שבת שלום לכל חברי הפורום
M morrrr New member 22/9/01 #1 שבת שלום לכל חברי הפורום ../images/Emo48.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif
סהר-תמיכה Active member מנהל 22/9/01 #2 שבת שלום גם לך מור ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif
ר רחל-נשמה New member 22/9/01 #3 שבת קסומה לך מור יקרה ../images/Emo13.gif ואם כבר בוקר....אז מגישה לך למיטה.... בצירוף ארוחת הבוקר רחל-נשמה שנזכרה שיש ג´חנון עם ביצה במקרר
שבת קסומה לך מור יקרה ../images/Emo13.gif ואם כבר בוקר....אז מגישה לך למיטה.... בצירוף ארוחת הבוקר רחל-נשמה שנזכרה שיש ג´חנון עם ביצה במקרר
M morrrr New member 22/9/01 #4 את נהדרת מצחיקולה ../images/Emo23.gif ../images/Emo57.gif רחל נשמה עונה לי ואני כבר מחייכת. בכל מקרה יש לבן שלי תחרות היום ואני רצה למקלחת וללכת לעודד אותו. בכל מקרה בעניין הבחור עשיתי מה אמרת והוא שם ביער בלעדי.יום קסום יום נפלא והצלחה לבן שלי מור
את נהדרת מצחיקולה ../images/Emo23.gif ../images/Emo57.gif רחל נשמה עונה לי ואני כבר מחייכת. בכל מקרה יש לבן שלי תחרות היום ואני רצה למקלחת וללכת לעודד אותו. בכל מקרה בעניין הבחור עשיתי מה אמרת והוא שם ביער בלעדי.יום קסום יום נפלא והצלחה לבן שלי מור
M morrrr New member 22/9/01 #6 נטע אהובה ../images/Emo23.gif תודה תודה תודה אני אוהבת אותך כל כך מחמם את הלב לחוש שיש אנשים נפלאים כמוכם יום נהדר מור
נטע אהובה ../images/Emo23.gif תודה תודה תודה אני אוהבת אותך כל כך מחמם את הלב לחוש שיש אנשים נפלאים כמוכם יום נהדר מור
ר רחל-נשמה New member 22/9/01 #7 ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo50.gif
ק קיפודת ים New member 22/9/01 #8 שתהיה לך שבת נפלאה, מלאה בחיוכים במיוחד כשתראי את בנך מתחרה. בהצלחה לכם, תהנו. שני