שבת שלום לכל פורום מ'ס אחת ברשת :))

שבת שלום!!

למרות שהיא לא כזו טובה...

סתם...חבר של חברה שליי

דפוקק לגמריייי הם רבו הוא מתקשר אליי אומר לי לא לדבר איתה יותר או משהו כזהה ואז היא מתקשרת אליי ואומרת לי שהם רבו ושאני לא אתייחס אליו והוא לקח לה את הפלא שלהה אז לא להתקשר לפלאפון ואז היא שאלה אותי אם בכיתי כי ת'אמת זה היה קצת מבהיל אז אמרתי לה את האמת שיצאו לי קצת דמעות חח (מה אני אעשה אני רגשי חח) והקטע המעצבן זה שהיא לא רואה את זה אבל הוא מרחיק אותה מכל החברות שלהה אני החברה היחידה שנשארה להה מה יהיה הבא מהמשפחה שלה?!?!?!?!

חח לא..זה ההוא שאמרתי לך..

שיש לו את היונדאי קופה הצהובה אח שלו בשכבה שלי הוא בן 23....

חבל על הזמןן

אני הבנתי את זה כשהיא באה אליי איזה יום באמצע הלילה בוכה ולא ידעתי מה לעשות...מזל שאותו יום קרה לי משהו מצחיק אז הזכרתי לה את זה וצחקנו...

נראה לי...

הוא מרחיק אותה מהחברות בגלל שזה מה שעשתה לו חברה שלו לשעבר...היא לא הייתה נותנת לו לצאת לאף מקום בלעדיה...ועזבי..כאילו מה עשיתי לו או לה..אנייי בקושי מוציאה מילה כשאני איתם חח

לי היו דברים יותר גרועים בחיים

בקיצור.. אני יודעת מה זה.. אבל שאלה יהיו הבעיות שלה בחיים תאמיני לי... עזבי הוא לדעתי סתם אחד..לא בקטע של ללכלך אבל הוןא מחזיק מעצמו כי יש לו אחלה רכב.. שמעי..הוא אצלי בשכונה ואני יודעת כמה אגו יש לו.. הוא מסתובב בשכונה כאילו הוא מלך!!הזהו שכאילו.. שתעזוב אותו לפני שהוא יעזוב אותה.כי זה במילא לא יסגר טוב.. ועדיף שבמקום שיתחיל ללכלך עליה שהיא עדיי ן אוהבת אותו והוא זרק אותה וכל זה(ככה זה רוב האנשים) אז שהיא תעיף אותו.. שמעי יש עוד מליון כמוהו ויותר טובים... ובאמת שהיו לי דברים יותר גרועים בחים.. עזבי עם בנים זה כלום... בחיים.. אז כמה שזה קשה וזה קשה מאוד אפילו.. היא צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמה ולהבין.. אם טוב לה יותר איתו או בלעדיו...

אני זוכרת כשרק נפתח הפורום חח

כולם כזה נכנסו כתבו הודעה של חדש חדשה חחח לא חשתי שאנהל תפורום הזה בסופו של דבר..חח אז הנה

למעלה