שבת שלום לפותחות בקלפים

שבת שלום לפותחות בקלפים

אני פתחתי לבחורה בקלפים והתקשתי בפרוש אשמח לשמוע את פרשנותכם. רקע:בחורה בת 35 מוצלחת ויפיפיה שלא מצליחה למצוא את הבחור המתאים לה ,מחזרים לא חסר, השאלה:מה הפותנציאל שx תתחתן בשנה הקרובה, וכך יצאו הקלפים: מה-הנזיר הפותנציאל-קוסם שx-תשעה גביעים תתחתן-6 מטבעות בשנה הקרוב-3 חרבות סיכום-10 מטבעות התקשתי במיוחד בפרוש של 6 מטבעות ו3חרבות אשמח לשמוע את פרושכם, ושוב תודה

batgalim

New member
הי שחור לבן

מה-הנזיר הפותנציאל-קוסם שx-תשעה גביעים תתחתן-6 מטבעות בשנה הקרוב-3 חרבות סיכום-10 מטבעות נראה לי שבסך הכל באמת לא חסר לבחורה דבר, הבעיה אצלה נובעת מכך שהיא יודעת מה היא שווה, ולכן היא שוללת מראש כל מחזר שלא עומד בדרישותיה. (9 גביעים - מראה שהיא מרוצה מעצמה, ושביעות הרצון העצמית שקיימת בה גורמת לה לשלול מהלכים, או פשוט להתעלם מאפשרויות הנקרות בדרכה). לגבי 6 מטבעות יש מספר אפשרויות ואחת מהן היא - שלבחורה כנראה גם לא חסר כסף והיא נותנת למחזרים להרגיש כאילו היא שווה יותר מהם. אפשרות נוספת היא - שהיא אישה הנתמכת כספית. היה עוזר לו שאלת אותה אם היא גרושה המקבלת מזונות, או שיש גבר איתו היא חיה, מקיימת קשרים על בסיס כספי וכד'. 3 חרבות מייצג את מה שיקרה לה בתחום זה בשנה הקרובה - אכזבה... בהמשך לפריסה זו, הייתי פורסת לבחורה שאלה נוספת - מה עלי לעשות על מנת לקדם קשר זוגי רציני בחצי שנה הקרובה. מפריסה זו הבחורה היתה יכולה להבין מה הבעיה אצלה ומדוע היא לא מצליחה להכיר ולקדם קשרים בחייה, ובעקבות זאת - לתקן את דרכיה, לחשוב בצורה שונה וכד'.

היי batgalim הנה תשובתי

קודם כל המון תודה על התיחסותך . הפרוש שלך מאוד נכון . אינפורמציה נוספת הבחורה רווקה שמתפרנסת בכבוד ומאוד מעריכים אותה במקום עבודתה וכמובן לא גרושה ואין גבר איתו חיה על בסיס כספי אפשרות זאת לא קימת . פתחנו שאלה שאת היצעת וזה מה שיצא: מה-9 חרבות עלי לעשות-9 מטות על מנת לקדם-המגדל קשר זוגי רציני-מלכת המטות בחצי שנה הקרובה-כוח סיכום-אס המטות מחכה לפרושך עם הרבה הערכה ושוב תודה

batgalim

New member
הי חתול שחור לבן

מה-9 חרבות עלי לעשות-9 מטות על מנת לקדם-המגדל קשר זוגי רציני-מלכת המטות בחצי שנה הקרובה-כוח סיכום-אס המטות נראה לי שחברתך נמצאת במצב בו היא מראה למחזרים תוקפנות סמויה הקיימת בה, מבלי להיות מודעת לכך. חוויות שהיו לה בעבר גרמו לה לחשוש ולהיות בעמדת הגנה מפני כל כניסה למרחב המחיה שלה. היא שוללת מראש כל מחזר מתוך פחד שזה לא יעמוד בדרישותיה או שיגרום לה שוב למפח נפש ואכזבה. על מנת להצליח ולקדם קשר זוגי - עליה להרוס אצלה פנימה את התחושות הללו, לראות כל קשר בפני עצמו ולהביא את הפוטנציאל למימוש. עוצמתה הפנימית צריכה לבוא לידי ביטוי בעדינות והתחשבות, ולא מתוך כוחניות, עליה להיות צנועה יותר ועם זאת להבליט את התכונות הטובות שלה, את אהבת החיים שבה, את אהבת היופי והכשרונות הרבים החבויים בה. מלכת המטות רומזת כי יכול להיות שאת הקשר הרציני תוכל למצוא בתחום העיסוקים המעניינים אותה מחוץ לשעות העבודה - טיולים, חוגים או קורסים שתשתתף בהם יחשפו אותה לאנשים המתאימים לה ביותר. בחברתך קיימת האנרגיה הדרושה על מנת לרכז סביבה את מיטב האנשים, היא בחורה מעניינת ובעלת בטחון עצמי רב. עליה לתת לעצמה להשתחרר מעט, ולהפוך מנמרה בעלת צפרניים לחתולה מתפנקת. אני לא יודעת למה אבל זה הדימוי שעלה לי תוך כדי כתיבת שורות אלה. אולי היא תבין...

batglim תודה ושאלה לי אליך

היי בתגלים כמו תמיד קודם אני מודה לך. נוסף לזה הבחורה כל-כך המומה מהפרושים שלך הם פשוט קולעים למטרה היא צלצלה אלי כעת וביקשה שהפתח לה בשאלה נוספת שמתרידה אותה (את הסוד הזה לא ידעתי רק כעת לאחר הפרושים שלך) השאלה: מה האפשרות לזוגיות מוצלחת עם x בתקופה הקרובה (שבועים) מה-אביר החרבות האפשרות-9גביעים לזוגיות מוצלחת-4 מטות עם x-שמש בתקופה הקרובה-10 מטות סיכום-4 חרבות תודה תודהההההה את גדולה

batgalim

New member
הי שוב

כפי שאת ודאי כבר יודעת - מאד חשוב הרקע לשאלה... האם היא שואלת על מישהו שהיא בקשר זוגי איתו / היתה בקשר זוגי איתו?

היי batgalim

תשובת הבחורה זה בחור שהיא מכירה אך אין לה איתו קשר זוגי לא בעבר ולא בהווה. מקווה שכעת יהיה לך יותר קל לפרש ושוב תודה

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo54.gif שחור לבן

מה - אביר החרבות האפשרות - 9 גביעים לזוגיות מוצלחת - 4 מטות עם x - שמש בתקופה הקרובה - 10 מטות סיכום - 4 חרבות קצת בעייתי. יש לבחורה את הרצון לקום ולעשות מעשה, אין לה פחד אפילו ללכת ולאמר לו מה היא חושבת ומה היא מרגישה. האפשרות לזוגיות מוצלחת היא פשוט אדירה. זוגיות זו תתן לה אושר מיוחל ואולי אפילו ביסוס הקשר. X נראה אדם מאוד שמח, אופטימי, אוהב חברה ואנשים ואין ספק שהור מקרין כל זאת על חברתך. יש בעיה בניסוח השאלה כי אין את עמדת חברתך. אבל - למרות כל הפוטנציאל המבטיח, מה שהגדרתן כ"תקופה קרובה" לא יהיה זמן נכון לעשות את הצעד לכיוון זוגיות עם X. בגלל שאין את עמדת השואלת, אני נוטה לפרש זאת כאילו היא לא במצב נפשי שעדיין יאפשר לה להיפתח לגמרי לבחור ועל כן קלף הסיכום מציע לקחת פסק זמן ולהמתין עדיין. חברתך תיאלץ לחכות את פרק הזמן שהגדרתן בשאלה. אז תוכלו לשאול שוב ולראות מה השתנה ואם הפוטנציאל עדיין קיים.

batgalim

New member
מסכימה עם הפירוש של צליל

אבל אני חושבת שכדאי שתפרסי לבחורה שוב, מכיון שכפי שצליל כבר אמרה - אין את העמדה של השואלת ולכן הפריסה בעייתית. לדעתי כדאי לשאול - מה על x לעשות על מנת לקדם קשר זוגי עם y בתקופה של 3 חודשים. + קלף סיכום.

היי batgalim

אז כפי שרשמת לי ערכתי פריסה מחודשת והיא רשומה כך: מה-נזיר עלי x-אס מטות לעשות-קיסר על מנת לקדם קשר זוגי-כוהן עם Y-ירח בתקופה של 3 חודשים-מלכת הגביעים סיכום-4מטבעות בת גלים הסבירי לי למה שאין את עמדת השואלת הפריסה בעיתית? כפי שאתן כותבות לי תודה

batgalim

New member
הי חתול ../images/Emo140.gif

כשאין את עמדת השואל אין אפשרות להתייחס לפעולות שעל השואל לעשות על מנת לקדם את ענייניו, ובשאלות מסוג אחר - איך הסביבה או האובייקט עליו שאלו מתייחס אליו. בכל פריסה אמור להיות ייצוג לשואל, למשל - - מה עלי לעשות על מנת ... - מה איקס מרגיש כלפי... - מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין איקס... וכו'. לגבי הפריסה, אתייחס עוד מעט.

היי batglim ממתינה לפרשנותך

פרסתי כפי שביקשת והבחורה כבר סקרנית לשמוע מהם פרושיך לפריסה ושוב תודה והרבה הערכה,

batgalim

New member
פירוש הפריסה ../images/Emo26.gif

בשלושת החודשים הקרובים נראה שחברתך תהיה בתהליך של הסתכלות פנימית, עמוקה, לגבי רצונותיה ודרישותיה מהקשר. הבחור חושש להתקדם עם הזוגיות איתה, ונראה שהוא נמצא במצוקה כלשהי המונעת ממנו להכנס לקשר באופן מסיבי יותר. יש לו פחד לא ברור מפני חידושים ויכול להיות שהוא חש מאויים לנוכח האנרגיות הרבות הקיימות בה ועל כן הוא קצת נעצר... מה שהיא צריכה לעשות זה להתמתן קצת, להכניס את הקשר כולו לתוך מסגרת, לבלום את האנרגיות התוססות שקיימות בה ולתת לבחור להבין שהיא בחורה רצינית, והדרישות שלה מהקשר יהיו לא רק על בסיס מיני אלא גם על בסיס רוחני מתוך ראיה לטווח הרחוק. ברגע שתבין שהכח שלה אינו רק ביצריות, ובנשיות הרבה הקיימת בה, אלא גם בתוכה פנימה מצויים ערכים וצרכים אליהם היא צריכה להקשיב ואותם אף לדרוש מבן זוגה - הרגיעות הזו תראה לבחור שהיא רצינית, עמוקה בנפשה ולא בחורה קלת דעת. קלף הסיכום מלמד כי בסופו של דבר היחסים יכולים להכנס למסגרת הרצויה והשמרנית אולי, אך נראה שזהו הדבר אשר יגרום לקשר ביניהם להתקדם.

למעלה