שבת שלום לכם, ושנה נהדרתתתתת תהיתי מה שלומכם, ואת האמת התגעגעתי
N noa128 New member 2/1/04 #2 היי אקס ../images/Emo13.gif לונג טיים נו.. מה שלומך יקירתי? איך העבודה? גם אני התגעגעתי, ולא רק אלייך - ובהזדמנות זו שמחה לראות את כולכם מציצים כאן יותר - אחלה!
היי אקס ../images/Emo13.gif לונג טיים נו.. מה שלומך יקירתי? איך העבודה? גם אני התגעגעתי, ולא רק אלייך - ובהזדמנות זו שמחה לראות את כולכם מציצים כאן יותר - אחלה!
H hrabba New member 2/1/04 #3 היי נועתי, מה שלומך יקירה מגיעה לכם התנצלות, אבל אני עובדת הממון שעות, וכשאני מגיעה הבייתה אין לי זמן וחשק למחשב. אבל אני חושבת עליכן המון, ומתגעגת יותר מה שלומך?
היי נועתי, מה שלומך יקירה מגיעה לכם התנצלות, אבל אני עובדת הממון שעות, וכשאני מגיעה הבייתה אין לי זמן וחשק למחשב. אבל אני חושבת עליכן המון, ומתגעגת יותר מה שלומך?
פ פילאטוס New member 3/1/04 #4 ../images/Emo13.gif היי אקספי! אחת ולתמיד תסבירי איך הוגים את הניק שלך?
H hrabba New member 3/1/04 #6 פילאטוס - מה שלומך? הניק פשוט ביתר אייז רבה - מאיפה זה בא? בפרטי טוב? מה שלומך??
פ פּרפרית New member 3/1/04 #8 H.R.Abba ואני תמיד חשבתי לי: H=השם הפרטי R=שם משפחה ABBA= קוקטייל כזה (ששותים) לא יודעת למה.... הרסת לי עכשיו.
H.R.Abba ואני תמיד חשבתי לי: H=השם הפרטי R=שם משפחה ABBA= קוקטייל כזה (ששותים) לא יודעת למה.... הרסת לי עכשיו.
פ פּרפרית New member 3/1/04 #5 בוקר טוב X.P מתגעגעת...אבל, נחמד לשמוע שאת עסוקה. מה עם תשובה מלונדון? קיבלת? (עבר מספיק זמן, לא?) פרפרית.
בוקר טוב X.P מתגעגעת...אבל, נחמד לשמוע שאת עסוקה. מה עם תשובה מלונדון? קיבלת? (עבר מספיק זמן, לא?) פרפרית.
H hrabba New member 3/1/04 #7 כן, במרץ אני שם , ונראה מה יהיה... אבל אני חושבת שמה-1 באפריל, יהיה על הדלת שלט ד"ר אבל לא לשמוח עדיין, טוב?? אני מהפסימיות....
כן, במרץ אני שם , ונראה מה יהיה... אבל אני חושבת שמה-1 באפריל, יהיה על הדלת שלט ד"ר אבל לא לשמוח עדיין, טוב?? אני מהפסימיות....