שבת שלום, מה שלומכם, כאן הודיעו

אנפה2

New member
שבת שלום, מה שלומכם, כאן הודיעו

בחדשות על הוריקן בדרך, כנראה לקראת בואינו, ביום שני שלישי הוא צריך לעבור פה, אבל כמו כל תחזית יכול להיות ש-גאמא תחלוף
ולא תגיע, אהיה הדוברת שלכם מהמקום כתבינו בפלורידה עאלק
מה דעתכם

אנפה2

New member
אז ככה, היום בבוקר הלכנו בעלי

ואני לשוק הפשפשים, שהתברר לנו שהוא כבר הפך גן למול, ומוכרים שם מותגים, המחירים מאוד מאוד יקרים של דברים טובים, שמעטס יש לנו גם בארץ ובשפע, מוצרי קוסמטיקה פה מאו זולים ויש לקנות לנשים אודמים , מסקרה , סומקים וצלליות של מייבלים שהניו פארם מביא עכשיו לארץ, במחיר של 1$ למוצר. אני אוהבת הת המוצרים של מקס פקטור שמשום מה לא מביאים לארץ. אח"כ הלכנו עם כלתינו לאכול צהריים במסעדה מקסיקנית, בני היה בעבודה, והנכדים בבית ספר, כלתי היום היתה בביה"ח (רופאה) וסיימה לעבוד מוקדם, אכלנו אורז לבן עם שעועית שחורה, ליד, בננות מטוגנות וחזה עוף על הגריל, בעלי שתה בירה מקסיקנית ואמר שהיא טובה, ואנחנו שתינו קולה דייאט, לפני הארוחה מגישים במסעדה נאצ'וס עם 3 רטבים, לא יודעת איך המטוס יחזיר אותי לארץ, מאובר וואיט. עכשיו הילדים בחוגים כמו קראטה, ואני מכינה ארוחת שבת, פירה , קישואים ברוטב עגבניות, ודג שקוראים לו "טלאפיה", לא יודעת בארץ אם יש את הדג הזה הוא מאוד טעים, אם מישהו יודע שיגיד לי. לקינוח אבטיח ושוקולד קוקיס קנויים, התפריט בהתאם לבקשת הנכדים.

וואלה איזה פירוט פעילויות

ומה תגידי על אפי, היא רוצה להכנס להריון, ואני מכין לה עכשיו תכנית עבודה. כלומר היא רוצה שיונתן בן עוזיאל שנמצא בעמוקה יעזור. לכן אני נרתם לעזרה. מנסה להשיג אותו בטלפון, אבל הוא לא עונה. נראה לך שזה בגלל השבת?

אנפה2

New member
למה היא דווקא רוצה מעוזיאל , אתה

לא טוב, ובשביל מה תוכנית עבודה, אני אשלח לך את בעלי וצ'יק צ'ק, הוא ילמד אותך.

אנפה2

New member
שאלה ענינית, כמה עולה בארץ מחשב עם

מסך שטוח של 19 אינץ', יש לי הזדמנות לקנות פה ב-580$, האם כדאי לי ?, ובארץ מה הוא מכיל (כולל מה ?), מצפה לתשובתכם.

dani 123

New member
לפי העיתון יש מחשבים החל מ

2800 ש"ח השאלה מה כלול? לפי מיטב ידיעתי אין מכס על ציוד מחשבים

בדיוק כך, השאלה מה כלול.

בהנחה של מחשב ביתי Pentium IV + מסך "19 דק באיכות טובה (לא מקצועי), יכול להגיע לכ- 5,000 - 6,000 ש"ח.

maxima

New member
בוקר טוב כולם.....היום....

יום ציור אז נתראה בערב...אולי עם תוצאות יום ניפלא לכולם

אפי 7

New member
יופי יופי - תצחקו על חשבוני - תמכרו

אותי - מה סך הכל בקשתי - להיכנס להריון יש לי שני בנים - שיחיו עד 120 - ואני עדיין מחכה שנים רבות לבת - ואפילו היה לי שם עבורה בזמנו - אורנה. בזמן שכבי בבית חולים יולדות - ילדתי בן וזו שבמיטה לידי ילדה בת - למרות שהיום לא הייתי מחליפה את בני בשום בת בעולם - שאלתיה: איך יקראו לבת שלך - ענתה לי עינת. אמרתי לה בבקשה, אולי את מוכנה לקרוא לה אורנה כי זה שם מאוד יפה. חשבה מספר דקות ואמרה - את יודעת מה - את צודקת השם הזה מאוד יפה - והיא קראה לבתה אורנה. לאחר מכן הייתי פוגשת אותה בגן המשחקים והייתי מסתכלת על התינוקת אורנה בכזו הנאה. מי יודע היכן היום אשה בשם אורנה מסתובבת למרות ששמה היה אמור להיות עינת. נדמה לי שהיום לא הייתי מעזה לשכנע אם לקרוא לתינוקתה בשם אחר ממה שהחליטה - אבל הייתי צעירונת ומרוגשת. שבת נעימה אפי

למעלה