שבת שלום - מורידה הילוך

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
פריאל יקירה ...

הקשיבי והסכיתי....מנסיוני יש לבודדים נטייה לפעמים להשקע במוכר בבטוח ובמוגן שיצרו לעצמם...הפורום נותן פתח להתקרב..אבל וזה אבל גדול בבדידות אין דינמיות ...

כמה אפשר לכתוב אני בודד משעמם לי מה לא בסדר איתי וכדומה....אפילו אם נחמד לקבל תשובה .ועידוד..זה לא שובר את הבדידות הפיזית ...

בעיניין הזה איפה עוזי נעלם? דיבר על מפגש ...(כמובן לא נשפוט אותו אין לדעת מה הוא מתכוון או מה קורה איתו כרגע)..

אני רחוק מהמרחק ולא ממש עם כישרון לארגן מפגשים בזול וכו'..אחרת הייתי מרים את הכפפה

אולי את?...אולי מישהו אחר?...

מפגש ייצור דינמיקה אחרת גם בצ'ט בשיחות בין מי שהיה במפגש ...וגם מי שיצטרף לפורום ירגיש זאת ..וממפגש למפגש אולי גם מפגשונים איזוריים ...כוחנו יעלה:)

שבוע טוב

פריאל12

New member
היי רמי

מצטערת, איש יקר
צר לי על כל מה שאתה עובר כעת ואני מקווה ומאחלת לך שהדברים ישתנו ותראה ימים טובים יותר

וכולם,
אני מתנצלת שאעלם מהפורום לתקופת מה....
לפעמים דברים "נוחתים" עלינו בלי שום התראה, זה מה שקורה לי כעת וההסטה הזו מהמסלול שעד כה
נראה כה שמח וכה בטוח, מערערת אותי לא מעט.
אולי ממרחק הזמן ובעזרת גיוס מעט אופטימיות אוכל גם לשתף כאן ולזכות בתמיכה ובעידוד.
אבל אני מניחה שצריך לתת זמן לדברים להתעכל כדי שאפשר יהיה לקבלם ולהמשיך הלאה, כי כך
נשמור על השפיות.
כרגע זה שלב ליקוק הפצעים, ואני זקוקה להיות עם עצמי אבל אני בטוחה שזה רק ישתפר
ו - I'll be back

שמרו על הפורום ואל תניחו לו לדעוך.

רמי

טוב לקרוא שגם במצב הלא פשוט שאתה נמצא בו אתה ניצב עם שתי רגליים על הקרקע ושומר על חיוביות

אפשר להבין שזאת תקופת מעבר ואני מקווה שתעבור אותה היטב
שהחיים יקחו אותך למקומות טובים

איפה אתה גר עכשיו?

ערב טוב ירון!

קראתי מה כתבת ואם שמת לב פרשתי מניהול הפורום ע"ע שירשור נפרד ובכלל ממנו.חודשים על גבי חודשים אני מנסה לארגן מפגשים ,כל אחד עושה לי טובה.פתחתי שירשורים על כל מיני נושאים,כמו יום השואה למשל בזמנו,חוץ מפריאל וקפה אף אחד לא הגיב. ושלא לדבר על נושאים אחרים.אז נראה לך שאני אשב פה כל היום?
אני לא בודד.יש לי חברה,יש לי חברים, אני לא בודד.
אנשים פה בפורום מספרים על בדידותם,אתה מנסה לחבר בינהם,מארגן מפגשים ואף אחד לא טורח לבוא.אני בטח לא יתחנן.
אין תגובות לשירשורים של אנשים,לאף אחד אין דעה?לאף אחד אין מה להגיד?
אז זהו.אני מצטרף לקפה,אוהבת תה,חידוש,אופטימי שנשבה,ויוצא מפה.הייתי פה עשרה חודשים וזהו.
יש לי חיים מעבר לפורום הזה.לא חסרים פורומים לכתוב בהם.

עוזי

פריאל12

New member
שבת שלום - מורידה הילוך

לומר לכם את האמת? זה די מתסכל העניין.....
מתסכל שבקושי כותבים, וניחא לא כותבים, אלא שגם בקושי מגיבים.
ואני באמת מבינה - כל אחד וחבילתו, כל אחד וחייו....
אבל זה פורום, ופורום שובק חיים בלי דברים שנכתבים.
ואני... הגעתי לשלב שהתחלתי לשעמם אפילו את עצמי

אז... מורידה הילוך
ושיהיה שבוע טוב

arieshor

New member
הייי מחשב נייד משגעה אותי

אני בטוח שאת לא משעממת את עצמך.

arieshor

New member
שהיה שישי שבת טוב ביותר ונעים

תעשו חיים תיבלו.חיים מאושרים יגיעו מחכים לנו.

שבוע טוב פריאל

אני בהחלט מבינה אותך

ונתר לי רק לקוות שרק תורידי הילוך ותיסעי יותר לאט
אבל שתסעי!

alona 27

New member
אבל אל תיעלמי לגמרי, טוב?

ונכון, אנחנו מעטים פה, אבל יש לזה גם יתרונות, אנחנו יותר מכירים אחד את השני פה מאשר בפורומים אחרים. זה גם אומר שבמפגש פורום הבא נהיה מגובשים יותר, יש גם יתרונות לקבוצה קטנה יותר.

פריאל12

New member
לא לגמרי, מתוקתי

אני קוראת את דברייך ומברכת על היום שהגעת לכאן

למעלה