שבת שלום מדהימים שכל אחד יעלה את תמונת השבוע שלו... רק אם בא לכם.. זה שלי - - -
S saray 19 New member 13/7/07 #1 שבת שלום מדהימים שכל אחד יעלה את תמונת השבוע שלו... רק אם בא לכם.. זה שלי - - -
1 1mayush New member 13/7/07 #3 שבת מקסימה ../images/Emo13.gif התמונה הזו היא מאוקטובר 03' בפארק גדול ( בסגנון לונה פארק וסופרלנד רק הרבההה יותר גדול ויותר מהנה ) באיטליה
שבת מקסימה ../images/Emo13.gif התמונה הזו היא מאוקטובר 03' בפארק גדול ( בסגנון לונה פארק וסופרלנד רק הרבההה יותר גדול ויותר מהנה ) באיטליה
S saray 19 New member 13/7/07 #6 עדי את חייבת לעשות לי את זה ? את יודעתץ כמה פעמים הייתי צריכה לטוס לצרפת ודחיתי???? כפרה עלייך בלי לגרות... סתםםםםםםםםםםםם נשמה מה שבא לך ואיך שבא לך....! העיקר שנהנהית ... אגב תרשמו בשירשור למטה של המפגש פורום את התאריכים שאתם יכולים....
עדי את חייבת לעשות לי את זה ? את יודעתץ כמה פעמים הייתי צריכה לטוס לצרפת ודחיתי???? כפרה עלייך בלי לגרות... סתםםםםםםםםםםםם נשמה מה שבא לך ואיך שבא לך....! העיקר שנהנהית ... אגב תרשמו בשירשור למטה של המפגש פורום את התאריכים שאתם יכולים....
א אודליה סליס New member 14/7/07 #7 שבת שלום.. --------------------------------------------------------------------- עוד 7 ימים למנאיק!!