שבת שלום מה מתכננים לשבת
א אמא של דפנה New member 10/2/06 #2 אני מכינה שאל שחור + צבעים לנסיעה לחו"ל. סיימתי הבוקר - 2 כובעים מצמר מודה גם לנסיעה והתחלתי מהשאריות לסרוג צעיף שיתאים להם.
אני מכינה שאל שחור + צבעים לנסיעה לחו"ל. סיימתי הבוקר - 2 כובעים מצמר מודה גם לנסיעה והתחלתי מהשאריות לסרוג צעיף שיתאים להם.
T ToryMaster New member 10/2/06 #3 ובכן צעיפים כדי לסיים שאריות צמרים שיש בבית, סיימתי היום בצהריים אחד והתחלתי חדש באותם צבעים, נראה לי שאחלק לחברים. תוך כדי, אני אשב ואתכנן עם אימא את הפרויקט הבא
ובכן צעיפים כדי לסיים שאריות צמרים שיש בבית, סיימתי היום בצהריים אחד והתחלתי חדש באותם צבעים, נראה לי שאחלק לחברים. תוך כדי, אני אשב ואתכנן עם אימא את הפרויקט הבא
M moon light9 New member 10/2/06 #4 ואני בעיצומו של פאנצ'ו יפיפה מהמאמרים פה בפורום, בצמר מחליף צבעים יפה
ה הזקנים New member 12/2/06 #20 את גם יודעת בקרושה???? כל הכבוד הצצתי היום בבלוג שלך לראות מה הענייינים ולפתע מה אני רואה ? ק ר ו ש ה
את גם יודעת בקרושה???? כל הכבוד הצצתי היום בבלוג שלך לראות מה הענייינים ולפתע מה אני רואה ? ק ר ו ש ה
ט טעים מאד New member 12/2/06 #19 אני מגמרת לאט../images/Emo3.gif מבטיחה תמונה בסוף לא שלי...........של הסוודר