שבת שלום לכם חברים!

jingle bell

New member
שבת שלום לכם חברים! ../images/Emo6.gif

אז כולם שבת שלום ושבוע טוב השבוע שלי היה על הפנים אבל עכשיו יותר טוב! וסתם בשביל ההשתחצנות...ניגנתי היום סוףסוף על סיטר! זה כלי פשוט יפה! והצליל ממש טוב! תנסו פעם...כדאי לכם

../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif../images/Emo168.gif

אמממ השבוע שלי עבר לי דיי אחלה..., בקושי הייתי בבית ספר..., ראשון שני הייתי בגיחה, שלישי הברזה שכבתית של לאחר הגיחה.., רביעי התחלתי ב-9, חמישי ב-10, ששי גם ב-10.., היום היה לי מבחן בהסטוריה.., והיה דיי בסדר..., שבוע לא רע...

שבת שלום ../images/Emo163.gif

סיכום שבוע.. היו שבועות טובים יותר..... אבל היה שבוע יחסית בסדר.. יום ראשון לא באתי לבית הספר כי הייתי חולה.. יום שני באתי ב10:00 אחרי שקניתי תרופות...(כן כן זה מחלה רצינית וקשה...) קיצר באתי לבית הספר.. יום שלישי היה לי סיור לימודי ביד מורדכי.. היה ממש נחמד.. ואפילו בכיתי מהתרגשות...אחרי זה הייתי בפעולה בצופים והיה ממש ממש מצחיק כי אנחנו עושות דווקא למדריכות שלנו כי הן ממש *זונות* ובאנו לפעולה 7 בנות(עצוב) וכמובן 2 עשו הכל ואני ועוד 5 בנות עשינו דווקא למדריכות..והיה מצחיק היה קטע שילדה מהקבוצה שלי לקחה לי אלבום תמונות והתחילה להסתכל בזמן המדריכה שלי מדברת אז היא אמרה לה כזה "חן תסגרי את האלבום" והיא לא רצתה ואז המדריכה התעצבנה ואמרה לה "חן תביאי את האלבום" והיא אמרה לה "שניה תחכי כמו כולם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה היה מממש ממש משעשע... יום רביעי באתי לבית הספר והיה שמח.. יום חמישי באתי לבית הספר וב10:00 הלכתי הביתה כי הרגשתי עוד פעם רע.. והיום לא באתי לבית הספר... כי גם היום לא היה לי כוח וכאבים.. וההורים שלי לקחו אותי לארביקה (כמו כל יום שישי) אגב זו מסעדה... אממ ולא היה לי כוח לצאת... קיצר אוהבת המון רותם!!

ג ו א ט ה

New member
גוזי לא יפה!

תשנאו אבל אל תעשו דווקא מסכנות... לי הן דווקא נראות הכי חמודות העולם למשל... אבל זאת רק אני... ובקשר לשבוע שלי?. מממ... יום ראשון דכאון, יום שני היה אמור להיות לנו 8 שעות ובסוף היה 5... חחח זה היה כייף.
ויום שלישי הייתה פעולה מעפנה בצופים והורי היקרים (כמו תמיד) לא באו לאסיפה של ים אל ים..
כאילו חשבתי על זה ובדוגרי מה הם כבר יכולים להגיד להורים שהם לא אמרו לנו חוץ מלהרגיע אותם שיש ביטחון וכאלה... טוף.. יום רביעי בבעע יום חמישי לא באת לבצ'פר פשוט לאמא שלי נגמר הכח לנסות להעיר אותי בבוקר! אז פשוט ישנתי עד 3.. והשלמתי שעות שינה כמו גדולה...
חחחח אבל רק לפרוטוקול- הייתי חולה... ברור??
יום שישי עבר בבצ'פר די מהר (חוץ משיעור של"ח- מד קאודינאטות מזדיין...) ואז מסיבת פיג'מות משו כייף לפנים! זה היה חסר לי.. עכשיו חזרתי ממנה הערך ו... אני רוצה לאכול!!!!!!
(חח נגיד שזה קשור..) מממ.. היום פעולה מקבלים פרטים מדוייקים על ים אל ים ומי יודע אולי אלוהים אוהב אותנו ויהיה גם פלייר... אהם אהם...
אז.. בינתיים או שאני הולכת לחרוף או לאכול כמו פרה ראויה לשמה... אז.. שתהיה לכם שבת שלום....!

אמממממ... ../images/Emo105.gif

אירועים חשובים מהשבוע - אח שלי חזר מפולין, קיבלתי 44 במתמטיקה \= אבל 100 בערבית ו-86.5 באנגלית (נשבעת |:), שתי חברות שלי ממש עצבנו אותי, ואחר כך הן גם התנצלו ואמרו שהן אוהבות אותי יותר מדי
, ראיתי ידיד טוב שלי מרעננה :), הייתי במשחק כדורסל ברעננה, וזהו, נראה לי..

אה, \=../images/Emo105.gif

וגיליתי השבוע שהמורה שלי לריקוד (למודרני) חולה שוב בסרטן \= פאק.

LimiMimi

New member
היה שבוע חמוד :|

ביומיים הראשונים היה טיול בסט.. כל שאר הימים היו חרא
לא,סתם. היה נחמד.. נהייתי חולה ביום חמישי-שישי, פספסתי הופעה של יוני בלוך. היום אני כבר בסדר טפו-טפו-טפו. סופשבוערגועלכולם.

MiToOsH

New member
שבוע כיף :) ../images/Emo104.gif

לא זוכרת הרבה ממנו, אז בתקציר- ראשון הלכתי לאמא וציירנו ביחד שני וחמישי עבדתי שלישי למדתי למבחן עד איזה 7 בערב ואז ידיד שלי (כפרה עליו
) בא אליי וראינו רקוויאם לחלום רביעי הייתי אצל חברה שלי עבדנו על פרויקט באנגלית (חכו תגיעו לכיתה י"א.. :\) ובערב הלכנו עם כל הסניף שלי בעבודה לנאפיס, חגגנו לאחמ"שית יומולדת 21 והיה ממש כיף :) אתמול נשארתי בבית והיום אני לומדת :)

טולָה

New member
../images/Emo16.gifשבוע טוב...../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

ת'אמת השבוע היה טוב!! לאדעת, לא היה מבחנים הרבה חברים ופאנן
היה לי בוחן פתע בתנ"ך כולם קיבלו גרוע כזה ואני-80!
ומורה אחת צעקה עליי להוריד ת'נזם אבל זין
ואני כבר לא זוכרת הסניליות משתלטת עליי כל פעם מחדש!!
הא!!! אתמול יום שישי היה ממש פאןןן וגם קניתי כרטיס לבומבמלה!! ייאי אני הפי [= סופ"ש מעולה לכולם
-אני-

jingle bell

New member
רותם ועדי! (ומי שעוד רוצה לקרוא!)

מממממ... רותם את מדברת על זה שלא היה לך כוח ללכת לבצפר השבוע אז אמממ אוקיי אני קצת שכחתי מה זה בצפר בשבועיים האחרונים בגלל החוסר כוח שלי ויש לי בקשה... תפסיקי להגיד "אוהבת המון" זה מזכיר לי כל מיני דברים עצובים ולא נעימים מהחיים... וחוץ מזה שזה גם נשמע די קריפי :\ עדי... אין לכם מה לדאוג בקשר לים אל ים ותגידי גם להורים שלך שהמצב הבטחוני בסדר ואין למה להרגיע אותם בקשר למצב חמודה אמממממממ כי אותנו בים אל ים לא הרגיעו בקשר למצב הבטחוני ואנחנו עוד היינו צריכים לסחוב על עצמינו במסךוךים הכי קשים וארוכים בעולםםםםםםםםם מסכות אב"כ...(אטומי-ביולוגי-כימי) נו כאלה של מלחמת המפרץ... וזהו ואני לא אוהבת המון כי לאהוב המון נשמע לי קריפי בטירוף אבל אני כן אוהבת...אני אוהבת ככה

ג ו א ט ה

New member
הסברתי לך באייסיקיו למה זה לא היה

הכרחי.. חחח זה פשוט כיף לגרום לאנשים להרגיש טוף!! חח אני עדיין אוהבת אותך כיסופה שלי...

למעלה