שבת שלום לכל משתתפי הפורום

שבת שלום לכל משתתפי הפורום

שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה שחשבתי עליה די הרבה. בקטלוגים ובתצוגות האופנה של חנויות האופנה הגדולות למידות גדולות,מופיעות דוגמניות מפורסמות שכולנו יודעים שהן לא במידות גדולות. גם אתן הייתן מעדיפות לראות נשים,לאו דווקא דוגמניות מפורסמות,שמדגמנות אתה בגדים האלו? לי זה נראה כ"כ משונה שדוגמניות שמדגמנות ,לדוגמא "מתאים לי",מופיעות בעיתון יומיים אח"כ באופנה של "מנגו" או רשת אחרת עם מידות קטנות. מה אתם חושבים על זה? הפורום מצוין, ושבת שלום ומבורך לכולכם

may24

New member
היי מירי...

קודם כל ברוכה הבאה לפורם שלנו תודה רבה על המחמאה ואני מקווה שתישארי איתנו. לגבי הנושא שכתבת עליו , אני אישית חושבת ואני בטוחה שיסכימו איתו עוד בנות בפורם שצריך לתת לבנות מלאות+ לדגמן מידות גדולות כי זה משקף יותר את הבגד וזה נראה אחרת מאשר על בחורה רזה לבחורות רזות יש מספיק בתי אופנה לדגמן גם מבלי שהן ישתלטו על בתי האופנה למידות גדולות, זה לא בסדר בעיניי אבל זוהי המציאות וכך מרגילים אותנו לא שואלים לדעתנו.... לכן כל מה שכתבת נכון מאוד וכך גם כולנו חושבות ואם לא תקנו אותי שלך, בברכת שבת שלום מאי

efil1

New member
מסכימה עם כל מילה

אבל אני לא מבינה את ההיגיון של דוגמנית רזה לימידות גדולות הריי אוכלוסיית היעד היא נשים שמנות אז איך הן יכנסו לרשת שמציגה ומלבישה דוגמנית רזה ( שבכל מיקרה מה שלא תלבש יראה טוב ) דרך אגב רשת עונות הקטינה את הגיזרות שלה ,עברתי ממידה 2 ל-4 ( נראה שהם מתאימים את עצמם לדוגמניות ) כשבלילית אני מידה 1 אולי 2 (לגיזרה צרה במיוחד )

may24

New member
כן

בגדול לא שמתי לב לזה עד עכשיו שאמרת לי כי גם אני מידה 4 בעונות שהם עכשיו קצת גדולות עליי כי רזיתי במיקצת, אבל נכון הייתי מידה 2 ופתאום הופ הכל נהייה קטן גם המידות שלהם לפי מידות כלומר מ42 ומעלה לא הכי גדול בעולם הכל פיצי פיצי. צריך לעשות הפגנה נגד דוגמניות דקיקות גם ככה יש להם היכן לדגמן שייתנו קצת לאחרות יפות ומלאות לדגמן את בגדי הרשת. שלכם,מאי נ.ב: שמתם לב שהדוגמניות לובשת את הבגדים הם תמיד כזה גדולים עלייה זה מגוחך!

DREAM111

New member
היי מירי ברוכה הבאה

כן את צודקת בהחלט בהערה. היתה לנושיחה מאוד ארוכה בנושא בעבר. בקרוב אזמין לפה נציגים של חברות למידות גדולות להתארח ואז תוכלי לשאול אותם לדעתם בנושא. בעבר גם צורף קובץ של פרסומת למידות גדולות בחו"ל שמפורסם ע"י נשים גדולות וכמה כייף לראות את הפרסומת ולהזדהות עם הבגדים והמראה. אולי נגיע למצב הזה במהרה. מאוד מעניין שכל החברות כבר לא משתמשות בגבע שאינני זוכרת את שמה הפרטי שבעבר היתה המודל של המידות הגדולות.

may24

New member
זוהר גבע

היתה הדוגמנית הראשונה של חברת מתאים לי אבל לא נראה לי שבגלל שהיא יחסית מלאה אז הפסיקו לעבוד איתה כי א.היא רזתה מאז והרבה ב.מתאים לי מחליפה דוגמנית בית כל עונה אם שמתם לב... לילך מה שלומך? שלך, מאי

DREAM111

New member
היי וואלה זוהר גבע

באמת היא רזתה? אני בסדר מבואסת שאין לי מחשב וזה רק בחטיפה בעבודה. והערב יש לי לחץ נוראי אז פורשת כבר עכשיו.

למעלה