שבת שלום לכל חברי הפורום ...

The seventh sin

New member
שבת שלום לכל חברי הפורום ... ../images/Emo58.gif

החדשים והותיקים ..... פאצ´נגה את פה ??? מתוקה ...??? ומלכת השמש ....? ? והחדשים .....? תנו סימן ....?? החטא השביעי

נתן.ל

New member
שלום לך ...

אמנם אני לא ממש חבר פורום (אין לי כרטיס מועדון) וגם לא בדיוק חיית לילה ... אבל אני עוקב אחרי הנעשה בפורום זה אילו ורק בשביל לקלוט איזה מקומות נחמדים שאפשר ללכת אליהם להנות לשתות וכמובן - בחורות ... ראיתי שאתה לבד אז החלטתי לענות לך ... (נכון שאני מקסים?) שבת שלום לך ..

The seventh sin

New member
ברוך הבא .....נתן ....

הגעת למקום הנכון .... פה תוכל למצוא המלצות מעולות למקומות בילוי וגם לא מעט בחורות .... יש לך כיוון ספציפי לגבי מקום בילוי ?? אזור ? ? סגנון ?? אשמח לעזור .... גם בתחום הפאבים וגם בתחום בתי הקפה... החטא השביעי ...

נתן.ל

New member
האם אתה שואל לטעמי בבילוי ?

האמת היא שאין לי ... אמנם אני כניראה לא חיית לילה כמוכם עם מועדוני הטראנסים והבלגאן .. אני משתולל טוב גם במקומות האלטרנטיבים והאייטיז ... האמת - אני באמת מחפש איזה פאב טוב באמת בתל אביב, כזה שגם אפשר להכנס אליו ורק לשבת על איזה כוס בירה וגם כזה שהמוזיקה תיהיה נעימה ולא משתוללת בהאוסים והרעש ... אה כן - אם יש שם גם בנות זה בכלל יהיה נהדר
אתם כאן באמת חיות מסיבות ויציאות ? כי אם אני לא טועה ...מנהלת פורום מסויימת הייתה בבית בערב יום חמישי ...

The seventh sin

New member
כנראה שקלטת אותנו לא נכון .... ../images/Emo58.gif

אנחנו אוהבים לצאת לפעמים למועדונים ... אבל מה לעשות גם אנחנו עברנו את הגיל הזה ..... מועדוני אייטיז ואלטרנטיבי ..הם ברוח שלי .... אל תחשוב במדובר בקלאברים רציניים ....למרות שלפני כמה שנים הייתי .. אבל מדובר באנשים שאוהבים ל ב ל ו ת !!! לאו דוקא במועדוני טראנס והאוס ...(שדרך אגב לא המוסיקה שחביבה עליי) כך שמקומך איתנו .... החטא השביעי ...

נתן.ל

New member
אני שמח לשמוע ...

אם כך ... יש לך המלצה על מקום להיום ? אני חשבתי על האזימוט ... וגם בגלל השמועות שהשתיה שם חינם היום ...

למעלה