שבת שלום לפורום

שבת שלום לפורום../images/Emo213.gif../images/Emo140.gif

אתמול סרגתי עם חוט ברזל......אהבתי את התוצאה
רק צריכה להפוך את זה לצמיד. והכנתי טבעת דנטל בצבע לבן AB, ממש מתאים לכלה וזה ענקקק הטבעת הזאת

נ י ב ה1

New member
שבת שלום ומבורך../images/Emo70.gif

איזה יופי שהכנת ויצרת. אני לא יודעת מה איתי בזמן האחרון
, אבל המוזה, ממני והלאה, מה שנקרא.... לא מצליחה להביא את עצמי למצב של לשבת ולחרוז משהו. אוףףףף.... ויש לי כ"כ הרבה דברים שאני רוצה להכין. מקווה שזה יעבור מהרררררר.

גם אצלי זה היה

אבל אני יושבת מול הTV וחורזת, אירגנתי לעצמי ערמה של תרשימים, דואגת שיהיה לי חרוזים בהתאם וחוזרת. אמרתי גם שאני לא קונה כלום (חרוזים) עד שאסיים קצת את הסטוק שלי, אבל השבוע קניתי גודל 6 ו - 8 מ"מ כי נתקעתי בלי

noyuve

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום

גם אני ישבתי והכנתי היום טבעת דנטל וזה יצא גדול מדי לטעמי אז פרמתי והכנתי טבעת דנטל מוקטנת

noyuve

New member
במקום לעשות ריבוע של 3X3

עשיתי ריבוע של 2X2 בנוסף, במקום להוסיף 2 סברובסקי לכל צלע של הריבוע הוספתי ונציה, סברובסקי, ונציה. אני אשתדל לצרף תמונה מחר

נ י ב ה1

New member
אולי אפשר להשתמש במולטיקט 3 מ"מ

במקום ה- 4 מ"מ. הטבעת באמת יוצאת ענקית, גם לטעמי. אבל כדאי לנסות את השיטה המוקטנת....

נ י ב ה1

New member
באמת?אני מכירה חנות באזור השרון

ששם יש מבחר דיי גדול של צבעים בגודל 3 מ"מ. אם תרצי, אוכל לתת לך פרטים על החנות.

noyuve

New member
במקום 6 מולטיקאט, שמתי 4

גם בגודל של 4 מ"מ והשארתי אותו מספר של ונציות בכל מקום. אבל בגלל שבשלב הקודם לא הכנסתי רק סברובסקי אלא ונציה סברובסקי ונציה אז השארתי את החלק הזה יחסית רפוי ורק את העיגול היותר קטטן של המולטיקאט והונציה מתחתית כדי שיהיה הדוק. מקווה שההסבר ברור

למעלה