שבת שלום לנהגות/ים ולכולם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לנהגות/ים ולכולם

תמר, גם אני נוהגת אפילו מעל 55 שנים ואני יודעת מדוע אצלכם לא נוגעים בכלום. זה לא ציני פשוט חשבתי שבאר שבע היא עירו של אברהם אבינו והוא היה צדיק, בפתח תקווה היו רק ביצות ולכן לא היה לתושבים מאין לרשת הגינות, לכן הרשו לעצמם אנשי המוסך לאסוף את 4 המטבעות שלי. אפילו לא הלכתי להתלונן.
והכול בהומור
נ.ב לא הצלחתי להעביר את כול ארבעת המטבעות.

משתפרת

New member
לרוב המוסכים מאד מקפידים שעובדיהם לא "יספחו" דברים מהרכב

במוסך בו טיפלו ברכב שלי פעמים רבות לא חסר דבר מעולם, גם לא מטבעות ה-5 ש"ח. עד ש... הגעתי לטיפול שנתי, ורק כמה ימים אחרי כן כשנזקקתי למטען של הנייד גיליתי שהוא נעלם. זה היה מטען מסוג חדש באותו זמן, סוג C שכעת הופך להיות סטנדרטי, המטען היה האורגינלי שמגיע באריזת הנייד. אפשר לקנות מטענים וכבלים תואמים, אבל לרוב המקורי הוא הכי יעיל. נתתי להם את הקרדיט שאולי המטען והכבל נפלו מהרכב במהלך הטיפול, אבל מאז אני דואגת להוציא מהרכב לפני הטיפול את כל החפצים הקטנים שמונחים בו. מטען, מטבעות (שמעולם לא נעלמו), המשקפת שבתא הכפפות, משקפי שמש וכו'.

tamarsharoni

New member
לקראת פסח אני מפנקת את הרכב ומכניסה אותו "ספא של מכוניויות"

רחיצה יסודית כולל חפיפת הגלגלים בשמפו מיוחד , מאחורי הווישרים, ווקס אם יש צורך וטפול קוסמטי לשמשות. הבעלים של הספא הוא בדואי, וכן כל צוות העובדים. למרות ששמם יוצא לפניהם , מעולם לא חסר לי דבר ,אדרבה , אם מוצאים כמה גרושים משאירים על מושב הנהג .כמובן שאינני יכולה לדעת אם "ניקו" משהו שלא ידעתי על קיומו .
אבל אל תיפול רוחך יעלי , כולה 20 שקלים , לא תהיי עשירה או עניה מהמחסור . לי גנבו פעם את כל האוטו .חברת איתורן, שהיינו מנויים שלה, הודיעה לנו על הגנבה כשהרכב היה במשחטה בכפר דורה , ליד חברון .נוחה על משכבך בשלום רכבי היקר, הוספתי 50000 ש"ח להחזר של הבטוח כדי לקנות חדש .

yaely2

New member
מנהל
תמר, אולי בגלל הצחצוח

של האטו הוא היה כול כך יפה שמצא חן בעיני הגנבים. (בסתאם)

אני כבר שכחתי מ 20 שקל לולא הזכרת לי. זה היה לפני מספר חודשים וכבר כתבתי שאפילו לא התלוננתי. מי שצריך 20 שקל כנראה צריך יותר. אז עשיתי מצווה.

טובי1952

New member
מנגבת את הדמעות

שבוע טוב. איזה שיר נוסטלגי. איך היינו מקשיבים לשיר הזה במוצאי שבת לפני החדשות ברדיו.

לא סתם אני אומרת שאני נהנית מהפורום, לא מתביישת לומר שאני לומדת ממה שכתוב.
יש לנו אמנם רכב אבל יש לנו גם קטנוע שאני נוהגת בו ורק לעיתים רחוקות משתמשת במכונית. לכול הפעולות והתיקונים אחראי בעלי.

גיורא26

New member
הקדמת אותי בדקה, טובי

שבוע טוב כולם כולם,
אני כבר לא נוהג, הגיל עושה את שלו. הזיקנה אינה יפה, שמעתי עכשיו שעובדים על זה שיבטלו את הזיקנה. מה יהיה? אני אשאר זקן בין כול עולם הצעירים? או שגם יבטלו את המוות וגם יצעירו את הזקנים.
מה שאני כן עושה זה מחפש מקומות שבהם אפשר ליהנות, לצחוק ולשמוח.
הבדיחות ששי 1951 מכניס טובות ומצחיקות אותי.
עכשיו אני רוצה לרכוש קלנועית ואז אני שוב אנהג.

tamarsharoni

New member
טובי , עם כל ההערכה שיש לי לגיל המבוגר ,

אני עדין חושבת שיש גם מגבלות מסויימות לגיל . ואפילו שאת צעירה ממני בבר מצווה שנים , נראה לי שקטנוע קצת בעייתי בכל הנוגע לשמירה על שיווי משקל .
אבל , כמובן שאת מכירה את עצמך טוב ממני , אז לא נשאר לי אלא לאחל לך שתשמרי על עצמך , תמר .

למעלה