שבת שלום םורום יקר

שבת שלום םורום יקר../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

יאלה שירשור שבת שלום.. צריך להחזיר כבר את הפורום הזה לחיים.., יאללללללללללללהההההההההההההההה

l a d y b i r d

New member
אני ראשונה!!! ../images/Emo16.gif../images/Emo60.gif

שבת שלום!
השבוע שלי היה לא משו.... מבחן במתמטיקה , טיול שנתי ועוד חארות...(קללה) והנה אני פה- מחזירה את הפורום לחיים.....
ייאיי.... שבת שלום לכוווווווווולם....

Kinky DeviL1

New member
שבת פייייס לכולם!!../images/Emo8.gif

וווואייי איזה שבוע מגניייב היה לי חחח מקווה שגם לכםםם בה בי קבלו אותה בשינויי....לילה טוף!! חחח=)

טולָה

New member
../images/Emo24.gifשבוע מעולה../images/Emo9.gif+חן../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

היה לי שבוע מפוצץ מבחנים והיה הרבה בעעע, אבל זהו נגמר ואני מאושרת!! ועכשיו חזרתי מהופעה של היהודים היה כיף עולםםםםם-וחן, ראיתי אותך אבל במפגש התראנו שניה וחצי ועפתי אז תיארתי לעצמי שלא תזכור אותי וגם היה קשה לשאול והכל עם כל המיעוכות מחיצות ומה לא

גרייט שבוע ../images/Emo110.gif

היה לי שבוע מלא צחוקים.. וכיף.. לוידעת נהנתי
חנצ' אני הכי מצטערת בעולם שלא יצא לי להגיע להופעה.. ממש ממש רציתי לבוא איתך, אבל כלום לא הסתדר לי.. והרגשתי הכי רע בעולם וזה, טוב אולי זה לא לפורום חח.. אני אוהבת אותך! המון!

fushi e

New member
שב"ש.../images/Emo95.gif

היה שבוע כיפי נראה לי.[חח לא זוכרת] אתמול הלכתי לסרט "ואז הגיעה פולי".סרט קיטצ'י וצפוי אבל תלכו תלכו זה מצחיק. אחרכך אכלתי גלידה ונדרתי נדר שביום ראשון אני מתחילה דיאטה. אחרכך הלכתי לחברה והיתה מסיבת פיג'מות או משו כזה,טוב סתם באנו לישון אצלה כמה בנות גם לימי היתה
והיא טוענת שתקעתי לה רגליים בפרצוף בלילה.. [חחחחחחחחחח] טוב זהו. סופ"ש טוב שיהיה לכם.דברים טובים.

Spi T

New member
שבוע טוב שבוע טוב

הייתי אתמול בהופעה של היהודים עם טולה :] ניימ ניימ היה שבוע פאן. שבועטוב

6gaia9

New member
שבת שלום !!!!!../images/Emo152.gif

היה שבוע טוב ...
היה לי איחוד בצופים היה בסט
וביקרתי בשניידר (מעורר טראומת ילדות)
וזהו ....
אהה והיה גם בוחן ערבית (100)...
ועכשיו אני סתם מרגיש רעעעעע רוצה
להקיא...

6gaia9

New member
שיו מה הבעיה שלך ?

אז נכון זה לא היה הדבר הכי קל בעולם לראות אבל הם לא בחרו בזה מה לעשות , הם חולים הם לא זומבים או משהו הם לא יהרגו אותך ואת לא צריכה לפחד מהם להפך את צריכה לתמוך בהם ולהראות להם שאת לא מפחדת מהם , כי בתחלס הם בסך הכול בני אדם כמוני וכמוך !!!!!!!!

LimiMimi

New member
שבוע טוב בהחלט ../images/Emo9.gif

היה סופ"ש שולטט. ביום שישי בערב היה משעמם לגמרי.. ואז ניצלתי את חברה שלי וישנתי אצלה :)) והיה ממש מצחיק.. גיליתי כמה חברות שלי מופרעות ורעות אחת אל השניה (אההההמ פושי אהההההמ שריטות אהההההמ דם). אבל היה קורע
כשחזרתי ישר נסעתי לרעננה לפגוש חברים.. ועשינו מנגלל בלאגנים
כיף בקיצור. -עד כאן זיבולי השכל-

ג ו א ט ה

New member
השבוע היה חביב...

לא כזה משו... מממ.. די רגיל ואני די לא זוכרת ממנו כלום... המורה ללשון מתעללת בי בשיעורים... כי אמא שלי הכניסה לה באבי אביה.. וכל תשובה נכונה שאני אומרת ביא מתעלמת.. כולם זורקים שטויות ואז מישו נזכר להגיד את מה שאני אמרתי ואז היא אומרת לו כזה: מצויין ומתחילה להתלהב.. קיצר אני ממורמרת... חוצמזה לא היה משו שווה כתיבה..

למעלה