שבת שלום לפורום הנפלא

zs1957

New member
שבת שלום לפורום הנפלא

שבת גשומה, חורף אמיתי. אני מקווה שעבר על כוחותינו לילה שקט. אני מרגישה יותר טוב ומקווה שביום שני אוכל לנסוע לבקר את אמי. אני כל כך מתגעגעת אליה לא ראיתי אותה כבר שבועיים. הכל מתנהל בשלט רחוק שנקרא טלפון. גם אחותי חולה ואף היא לא ראתה אותה השבוע.מזל שהמטפלת מסורה ונאמנה. ממליצה לכם לקרא מאמר בנושא למידה וזיכרון מאת פרופ' יהודית אהרון פרץ -מנהלת היחידה לנוירולוגיה קוגנטיבית בי"ח רמבם. את המאמר תוכלו למצוא באתר : www.50plus.co.il כמו כן יש באתר הזה מאמרים אחרים בנושא הזיכרון. מועדון חמישים פלוס עובד בשיתוף פעולה עם עמותת אלצהיימר בנושא : מחלת אלצהיימר ופיתוח הזיכרון הם מקיימים הרצאות ברחבי הארץ בנושא פיתוח הזיכרון (התעמלות למוח). שבת שלום לכולם זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב שבת שלום ../images/Emo183.gif

לילה לא שקט עבר על כוחותינו. כרגיל, הפרעות שינה. הלילה חצי שעה אחרי שהלכתי לישון וכבר נרדמתי התחילו הקימות לשירותים, זה לא נורא כשהוא חוזר למיטה וממשיך לישון וכך גם אני, אבל הלילה, לא הצלחתי להירדם עד 03:30. כלומר היו כמעט 4 שעות של שינה רצופה שלו ואני לא הצלחתי להירדם כל אותן שעות. כל מיני סרטים רצו לי בראש, ולא הצלחתי להירדם. ב-03:30 היתה שוב קימה לשירותים שאחריה כנראה כבר נרדמתי כי הפעם הבאה היתה רק ב-06:30. מאז הוא כבר לא ישן אבל אני הייתי הרוגה, אז כיסיתי אותו בכורסא בסלון בשמיכת הפליז החמימה וחזרתי למיטה. התעוררתי בבהלה ב-08:30 ורצתי לסלון לוודא שהוא ישנו ושלא יצא החוצה חלילה. הוא ישן כמו תינוק עד 09:00. מזל ששבת היום ויכולנו ככה להשלים קצת שינה. מקווה שיעבור עלינו יום רגוע. החלמה מהירה לכל החולים/ות בשפעת ובהתקררות ובסתם הצטננות (זהבה, ענתי). שמרו על עצמכם חבר'ה, עוד אפשר להתחסן עד סוף החודש, כי כל התקררות קטנה עלולה להדביק את יקירינו שהמערכת החיסונית שלהם חלשה. סופשבוע רגוע לכולם...

למעלה