שבת שלום לכם :)

ZiV GiLbOa

New member
שבת שלום לכם :)

כפי ששמעתם מיכל יודקין, מועמדת מספר 16, הנציגה שלנו בטכס בחירת מלכת היופי העפילה ל10 המופלאות אך לצערנו לא עלתה עוד שלב וגם לא נבחרה לחביבת הקהל. בכל מקרה אני אשמח למסור לה בשם כולנו המון הצלחה בכל אשר תפנה!! (אני יודע שזה קצת באיחור אבל היי, עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא) כמו כן אני אשמח גם למסור להראל מויאל וארוסתו, שמרית מזל טוב לרגל חתונתם הקרבה ובאה. כידוע, הראל ישא את בחירת ליבו לאישה ב15 ליולי בנצר סירני. שמרית והראל הכירו לפני כעשר שנים (בחטיבה, איפה שאני לומד עכשיו). טכב החינה (שלדעתי יותר משמח מהחתונה עצמה) יערך בירושלים בחמישה ליולי. שבת שלום!!

ZiV GiLbOa

New member
אנצל במה זו להעלות את זכרה של הגברת הראשונה

שוש עטרי נפטרה מין העולם ביום שלישי האחרון, הראשון לאפריל 2008 . שוש נולדה ברחובות בשנת 1950. לפני מותה התגוררה בצפון תל אביב. אשת אשכולות הייתה: ברדיו שידרה במהלך שירותה הצבאי בגל"צ, המשיכה לקול ישראל, כמו כן הייתה ה-כוכבת של רשת ג' משנות ה80 ועד היום. גם רשת ב' זכו לקבל את קול פעמונייה. בטלוויזה הנחתה את התוכנית "פיצוחים" וב"הכל דבש", סדרתה של יעל פוליאקוב ושיחקה לצד פולי פוליאקוב שנפטר מין העולם לאחרונה. יהי זכרו ברוך. שוש לא פסחה על הבמה, היא שיחקה בהצגה בתיאטרון באר שבע "יש לי כנרת". ב2004 הוציאה עטרי את ספרה "סודות ושקרים". שוש הייתה התקליטנית הראשונה בישראל. כבר משנת 2000 סבלה עטרי ממחלת כליות קשה במהלכה הושתלו בגופה כליות פעמיים. קריירה של שנים הופסקה לאחר התקף לב שקיבלה שוש השבוע. היא הובאה למנוחות ב2 באפריל בבית העלמין "ירקון". אני אישית כל כך אהבתי את האישה המופלאה הזאת, בזכות קולה ואישיותה המדהימה. אני מזועז ממותה. ומשתתף בצער המשפחה והחברים. יהי זכרה ברוך

למעלה