שבת שלום לכם

שבת שלום לכם

צריך עזרה בזיהוי או יותר נכון איתור שיר. יש לי אותו אפשהו בין מאות קלטות הוידאו, ואין לי מושג איפה, ובטח לא אשב עכשיו לעבור על כולן. אין לי הרבה מה לרשום מהשיר, אבל אני אנסה, למרות שזה לא יהה הכי ברור, אבל תנסו בכל זאת לעזור אם אפשר. השיר במקצב זבקיקו, ואולי שר אותו גונידיס, אבל אני לא סגור על זה. זה מתחיל ככה - אנה טרלו........טיפורטה. .......אגאיהההה. ואז מתחיל הפזמון, וזה מה שאני בערך זוכר - אניקסה אי נו טרלוס....... וזהו, זה המילים שאני זוכר. כמו שאמרתי , יש לי את זה בוידאו מתוך הופעה שצולמה כאן בארץ (אם אני לא טועה ב"פוסידון") וההקלטה הזו אצלי לפחות 10-11 שנים. תודה לבנתיים

F a d i

New member
בבקשה ../images/Emo26.gif

השיר נקרא Άνοιξέ του του τρελού ANIXE TOU TOU TRELOU והוא אכן של "סטאמאטיס גונידיס" (והוא גם מי שהלחין אותו לפי מילים של "סוטיריס קורדאס") תהנה
ובהצלחה מחר

תודה גבר../images/Emo45.gif

בהחלט שיר יפה, בעיקר בגלל שאני קצת זוכר על מה השיר מדבר, כי היה תרגום ששידרו את זה. ובכלל...הזבקיקו והשקטים של גונידיס אחלה. אמרת בהצלחה מחר?? מי?...מה?...בקשר למה?... מה יש מחר? חחח וואלה אין לי מושג מה התכוונת. מה שכן? בהצלחה עכשיו לביתר

אההה אתה מתכוון לזה שבתמונה.

המתאבק. תמיד שואלים אותי על זה ואין לי מושג מי זה המתאבק הזה, הניק שלי מכוון לשון מייקלס אחר, בתמונה הבאה.

F a d i

New member
חחחחח באמת שלא ידעתי-ואכן התכוונתי

לראשון
אוקי

למעלה