שבת שלום לפורום המקסים הזה וגם לנשוא שלו
R rifkin1 New member 16/2/07 #2 אוי, הוא מקסים ויפה, והוא גם שחקן מעולה. כל כך כיף לראות פנים מרעננות בטלוויזייה והעובדה שהשחקן הזה התחיל בדרמה איכותית ולא בטלנובלה דביקית רק מוסיפה.
אוי, הוא מקסים ויפה, והוא גם שחקן מעולה. כל כך כיף לראות פנים מרעננות בטלוויזייה והעובדה שהשחקן הזה התחיל בדרמה איכותית ולא בטלנובלה דביקית רק מוסיפה.
ת ת ט י ס New member 16/2/07 #9 את האמת שהוא התחיל משטיפת מדרגות בבניינים, אח"כ עבר לתיאטרון גשר, אח"כ הפסיק, אח"כ שוב חזר , בחור החלטי, אין מה לומר.
את האמת שהוא התחיל משטיפת מדרגות בבניינים, אח"כ עבר לתיאטרון גשר, אח"כ הפסיק, אח"כ שוב חזר , בחור החלטי, אין מה לומר.
T talytal New member 16/2/07 #3 חחח, הצחיק אותי שכתבת "לנשוא שלו" ושמת תמונה של הנרי... בשנייה הראשונה חשבתי שהתבלבלת בפורום. ואז, כמובן, נזכרתי בקומונה שלך. ודרך אגב - יש לי את הכתבה מרייטינג. אבל אין לי סורק... סורי.
חחח, הצחיק אותי שכתבת "לנשוא שלו" ושמת תמונה של הנרי... בשנייה הראשונה חשבתי שהתבלבלת בפורום. ואז, כמובן, נזכרתי בקומונה שלך. ודרך אגב - יש לי את הכתבה מרייטינג. אבל אין לי סורק... סורי.
R rootteem1 New member 16/2/07 #11 כן הבעייה שחלפתי מחשב... אז אני אנסה להוציא את אחי מהמחשב.. שתי דקות
R rifkin1 New member 16/2/07 #16 נראה שהילה לא היתה מוכנה למצלמה... היא נראית מופתעת. תודה רותמוש !!!!
R rootteem1 New member 16/2/07 #17 אין בעד מה... כן טיפה.... בכל זאת . . . . ג'קו פוטוגני, שימשיך כך ויהיה בריא טפו טפו טפו. חתיך!
R rifkin1 New member 16/2/07 #7 אני יכולה לסרוק מרייטניג רק תבקשו, כל עוד זה לא פפראצ'י של ג'ק...חחחח