שבת שלום למנהל הפורום, ברזילי, ולכל החברים

evike

Well-known member
מנהל
עד עכשיו ניתן היה להכנס לפורום בפורמט הישן ושם לראות פוסטים ותגובות כמו שהורגלנו. בימים האחרונים זה לא מתאפשר, וככה זה בכל הפורומים. הפורום היחיד שעדיין ניתן להכנס אליו בפורמט הישן הוא הפורום שלי, האדמין ופורום מנהלים ומנהלות.
יכול להיות שזה ניתן רק למנהלים, כל אחד בפורומו.
כאן בחדש אין תעבורה, וככה זה ברוב הפורומים. גם אצלי. נראה לי שאלה שרצו לשפר, רק קילקלו והבריחו את הגולשים.
חבל. למדתי המון מהחברים כאן, וגם כשלא כתבתי/הגבתי, תמיד נכנסתי לבדוק מה חדש.
מקווה שישתנה.

סתם מבקרת

Active member
מישהו באחד הפורומים הסביר שתפוז הסתירו בכוונת תחילה את העמוד הראשון בכל הפורומים כך שאי אפשר להכנס אליהם ולכן צריך להגיע לדף2
העניין הוא שאף אחד לא יודע ולכן גם לא יגיע לפורום. בכל מקרה, בשורת הכתובת שבדף הריק שנפתח צריך להכניס pagenumber2 בין שני הקוים האלכסוניים שמפרידים בין מספר הפורום לשם הפורום. לא יכולה לצרף את כל הכתובת כי זה משתבש בגלל עברית ואנגלית בשורה.
לי זה עבד בכל פורום שניסיתי להכנס אליו אבל כמובן שאין תנועה בפורומים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מישהו באחד הפורומים הסביר שתפוז הסתירו בכוונת תחילה את העמוד הראשון בכל הפורומים כך שאי אפשר להכנס אליהם ולכן צריך להגיע לדף2
העניין הוא שאף אחד לא יודע ולכן גם לא יגיע לפורום. בכל מקרה, בשורת הכתובת שבדף הריק שנפתח צריך להכניס pagenumber2 בין שני הקוים האלכסוניים שמפרידים בין מספר הפורום לשם הפורום. לא יכולה לצרף את כל הכתובת כי זה משתבש בגלל עברית ואנגלית בשורה.
לי זה עבד בכל פורום שניסיתי להכנס אליו אבל כמובן שאין תנועה בפורומים.
העברית בשם הפורום מיותרת (כנראה הכניסו את זה עבור מנועי החיפוש) מוחקים את הסיומת בעברית ואז מוסיפים אחרי הסלאש pagenumber2 והכל עובד.

יש טעם להכנס דרך דף שנים, אמנם לא על מנת לכתוב אבל כן על מנת לבצע חיפושים ו/או לגבות חומר מהפורום או ממאמריו אם נשמרו כאלה.

evike

Well-known member
מנהל
מה יעזור דף 2? יש שם פוסטים ישנים, וגם אין טעם להכניס הודעה חדשה.
סירבלו לנו את הכל.

סתם מבקרת

Active member
מה יעזור דף 2? יש שם פוסטים ישנים, וגם אין טעם להכניס הודעה חדשה.
סירבלו לנו את הכל.
לא, אין שם פוסטים ישנים. זה למעשה הדף הראשון של הפורום עם הפוסטים האחרונים. זה רק שבתפוז הפכו אותו לדף2 ואת הדף הראשון הפכו לדף ריק.
ובכלל נראה שנכון לעכשיו אפשר להכנס לפורומים הישנים כרגיל.
בכל מקרה, אם שוב תקבלי דף ריק נסי להכנס לפי התמונה המצורפת. התוספת והמיקום שלה מסומנים בחץ והתוספת והמיקום זהים לכל פורום ישן.
כניסה לפורום.jpg

arseny92

Well-known member
מנהל
לא, אין שם פוסטים ישנים. זה למעשה הדף הראשון של הפורום עם הפוסטים האחרונים. זה רק שבתפוז הפכו אותו לדף2 ואת הדף הראשון הפכו לדף ריק.
ובכלל נראה שנכון לעכשיו אפשר להכנס לפורומים הישנים כרגיל.
בכל מקרה, אם שוב תקבלי דף ריק נסי להכנס לפי התמונה המצורפת. התוספת והמיקום שלה מסומנים בחץ והתוספת והמיקום זהים לכל פורום ישן.
צפה בקובץ המצורף 357
הדף השני, לא הראשון עם השרשורים האחרונים
לא הכי עוזר אם לא רואים שרשורים אחרונים כי הם בעמוד הראשון אשר רוב הזמן אינו פועל

evike

Well-known member
מנהל
בדקתי עכשיו את ההצעה להכנס לדף 2. אין לי אפשרות. אני מקבלת דף לבן חלק וריק לחלוטין.

למעלה