שבת שלום לכל חברי/ות הפורום

bimbo.

New member
שבת שלום לכל חברי/ות הפורום ../images/Emo140.gif

איפה הייתם אתמול? ישנתם כל היום? בקושי התפקדו שניים וחצי אנשים!! מקווה לראות אתכם היום בהשתתפות מלאה!! שתהיה לכם שבת של כיף

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo23.gifלב|שבת שלום בימבו והשאר ../images/Emo168.gif

שבת שלום מקווה שהקבועים יבואו, הבישנים המציצים יצטרפו ונשיר כולנו יחד. יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo25.gif

לכולם אבל מיוחד ליעלי ,מצרפת קצת מהתחרות השירים

yaely2

New member
מנהל
איזה יופי, איזה יופי, איך?../images/Emo168.gif

שבת שלום לכולם ובוקר טוב, איך את מצליחה להשיג את הכל אמי?
אני חזרתי והרמקולים שלי לא עובדים, מחר אני קוראת לטכנאי שיראה מה קרה ואז אוכל לשמוע בכיף. תודה רבה ממש מכל הלב אמי. וגם לכולם פה, כיף להיות איתכם יעלי

סבאאורי

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם

יעלי תנסי לשמוע ממקור אחר אולי האשמה לא ברמקולים אצלי התחלתי לשמוע בהתחלה ואחרכך זה הפסיק ולי יש בעיה אחרת אני לא יכול להוריד שירים... היי דני קריקטורות יפות ברכות

emmy5

New member
אורי...

יש לך KaZaA אני מורידה מוזיקה במיוחד מוזיקה קלסיט אפילו אפשר להוריד סרטים לDVD

שבת שלום בימבו וכולם ../images/Emo142.gif

חושבת שעם קצת סבלנות והתמדה הפורום הזה יתרומם... למעשה אין כל כך הרבה בני 60+ שנכנסו לעולם המחשבים, אם אני מסתכלת על חברותי הקרובות הנמצאות באמצע שנות החמישים שלהן- רק מעטות גולשות ברשת...לרובן יש פחד ממחשב (או פחד מדברים חדשים בכלל - אם כי המחשב כבר לא נחשב לחידוש - אני כבר גולשת למעלה מ-9 שנים)... לא כן הדבר ביחס לבני זוגן - יותר גברים בגילאים האלה, נכנסו לרשת מאשר נשים.......ואולי הסיבה נעוצה שבשעות הפנאי נשים נוטות יותר לשוחח בטלפון עם חברה מאשר לשבת מול המחשב....לא יודעת אבל עובדה, יותר גברים בגילנו גולשיןם מאשר נשים- נקודה! המשך שבת שלווה ומהנה

emmy5

New member
אני באינטרנת ...

יותר מ5 שנים ,אני מדברת ב ICQ עם הרבה אנשים בגיל מתקדם אבל לא מעניין אותם שיחות בפורום ..עד שלא מכורים טוב ,מכירים את האנשים ...לא מוצאים ענין.. גם נושא משותף אין אולי לחץ דם ,פרוסטטה בדידות.. לא הרבה אנשים חיים עם הראש בעננים כמוני ..נשארת בת 20 ..כל המשפחה באינטרנת ...אני רק פותחת את המחשב אני רואה מי בבית ,מי לא .. אפילו החברים של הנכדים פונים אלי ציור ומוזיקה האופטימיות מקשר ביננו (רק השפה לא כל כך) לי יש הרבה חברים בחוץ לארץ גם

סבאאורי

New member
אמילי מה קורה?

את לא מכירה את סבאאורי? הסבא של שני האחת? (לא הבנתימה כתבת ב50)

emmy5

New member
סתםםםםםםםםםםםםםם

לא מכירה את ההבדל באופי בין סבא אורי ושני עד שעשיתי הכרה עם שני

yaely2

New member
מנהל
חונה לרגע רואה כל פגע ../images/Emo151.gif

חונה שלום, הרעיון של להיות במיעוט מוקפת על ידי רוב גברי ממש מוצא חן בעיני. מוכנה לנבא לי מתי זה יקרה? יעלי

סבאאורי

New member
היי יעלי2

כנראה שלא בקרוב אמר ישעיהו ד' א' ... ביום ההוא והחזיקו שבע נשים באיש אחד...

יעלי, יודעת לבטח למי ניתנה הנבואה..

אל ביחס לכל השאר בטוחה שבמשך הזמן יצטרפו עוד רבים לפורום..ובינתיים - נחמד עם החברים הנאמנים שכבר פה...(

סבאאורי

New member
משונה

אני מנסה בפעם השלישית לשלוח ואני מקבלתשובה הדף שאתה מנסה להגיע אליו לא נפתח... אנסה ככה בלי תמונה sorry

סבאאורי

New member
../images/Emo52.gifלא הצלחתי להעביר תמונה

אנסה יותר מאוחר. חייב לצאת ברכות

yaely2

New member
מנהל
חונה יקרה ../images/Emo23.gif

חונה שלום,
ודאי שאני יודעת למי ניתנה הנבואה מאז חרב בית המקדש, אבל את הרי ממש לא נכללת ברשימה הזאת. מה שהתכוונתי זו השערה, מתי אזכה שהרוב יהיה גברי, אני אישית אשמח מאוד על כך. יעלי

למעלה