שבת שלום לפורום

אנפה2

New member
שבת שלום לפורום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

קורה לכם שיש הרגשה של עצבים ברגלים,
שום תנוחה לא נוחה להם.
לי זה קורה בזמן האחרון קצת יותר מדי,
אך נפטרים מזה

ע ו מ ר 4

New member
אנפה..

אולי המתח שלפני הנסיעה.... את תיסעי....ותהני מהילדים ...ותחזרי עם כוחות מחודשים...כחדשה.

אנפה2

New member
זו מין הרגשה של חוסר נוחות,

ולא מוצאת מנוח לרגלים, שמה אותם על הריצפה ולא נוח, שמה אותם על כיסא ולא נוח, מין הרגשה מעצבנת של חוסר מנוחה. אולי בגלל שיש לי הרבה רגליים
הכוונה ארוכות ולא נגמרות , אני 178 גובה והרוב זה רגלים וציצים
.

אנפה, תיאור ציורי כולל ההרגשה../images/Emo6.gif

אבל ברצינות, תבקשי מהרופאה לעשות בדיקות דם, יכול להיות שזה גם מסיבות אורטופדיות, כדאי לבדוק

אפי 7

New member
אנפה - עצבים ברגליים

לפני כשנתיים בחודש אוגוסט ערכתי שיפוץ בביתי. זה היה סיוט ועשה לי סריטה עמוקה בנשמה. באותה תקופה - הסתובבתי הרבה בחוץ - וכל נעל שנעלתי שרפה לי את הרגליים - בחיים לא קרה לי קודם דבר כזה. קניתי זוג כפכפים אחד - לפח קניתי זוג כפכפים שני - לפח והכל אורטופדי. לבסוף מצאתי כפכפים שהיו רכים כמו חמאה. והכל עבר. אולם מה שאני יותר חושבת - שהייתי במתח נוראי - וכשנמצאים במתח - כל פעם במקום אחר בגוף צץ (חולירע). זה ידוע שבמתח והתרגשות הגוף מגיב. כמו אותם תלמידים שלקראת מבחן יש להם כאבי בטן חזקים. כנראה לקראת הנסיעה - את מתרגשת ואני בטוחה שזה יעבור - אולם זה בגדר המלצה - תמיד כדאי לשאול בעצת רופא. המשך שבת נעימה אפי כן כן - אני כבר הייתי אמורה להיות במכון - אבל איך מתנתקים מהמקום הקסום הזה. עכשיו על אמת - מסתלקת.

p a l o m a

New member
אנפה, רסקיו ראמאדי - ניסית?../images/Emo8.gif

לפני שאנחנו עוברים לשעור באנטומיה?...

boaz31

New member
אנפה-אמבטיה פושרת/קרה

לרגליים לא לציצים לפני השינה ולהשתדל מים זורמים ולא עומדים מנסיוני...

boaz31

New member
אנפה-מים פושרים/קרים זורמים

לרגלים לא לציצים מנסיוני זה מצויין...

למעלה