שבת שלום- מחפשת רעיון ללויתן..

שבת שלום- מחפשת רעיון ללויתן..

לסיפור של פינוקיו רוצה לעשות לויתן גדול.. עם פתח מאחור אולי, שאפשר להכניס את פינוקיו וסבא גיפטו. לא יודעת אם זה אפשרי או ממה לעשות . שלא יהיה כבד ולא מתקלקל מהר.-עמיד..

shir300

New member
אפשר

לעשות מעיסת נייר על רשת לולים. עיסת הנייר חזקה מאוד ועמידה וגם קלילה. אם תרצי הסבר על הטכניקה אשמח להסביר, אם כי לא יצא לי לפסל לוויתן אבל אני בטוחה שזה אפשרי. את גם יכולה אולי לעשות עם יריעות של ספוג על גבי שלד מרשת לולים או כל שלד אחר.

היי שחרזדה, מה דעתך לגביי צלליות?

חלק מהסיפור עם בובות וקטעים מסויימים בצלליות... גם קסום וגם מעניין. אם תרצי אוכל לעזור לך גם בצלליות וגם ברעיון אחר.......מחכה לתשובה יקירתי

בי המקסימה - רוצה עזרה..

הבעיה עם צלליות זה החושך.. קשה להחשיך את הכיתה שאני עובדת בה.. חשבתי על משהו יותר פשוט..או לויתם מתקפל? משני חלקי בריסטול או קרטו קפה? וצצצליות החלום שלי- לעשות תיאטרון צלליות הילדים מתים על זה אבל לבד? נראה לי לא אפשרי..חיפשתי שותפה ולא מצאתי..

את יכולה להכין מקאפה לויתן ....

איך שאר הבובות שלך נראות? בהקשר לצלליות זה ממש לא נכון שצריך להחשיך....אני הופעתי בקניונים מוארים וראו היטב. העקרון הוא להאיר היטב מאחורי המסך. בכיתה רגילה במידה והאור כבוי הקהל יוכל בכייף לצפות בך.

דבי-ראשית מזל טוב, ופינוקיו -מריונטה..

מזה זה התחיל..קיבלתי מתנה מהחתן וכלה שחזרו מירח דבש..וכן הפיה..אני רק מוסיפה לה כנפיים, לגבי סבא גפטו, לא בטוחה עדיין או בובת כפפה או גם מריונטה.. לגבי צלליות..לא יודעת איך הייתי רוצה.. והמון תודה על העזרה שלך.

feyoula

New member
לא יודעת אם מתאים לך לקונספט אבל

את יכולה לנסות לבקש עזרה מהילדים עם הצלליות, זו תהיה הצגה חצי משותפת. זה גם ילמד אותם קצת על ה"מאחורי הקלעים" והם לא ישארו פאסיביים. מה את אומרת? אני הולכת לנסות כזה דבר בגן בקיץ. חשבתי אולי לצלם אותם איכשהו בוידאו גם ולהראות להם איך הם נראים כשהם מאחורי הוילון. נראה, אולי גם נכין ביחד את הדמויות, שירגישו שזה ממש שלהם.

דבי - לא הסתדרתי עם הלויתן

אני חושבת על דרך להכניס לתוך הלויתן את פינוקיו ואת סבא ד גפטו. מלמעלה איכשהו..ולהחזיק בידאת נחוטים כדי שאפשר להוציא אותם.. חושבת וחושבת ולא מוצאת את הדרך..

הדבר הראשון ש"קפץ" לי לראש

יש מנהרה שמתחברת לאוהל של ילדים כזה קטן זה כמו סליל גדול ממתכת קשיחה כלשהיא, האריזה סהכ דקה - 7 סמ עובי על קוטר בערך 40-50 סמ (יכול להתאים לקוטר הגוף??) וכשאת פותחת את זה קופצת מבפנים מנהרה ארוכה מצופה איזה בד נילון מה שחשבתי שזה נוח לאיחסון וסחיבה את יכולה לרסס את זה באפור - לקצר - לאלתר זנב בפיניש צר יותר לחבר אולי שיניים לפתח השני ולהדביק שני קלקרים גדולים כדי להמחיש את הפנים. זהו בגדול נראה לי שעם קצת משחק אפשר להיגע למשהו בכיוון. בהצלחה קסם

גודל הלויתן- צריך להיות כזה שאפשר

להכניס פנימה שתי בובות מריונטה באורך של כ30 סמ בערך ..כל אחת.. ויחד עם זה קל במשקל ..אולי אצפה בריסטול בבד.. אקח את כל הרעיונות ואנסה להוציא מזה משהו.. תודה לכולם..

גליתוי

New member
ליאור ../images/Emo62.gif

איז רעיון נהדר! לשנה הבאה אני בטוח אעשה משהו עם גליל כזה!

מקסים ליאור..ועכשיו בדיחה על לויתן../images/Emo99.gif

לוויתן שוחה ליד לוויתנה ואומר לה: "עשרות ארגונים אקולוגים, מאות פעילים, אלפי פוליטקאים ומדענים, מאות אלפי אנשים בהפגנות, ממשלות ופרלמנטים בכל העולם כולם עושים מה שביכולתם כדי שהמין שלנו לא יכחד - ואת באה ואומרת לי שיש לך כאב ראש????. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההה

למעלה