שבת שלום לפורום יוסי אזולאיייי

כוכבה 27

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif

ותתעוררו כבר,ונשחק את המשחק של אוריאן.

שבת שלום לפורום יוסי אזולאיייי../images/Emo47.gif

מה נשמע? קצת רדום..לחוצים?
אין מה להיות מבועסים מזה, מן הסתם אנחנו פורום קצת יותר "איכותי" מפורומים אחרים. לא כמו המעריצות של מאיה בוסקילה...ולא פותחים דיונים רדודים ("איך להשתלט על ההתרגשות כשרואים את מאיה בפעם הראשונה"..) במחשבה שניה, אם יצא לי לקרוא הודעות בפורום של מאיה... כנראה שאני רדוד בעצמי! :) חוץ מזה, אני מבטיח לכם שיוסקה מתכנן לנו המון הפתעות טובות, עוד מעט מסיבת הזהב המובטחת! אז בכלל יהיה מעניין ויהיה המון על מה לעדכן ולדון כאן בפורום, לכן אין צורך להתרגש מזה שהפורום קצת רדום לפעמים.
אני מאוד מאוד מתרגש לקראת המסיבה של יוסי המלך!!!
סוף סוף הזמר הכי טוב בארץ יקבל זהב וזה באמת המעט שאפשר לתת לו כתודה על כל הדברים המדהימים שהוא עשה ועבר עד עכשיו, ואנחנו כמובן נהייה איתו ברגע המרגש הזה. אתם מבינים מה זה אומר? ש"יום אחד איתך" הוא אלבום מוצלח ביותר, ויקבל הערכה על כך. ויוסי מצטרף לאמנים כמו מירי מסיקה,הראל מויאל, עידן רייכל, שירי מימון שקיבלו זהב לאחרונה, ונוסיף לזה שגלגל"צ לא היו כאן כדי לעזור, וזה קרה בדרך היותר קשה.
אני מאמין שנדע בקרוב פרטים נוספים על הכל, מבטיח לעדכן, ואגב ביום הזיכרון יש הופעה בגבעת זאב, וכמו שנאמר יש הופעה בסטייג' ביום העצמאות. שבתש שלום ליוסי וטלי ,ולכולם!!

sarit lang

New member
../images/Emo2.gif ????

אריאל מאמי אני לא חושבת שיש בזה רע להתרגש כשרואים מישהו או מישהי שמעריצים....זה יכול לקרות לכל בן אדם גם אם הוא מעריץ בן 12 או מעריץ בן 23...ואם למיה יש מעריצים אז זה טבעי שהם התרשו כשהם יראו אותה לא? אני אישית מאוד התרגש כשאני יראה בפעם הראשונה את יוסי.... זה רע? ......................

לא אמרתי שזה רע, אמרתי שאנחנו

לא מוצאים לנכון בד"כ לפתוח על זה דיונים, כי הפורום רדום. פה בד"כ מדברים על הערצה קצת יותר בוגרת, את עדיין חדשה פה ואולי לא שמת לב לזה.. לא זכור לי שאמרתי שזה רע להתרגש...פשוט זה נראה לי מצחיק לפתוח על זה דיון! ואגב, גם אני התרגשתי לראות את יוסי פעם ראשונה!!!

sarit lang

New member
אחלה! כנראה לא הבנתי אותך נכון!

אבל אני בהחלט מסכימה איתך (למרות שאני חדשה פה) שהפורום הזה איכותי.... כי הסתובבתי הרבה בפורומים... לפעמים אנשים קמים אם מצב רוח קרבי וכל דבר נראה להם לא נכון...(מה שקרה לי הבוקר...) אבל עבר לי!
שיהיה לכם שבת מדהימה --- כמוכם!

ניר86

New member
שבת שלום ...לפורום הכי הכי שיש!!

אז קודם כל שבת שלום וסופ"ש מהנה לכולם שמרו על עצמכם ותעשו חיים ... ואני בהחלט מסכים איתך אריאל שאנחנו פורום איכותי אבל ממש איכותי !!! אין פה את כל הילדות האלה שצועקות ומתלהבות ואנחנו אחלה פורום לדעתי ומאוד בוגר ..."יוסי תעשה לי ילד " וכאלה לא נראה לי נכנסים לפה חחח סתם .. בקיצור כולנו כבר מחכים למסיבה של האלבום זהב אויי זה יהיה כל כך מתוק .. איזה כיף כן כן וזה בלי גלגל"צ צודק אריאל וזה יותר קשה ככה אבל לא נורא כולנו מאמינים ביוסי וההצלחה שלו לאט לאט אבל בטוח ולא להצליח בבום ואז ליפול ..יוסי כולנו מאחוריך אוהבים תומכים והכל ... שבת שלום לפורום של הזמר הכי טוב שאני מכיר !

orianush

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

אני מחכה כבר למסיבה דרך אגב ב-8-11/5 אני יוצאת לטיול שנתי אז אני אנטוש אותכם לכמה ימים

9B9

New member
שבת שלום

ובאמת הדרך שלו עדיפה על דרכים אחרות...כמו שאמרתם להצליח ואז ליפול (תהני בטיול:))

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif שבת שלוםם ילדים מקסימיםםם!!

ותשתדלו לבוא להופעה שלנו ביום שלישי בערב בפארק זידנברג חחח..

כוכבה 27

New member
היי אריאל ../images/Emo13.gif

אני בהחלט מסכימה איתך שאנחנו פורום איכותי,ומאוד כיף ונחמד לי פה בפורום למרות שאני חדשה פה. וכולנו מחכים למסיבה של האלבום הזהב של יוסי,למרות בלי העזרה של גלגל"צ,אבל כל הפורום האמין שיוסי יצליח. שיהיה לכולם שבת שלום,וגם ליוסי וטלי!!

למעלה