שבת שלום לכל משתתפי הפורום.

עציון

New member
שבת שלום לכל משתתפי הפורום.

יום קצר. השבת אוטוטו. ההכנות מאחורינו. החמות אצלי בבית וזה יתרון על פני כולם . הנה, סיגל+יניב מתחתנים היום, אז מאחל להם מזל טוב וחיי נועם ושלוה ,אהבה ורעות. שבת שלום לכל הבנות בפורום למרות שחלקן יראה זאת רק ביום א´. שבת שלום ושקטה לחיילי צה"ל. שבת שלום לכל אלו שבדרכים. שבת שלום לכל עם ישראל ושנזה, סו"ס, לשמוע אך בשורות טובות. ממני, עציון.

שבת שלום../images/Emo70.gif

שתהיה לכולם שבת נעימה, רגועה ושלווה
את כולם

friend 2

New member
עציון היקר, פורום סבים וסבתות פחות?

מה לך ולבנות כאן? הסבתות לא מספקות אותך? שבת שלום גם לך יקירי

"חברה 2"

הרמז שיש כאן בהודעה שלך, הוא מאוד לא "חברי", בלשון המעטה. מן הראוי שתתנצלי, בהקדם אני מקווה.

friend 2

New member
ריפלקטור , אל תגרמי לי לנתח בפומבי

את אופיך והיתנהגותך דרך הכתיבה שלך!!!

כמו שאת רואה...

אני נוהגת בך בכל הכבוד הראוי. הניחי בבקשה לגישה הזו, אין בה טעם. עניתי לך גם בהודעה השנייה, הניחי לזה והצטרפי כמו חברה. תתאימי קצת בין הכינוי שלך ובין הגישה שאת נוקטת בה. ברוכה הבאה.

לריפלקטור שלום

חברה 2 אמרה בדיוק את מה שאני הרגשתי אין שום תגובה לכל מה שאני כתבתי אני מאד מכבדת את דעותיך כי ממך קיבלתי התיחסות ולכן לכ תודה

מקוריתדובדבן יקרה שלי

רק דבר אחד אני יכולה להגיד. כשיש לי משהו להגיב אליו, אני מגיבה. אני עושה את זה עם כל הלב. בחפץ לב וברצון, ועם המון אהבה. יש הודעות שאני לא מספיקה. יש הודעות שאני לא מרגישה שיש לי מה לאמר עליהן. יש הודעות שהבנות האחרות, או עציון הגיבו וכבר אין לי מה לתרום ואז כל תוספת תהיה סתם לעיסה - זה מיותר בעיני. את יודעת שאני מכבדת אותך! ואני מצטערת מאוד, אבל כאן, בהודעה הזאת של חברה 2, יש רמז לא מכבד כלפי עציון ומניעיו להשתתף בפורום. הוא בפירוש לא משתתף שמחפש את חברתן של צעירות או פיקנטיות כפי שנרמז. האדם הזה תורם כאן מזמנו ומנפשו כדי לעודד ולתמוך ולהעביר נקודת מבט שונה על יחסי משפחה. ואוהבים אותו כאן כאדם טוב ומכובד מאוד, ולא משום סיבה אחרת. אשמח להגיב לדבריך בכל עת, ומכל הלב. אני חושבת שאת כבר יודעת את זה.

friend 2

New member
לריפלקטור - לא נירמז דבר לעציון

ולא הייתה שום כוונה לרמוז.. קראתי כמה הודעות שניכתבו ובדפים קודמים, ומצאתי שיש כמה בנות שפונות אליו בלעג וניראה שאף מוותרות על קיומו בפורום, ולכן כתבתי את שכתבתי ללא שום רמזים מיותרים. כך שאת טועה ואני לא מוצאת שאני אמורה לבקש סליחה כפי שכתבת!!!

אם כך אני מתנצלת

אני כנראה לא הבנתי מספיק בבהירות את ההודעה שלך. אני חוזרת בי. ושמחה שהבהרת. אני לא חושבת שיש מי שפונה אל עציון בלעג, ובטח אין מי שמוותרת על השתתפותו. להפך. ובכל מקרה, גם אם היתה כזאת, אני חושבת שעציון הוא אדם מספיק בוגר ובטוח בעצמו. לא חושבת שהוא זקוק לאישור של כולן. בהחלט יכול גם להיות מצב בפורום שלא כולם מסכימים בו, ולא כולם אוהבים את כולם. אפשר לחיות עם זה בשלום. לא חושבת שמישהו כותב כאן מתוך איזו דרישה לקבל אהבה גורפת וחד-משמעית מכולם. יותר מזה, העובדה שאני "קפצתי" להגן על עציון, גם היא מיותרת. עציון מסתדר מצוין גם בלי ההגנה שלי. הנה אני מתווכחת עם עצמי, ומעבירה על עצמי ביקורת. מקווה באמת שתצטרפי בכיף, לא מתוך יומרה לנתח או לעשות אנליזה למישהו, רק בשביל ההנאה שלך. יהיה יותר נעים לכולנו.

הגנובה

New member
ריפ, אין לך מה להתנצל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא התכוונה לכל מילה שכתבה... ואת הבנת בדיוק את כוונתה

הגנובה

New member
חברה יקרה../images/Emo70.gif

הגבתי להודעתך הראשונה מבלי לקרוא הודעה זאת. הודעתך כאן לעציון, לריפלקטור ולשאר הבנות היא הודעה קנטרנית עם ניסיון לפגוע ולהעליב... הודעות מעין אלו לא מקובלות על "חברות הפורום הקבועות" כמו שאת קוראת לנו.... לגבי אחת שטוענת שיש לה "יכולת לחקור אופי והתנהגות".... את לא יכולה להיות יותר רחוקה מהמציאות... ואם זה גם המקצוע שלך... הייתי מייעצת לך לנסות משהו אחר... את לא כל כך מוצלחת בו
איך הגעת מהודעותינו לעציון ל"פניה בלעג"
.... הרי עציון הוא עחד מהאנשים המכובדים והמכבדים ביותר בפורום הזה... אם נכנסת לכאן לחרחר ריב.... זה לא המקום אםנכנת מתוך רצון להשתתף ולשתף... אולי כדאי שנתחיל מההתחלה.... ההתחלה הזאת - גרועה
בהודעות כותבות שלי כבר כתבתי... שלהתנצל זו לא בושה... להיפך... כנראה שאצלך זה לא כך.... לדעתי, ההתנצלו היא לא רק לעציון אלא גם לריפ ולשאר המשתתפות בפורום הזה

למעלה