים בנושא העצומה שגם ככה לא יעבוד, וגם לא לפתוח פוסטים כאלו שלא קשורים לכלום, תודה ויום טוב.

Roy1232

New member
אני פותח את הפוסט האחרון בנושא

של המכתב לקולדפליי ביום שאני שולח אותו. וגם לא צריך להיות מרובע כל הזמן רק קולדפליי.. אפשר גם לאחל שבת שלום לא?

Marizza 15

New member
אני יודעת שזה קצת לא במקום, אבל...

בזמן האחרון התחלתי להקשיב לשירים המצוינים של קולדפליי ואני מנסה כבר הרבה זמן להוריד את שלושת הדיסקים האחרונים באיימש... אבל זה לוקח הרבה זמן ולפעמים לא הכול יורד ובתוכנות אחרות שאפשר להוריד אלבומים שלמים יש חסימה כדי שלא יורידו, הייתי נורא שמחה אם מישהו פה בפורום שיש לו במחשב את האלבומים- Parachutes, A Rush of Blood to the head, x&y יוכל לשלוח לי אותם... באימייל, מייסנג'יר או מה שלא יהיה... תודה, נטלי...

Roy1232

New member
אני יכול לשלוח לך...

אבל רק אם יש לך דואר עם משהו כמו 100 מגה... (GMAIL) אם יש אז תביאי כתובת

Roy1232

New member
את יכולה גם להוריד מאימיול

אימיול התוכנה הכי טובה להורדות (לדעתי)

xdye1

New member
אללי!

ההודעות האלה על הורדות לא חוקיות מהרשת אסורות על גבי דפי תפוז אנשים.

aviGODFATHER

New member
בGMAIL אפשר רק 10 מגה!

בGMAIL אתה אמנם יכול לאחסן בערך 2.5 ג'יגה, אבל בהודעה אחת אתה יכול לצרף קובץ של עד 10 מגה אז תצטרך לשלוח לה שיר כל פעם בנפרד וניסיתי פעם משהו דומה וזה לוקח המון המון זמן (מעל 20 דקות לשיר קצר - Life Is For Living). ואם היא לא הצליחה להוריד מאיימש או מאימיול אני מאוד בספק אם היא תוכל לקבל את האלבומים דרך אימייל.

Roy1232

New member
צודק... ניסיתי לשלוח לה שיר שיר

גם זה לקח מלא זמן והצלחתי לשלוח רק את POLITIK לפני שהתייאשתי.

debase

New member
אתה חצוף ביותר ROY...

אני לא הייתי נותן למישהו שבאופן אקטיבי מעל דפי הפורום ובגלוי שולח שירים של הלהקה לנהל קמפיין של הבאתם לארץ...

s h u g i t

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo11.gif

מצד אחד אתה העלית רעיון מאוד יפה של לשלוח מכתב כדי שקולדפליי יופיעו בישראל ומציף את הפורום בשרשורים לגבי זה... רעיון שאני בהחלט תומכת בו, אין מה להפסיד והכל סבבה. אבל מצד שני אתה מוריד מהאינטרנט את השירים של קולדפליי (הלהקה האהובה עליך?
) ואפילו מעודד אחרים לעשות את אותו הדבר ועוזר להם. ואתה יודע שזה אסור ומעירים לך על זה שוב ושוב. איך אתה מצפה שניקח את הרעיון שלך ברצינות?

Roy1232

New member
נו באמת...

אני רציני לחלוטין עם הרעיון שלי. תאמינו או לא אפשר להיות מעריץ שמטורף עד מעל לראש על הלהקה וגם לשלוח שירים שלה לאנשים. כן, אם מישהי באה ואומרת: בזמן האחרון התחלתי לאהוב את קולדפליי ואני רוצה להשיג שירים שלהם אני לא רואה בזה חוצפה או כפיות טובה לעזור לה.. חוץ מזה שגם לא הצלחתי במיוחד
אם פגעתי במישהו בנוגע להורדת שירים אני מצטער, אבל השיטה הזו קיימת בכל העולם. כשהכרתי את קולדפליי (לפני שנה) הורדתי מהאינטרנט את שני האלבומים הראשונים (אני אקנה משהו שלא עמדתי על טיבו?) - אבל את X&Y קניתי. משהו לא טוב בזה? אימיול אני מבין אבל לשלוח במייל? תודה וערב טוב אנשים...

Latisia

New member
../images/Emo45.gif נכון

אבל קיום לקנות דיסקים זה דיי כואב לכיס אז כדאי לשמוע קודם כול את חל ק מהשירים מאותו דיסק ואם באמת נוצא חן בעיניך לקנות... ככה אני עושה בדרך כלל אני קונה את הדיסק

למעלה